Εγγύηση ποιότητας σε κλιματισμό, θέρμανση, υδρόψυκτα συστήματα και εξαερισμό!

Εγγύηση ποιότητας σε κλιματισμό, θέρμανση, υδρόψυκτα συστήματα και εξαερισμό!

Εγγύηση ποιότητας σε κλιματισμό, θέρμανση, υδρόψυκτα συστήματα και εξαερισμό!

  • Εγγύηση ποιότητας σε κλιματισμό, θέρμανση, υδρόψυκτα συστήματα και εξαερισμό!
  • Εγγύηση ποιότητας σε κλιματισμό, θέρμανση, υδρόψυκτα συστήματα και εξαερισμό!
  • Εγγύηση ποιότητας σε κλιματισμό, θέρμανση, υδρόψυκτα συστήματα και εξαερισμό!

Εγγύηση ποιότητας σε κλιματισμό, θέρμανση, υδρόψυκτα συστήματα και εξαερισμό!

1.724 επισκέψεις στο άρθρο (08/04/2024)
Σχολιάστε

-Η πληρέστερη βεντάλια λύσεων στη χώρα από την Climatism
-Top διαχείριση και υποστήριξη των μεγαλύτερων έργων στην Ελλάδα
-Blygold: Επαναστατική μέθοδος που αποτρέπει τη διάβρωση
-Αντλίες θερμότητας Samsung: Η απόλυτη επιλογή για το σπίτι σας

Η Climatism στην κορυφή της προτίμησης των Ελλήνων

H Climatism δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό, τη μελέτη, εγκατάσταση και υποστήριξη συστημάτων κλιματισμού, θέρμανσης, υδρόψυκτων συστημάτων και εξαερισμού. Παρέχει την πληρέστερη βεντάλια ενεργειακών λύσεων στη χώρα, με τις πλέον αξιόπιστες στρατηγικές συμμαχίες και με την επίβλεψη μιας ομάδας 40 επαγγελματιών με διαφορετικές εξειδικεύσεις, στην Αθήνα, τη Μύκονο, την Πάρο και τη Ρόδο.

Στο ενεργητικό της εταιρείας καταγράφονται περισσότεροι από 5.000 πελάτες με 20.000 εγκατεστημένα μηχανήματα, ενώ διαχειρίζεται και υποστηρίζει τεχνολογικά τα μεγαλύτερα έργα του εμπορικού, βιομηχανικού, τουριστικού, κατασκευαστικού και οικιστικού ιστού της χώρας.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Ειδική βαφή προστασίας από Blygold από την Climatism

H Climatism είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Blygold στην Ελλάδα, που της επιτρέπει να αξιοποιεί αντιδιαβρωτικά υλικά κορυφαίας ποιότητας για αγωγούς και σωληνώσεις. Το σύστημα προστασίας Blygold έχει εφαρμοστεί παγκοσμίως σε σημαντικά projects, σε διάφορους τομείς – από ξενοδοχεία, νοσοκομεία και μουσεία μέχρι εργοστάσια και αεροδρόμια.

Τα μηχανήματα που λειτουργούν σε βεβαρημένο περιβάλλον –όπως αυτά που βρίσκονται κοντά στη θάλασσα– χρειάζονται ιδιαίτερη προστασία από τη διάβρωση, που εμφανίζεται εξαιτίας της τοξικής βροχής, του αλατιού που μεταφέρεται από τον αέρα, καθώς και άλλων εξωγενών παραγόντων.

Οξείδωση

Όταν ανόμοια μέταλλα συνδεθούν ηλεκτρικά με την παρουσία ενός ηλεκτρολύτη, τότε έχουμε αντίδραση. Αυτή η αντίδραση είναι γνωστή ως γαλβανική οξείδωση ή ηλεκτρόλυση. Η γαλβανική οξείδωση συχνά προκαλεί φθορά στα πτερύγια, ειδικά στα σημεία ένωσης με τους σωλήνες. Η φθορά μπορεί τελικά να οδηγήσει στην καταστροφή του εναλλάκτη θερμότητας.

Ανάπτυξη μικροβίων

Οι εταιρείες χρησιμοποιούν αερόψυκτες μονάδες για να ελέγξουν τη θερμοκρασία και να βελτιώσουν τις συνθήκες υγιεινής. Στην πράξη, ωστόσο, είναι δυνατόν να συμβεί το αντίθετο. Από το συνδυασμό υγρασίας, συνεχούς ροής ρύπων (από την εισαγωγή αέρα) και μιας συγκεκριμένης θερμοκρασίας, οι ψυκτικές μονάδες μπορεί να αποτελέσουν μόνιμες εστίες μόλυνσης, με τη δημιουργία και ανάπτυξη μικροβίων.

Μείωση αποδοτικότητας

Η μόλυνση και η οξείδωση επηρεάζουν τρομακτικά την αποδοτικότητα των ψυκτικών μονάδων. Η οξείδωση επιδρά στη μεταφορά θερμότητας ανάμεσα στους χάλκινους σωλήνες και τα αλουμινένια πτερύγια ενώ η παρουσία ρύπων μειώνει τη ροή αέρα στον εναλλάκτη θερμότητας. Η θερμοκρασία συμπύκνωσης του συστήματος ανεβαίνει και το σύστημα απαιτεί περισσότερη ενέργεια ενώ η ψυκτική του ικανότητα μειώνεται.

Τη λύση δίνει η Blygold:

Μια επαναστατική μέθοδος που αποτρέπει τη διάβρωση των εναλλακτών θερμότητας – ψύξης – κλιματισμού.
 

Αντλίες θερμότητας Samsung: Η απόλυτη επιλογή για τον χώρο σας

Το Samsung EHS είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα, το οποίο χρησιμοποιεί την εξαιρετικά αποδοτική τεχνολογία της αντλίας θερμότητας. Αυτό το σύστημα όχι μόνο μειώνει το κόστος της ενέργειας και τις εκπομπές διοξειδίου άνθρακα, αλλά παρέχει συνδυασμούς λύσεων αέρα και νερού.

Το οικολογικό σύστημα θέρμανσης Samsung EHS έχει τιμηθεί με πλήθος βραβείων όπως τα Caleria de Innovation 2009Comfort & Design 2010 και Good Design Award 2011!

Με την προσθήκη των EHS Mono και EHS Split στη διαθέσιμη σειρά προϊόντων, σε συνδυασμό με το EHS TDM, μπορείτε πλέον να επιλέξετε τον ιδανικό τύπο EHS που ταιριάζει στις ανάγκες σας!

Κάθε τύπος έχει ξεχωριστά και ελκυστικά χαρακτηριστικά, με βάση τα οποία μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν που θα καλύψει τις απαιτήσεις σας. Το EHS Split είναι η τελευταία προσθήκη στη σειρά συστημάτων EHS και έχει αναπτυχθεί ώστε να ανταποκρίνεται στις πιο σύγχρονες απαιτήσεις, είναι δε σχεδιασμένο και κατασκευασμένο ειδικά για λειτουργία θέρμανσης.

CLIMATISM
Λ. Βουλιαγμένης 148, 16674 Γλυφάδα
Τηλ.: 210 8981130
E-mail: [email protected][email protected]
Site: www.climatism.gr