Δωρεάν Webinar: Siemens Connected Home

Δωρεάν Webinar: Siemens Connected Home

1.471 επισκέψεις στο άρθρο (02/02/2024)
Σχολιάστε

Η Siemens ανακοινώνει την έναρξη τεχνικών σεμιναρίων παρουσίασης του οικοσυστήματος Connected Home για το διάστημα Ιανουάριος – Μάϊος 2024.

Μέσα από το δωρεάν webinar διάρκειας 2 ωρών σχεδιασμένο για εγκαταστάτες, ηλεκτρολόγους πεδίου, τεχνικό προσωπικό και ιδιώτες παρουσιάζονται τα χαρακτηριστικά και οι εφαρμογές του οικοσυστήματος, η εγκατάσταση της οικογένειας προϊόντων Siemens και η παραμετροποίησή τους μέσω της εφαρμογής για smartphones.


To Connected Home αποτελεί μέρος του Siemens Xcelerator, της ψηφιακής ανοιχτής επιχειρηματικής πλατφόρμας της Siemens η οποία επιτρέπει στους πελάτες να επιταχύνουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους ευκολότερα, ταχύτερα και σε μεγάλη κλίμακα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »


Με την εγκατάσταση του συστήματος οικιακού αυτοματισμού Connected Home τα σπίτια γίνονται πιο έξυπνα και η ζωή περισσότερο πράσινη. Είναι ανθεκτικό στο χρόνο και επεκτάσιμο - ικανό να προσαρμόζεται και να συνδέεται με smartphones παρέχοντας απομακρυσμέσμένη διαχείριση και ευχρηστία. Η εγκατάσταση πραγματοποιείται ασύρματα μέσω σύζευξης Hub σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα και το ZigBee 3.0 επιτρέπει έως και 40 συσκευές IoT ανά Hub.


Ζήστε τη ζωή πιο έξυπνα και εξοικονομήστε χρόνο και ενέργεια με την τεχνογνωσία και την υποστήριξη υψηλής ποιότητας της Siemens.

Μπορείτε να εγγραφείτε τώρα ΕΔΩ στα δωρεάν webinar και να επιλέξετε τις διαθέσιμες ημερομηνίες.