ECO//SUN: Ποιότητα και τεχνογνωσία που κάνουν τη διαφορά!

ECO//SUN: Ποιότητα και τεχνογνωσία που κάνουν τη διαφορά!

ECO//SUN: Ποιότητα και τεχνογνωσία που κάνουν τη διαφορά!

ECO//SUN: Ποιότητα και τεχνογνωσία που κάνουν τη διαφορά!

ECO//SUN: Ποιότητα και τεχνογνωσία που κάνουν τη διαφορά!

  • ECO//SUN: Ποιότητα και τεχνογνωσία που κάνουν τη διαφορά!
  • ECO//SUN: Ποιότητα και τεχνογνωσία που κάνουν τη διαφορά!
  • ECO//SUN: Ποιότητα και τεχνογνωσία που κάνουν τη διαφορά!
  • ECO//SUN: Ποιότητα και τεχνογνωσία που κάνουν τη διαφορά!
  • ECO//SUN: Ποιότητα και τεχνογνωσία που κάνουν τη διαφορά!

ECO//SUN: Ποιότητα και τεχνογνωσία που κάνουν τη διαφορά!

2.422 επισκέψεις στο άρθρο (28/03/2024)
Σχολιάστε

Η ECO//SUN είναι μια πρωτοπόρος, αμιγώς ελληνική εταιρεία, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των Φωτοβολταϊκών Ενεργειακών Συστημάτων και πιο πρόσφατα και της Ηλεκτροκίνησης. Διαθέτει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και προσφέρει ένα μοναδικό μείγμα προϊόντων και υπηρεσιών το οποίο καλύπτει με αμεσότητα τις ανάγκες της αγοράς.

Η εταιρεία ECO//SUN δραστηριοποιείται για περισσότερο από 26 χρόνια στο χώρο των φωτοβολταϊκών συστημάτων και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Οι πιστοποιήσεις ποιότητας (ISO 14001:2015, ISO 45001:2018 και ISO  9001:2015), η πολυετής εμπειρία και βαθιά γνώση του αντικειμένου αλλά και τα πάνω από 25.000 έργα της σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση σε κάθε Project που αναλαμβάνει.
Σημαντική για την εταιρεία είναι η ενασχόληση της και στην αναπτυσσόμενη αγορά της αστικής ηλεκτροκίνησης με την εμπορία, επισκευή  & συντήρηση των πρότυπων 100% ηλεκτρικών οχημάτων πόλης, ecocar city.

Γιατί ξεχωρίζει η ECO//SUN


Η ECO//SUN βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων του κλάδου της καθώς:

  • Ανασκοπεί και βελτιώνει συνεχώς τα χαρακτηριστικά των προϊόντων και των υπηρεσιών της, καθώς και την αποτελεσματικότητα των διεργασιών της και κατ επέκταση ολόκληρου του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας. Η εταιρεία θεωρεί ότι η ποιότητα αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την εκπλήρωση των στόχων της και έχει θέσει σαν βραχυπρόθεσμο στόχο τη διασφάλιση ποιότητας των προϊόντων της, ενώ μακροπρόθεσμος στόχος της αποτελεί η Ολική Ποιότητα.
  •  Δεσμεύεται για την παροχή των απαιτούμενων πόρων (υλικοτεχνικό εξοπλισμό - εκπαίδευση-τεχνογνωσία) για την κάλυψη των αναγκών, έτσι όπως αυτές προκύπτουν και διαμορφώνονται από τις υφιστάμενες καταστάσεις, στο μέγιστο των δυνατοτήτων της για αυτό και μεριμνά για την συνεχή βελτίωση της κατάρτισης και των συνθηκών απασχόλησης του προσωπικού της και έχει γιατρό εργασίας και τεχνικό ασφαλείας.
  • Παράλληλα ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην φροντίδα για την δημιουργία ευχάριστου εργασιακού κλίματος μεταξύ των εργαζομένων, την μελετημένη βελτίωση του Συστήματος Ποιότητας, την συστηματική εφαρμογή τεκμηριωμένων διαδικασιών λειτουργίας για ελαχιστοποίηση λαθών και την επιλογή άριστης ποιότητας υλικών και εξαρτημάτων μόνο από αξιόπιστους προμηθευτές.

Σχέση της ECO//SUN με τους πελάτες

  • Προσδιορίζονται σαφώς οι απαιτήσεις των πελατών και ότι αυτές ικανοποιούνται προσφέροντας τους προϊόντα ποιότητας με βάση τις προδιαγραφές που έχουν τεθεί ή συμφωνηθεί μαζί τους.
  • Υπάρχει πλήρης ενημέρωση των πελατών αναφορικά με τις αλλαγές που αφορούν τα προϊόντα και τη διανομή τους.
  • Ανασκοπούνται σε τακτική βάση τυχόν παρατηρήσεις και παράπονα των πελατών και αυτά λαμβάνονται υπόψη ώστε να γίνουν τυχόν διορθωτικές ή προληπτικές ενέργειες και να εισαχθούν στην αγορά νέα προϊόντα που ικανοποιούν τις απαιτήσεις τους.
  • Υπάρχει τεκμηριωμένο σύστημα ανασκόπησης της ικανοποίησης των πελατών που τα αποτελέσματά του λαμβάνονται υπόψη τόσο για την βελτίωση της ικανοποίησης τους σε μεμονωμένη βάση, όσο και για τη συνολική βελτίωση του παρεχόμενου customer service.

ECO//SUN και Ενεργειακή Αυτονομία:

Οι υπέρογκες χρεώσεις των λογαριασμών ρεύματος είναι γνωστές, κάτι που κρίνει αναγκαία την μετάβαση σας σε άλλες μορφές ενεργείας. Η ECO//SUN είναι αυτή που σας δίνει τη δυνατότητα να εγκαταστήσετε το δικό σας αυτόνομο σύστημα παραγωγής ενέργειας με εγκατάσταση ενός φωτοβολταϊκού συστήματος ECO//SUN.
Τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα είναι η πιο αξιόπιστη λύση σε θέματα ρευματοδότησης όταν για οποιοδήποτε λόγο το Δημόσιο Δίκτυο Ηλεκτρισμού-ΔΕΗ δεν εξυπηρετεί, για αυτό και θεωρούνται ως ένα από τα πιο λειτουργικά συστήματα της αγοράς σε περιπτώσεις απουσίας ή ακόμα και κατάργησης τη ΔΕΗ.
Η παραγωγή του ηλεκτρικού ρεύματος γίνεται από τα φωτοβολταϊκά πλαίσια (panels) μέσω της ηλιακής ακτινοβολίας και με τη χρήση ενός ρυθμιστή φόρτισης (controller) αποθηκεύεται στις μπαταρίες. Οι μπαταρίες είναι απαραίτητες ώστε και σε περιόδους μη ηλιοφάνειας (συννεφιασμένος καιρός, σκοτάδι) η τροφοδοσία του ηλεκτρικού φορτίου να συνεχίζεται κανονικά. Για την σωστή και απρόσκοπτη λειτουργία-παραγωγή ρεύματος  είναι απαραίτητη η χρησιμοποίηση μετατροπέα (inverter) ώστε το συνεχές ρεύμα που παράγεται να μετατραπεί σε εναλλασσόμενο, που είναι το ζητούμενο για όλες τις συσκευές καθημερινής χρήσης, όπως φωτισμός, ψυγείο, κουζίνα κλπ.

Τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα ECO//SUN σε συνδυασμό με την μεγάλη ποικιλία από πάνελ, μπαταρίες βαθιάς εκφόρτισης, μετατροπείς (inverters), ρυθμιστές φόρτισης, μπορούν και καλύπτουν κάθε ανάγκη και απαίτηση για παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος.
Στο πλαίσιο αυτό, η επιλογή του κατάλληλου τεχνολογικού συνεργάτη είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.

Συνέχεια του άρθρου >>>