Οι καλύτερες μάρκες βραβεύονται με το Top PV Brand Award.

Οι καλύτερες μάρκες βραβεύονται με το Top PV Brand Award.

Διάκριση: H KOSTAL, Top PV Brand 2022

1.175 επισκέψεις στο άρθρο

Το ανεξάρτητο ινστιτούτο ερευνών EUPD από τη Βόννη επιβεβαιώνει: Οι Ευρωπαίοι εγκαταστάτες εμπιστεύονται την τεχνολογία των αντιστροφέων της KOSTAL.

Η KOSTAL ανήκει πανευρωπαϊκά στους πιο περιζήτητους κατασκευαστές ηλεκτρονικών ισχύος για φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις. Βραβεύτηκε από το ινστιτούτο ερευνών αγοράς EUPD με το Top Brand PV Award DACH (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία) και το Top Brand PV Award EUROPE. «Μας χαροποιεί ιδιαίτερα αυτή η διάκριση, ιδίως, επειδή βασίζεται σε μια έρευνα που έγινε σε εγκαταστάτες – γιατί αυτοί είναι που χρησιμοποιούν κάθε μέρα τα προϊόντα μας», επιβεβαιώνει ο Frank Henn, γενικός διευθυντής της KOSTAL Solar Electric.  

Kοινοποίησέ το »

Μια εξαιρετική γκάμα

Η διάκριση EUPD αντικατοπτρίζει την ιστορία και το εύρος των υπηρεσιών της KOSTAL Solar Electric. Επίκεντρο των υπηρεσιών αυτών αποτελεί μια λιτή γκάμα από εξαιρετικά ευέλικτα προϊόντα, κυρίως μονοφασικούς και τριφασικούς μετατροπείς. Ανάλογα με τις απαιτήσεις, αποδεικνύουν καθημερινά τη χρησιμότητά τους, ως απλοί αντιστροφείς, ως αντιστροφείς μπαταρίας ή ως υβριδικοί, καλύπτοντας ανάγκες που ξεκινούν από τη μικρότερη κατηγορία ισχύος, για ιδιώτες, πολυκατοικίες και στέγες, μέχρι τους μεγαλύτερους επαγγελματικούς αντιστροφείς για επιχειρήσεις. Επιπλέον, οι αντιστροφείς της KOSTAL χρησιμοποιούνται ήδη εδώ και χρόνια πανευρωπαϊκά – πάντα προσαρμοσμένοι στις εκάστοτες διεθνείς οδηγίες.

Σε συνδυασμό με τους αντιστροφείς, ο μετρητής ενέργειας KOSTAL Smart Energy Meter εγγυάται ιδανική εκμετάλλευση της φωτοβολταϊκής ενέργειας. Η KOSTAL διαθέτει επίσης στην γκάμα της εδώ και λίγο καιρό το Wallbox ENECTOR, έναν φορτιστή για ηλεκτρικά οχήματα. Με το KOSTAL Solar Portal και την εφαρμογή Solar App, η KOSTAL παρέχει στους πελάτες της σημαντικά εργαλεία για τον έλεγχο και την εποπτεία των φωτοβολταϊκών.

Η KOSTAL διαθέτει έτσι μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων για την παραγωγή, την αποθήκευση και τον έλεγχο της φωτοβολταϊκής ενέργειας μέχρι και για τη χρήση της στην ηλεκτροκίνηση.

Επιτυχημένες συνεργασίες

Η KOSTAL έχει επίγνωση της σημασίας που έχει η διατήρηση μακρόχρονων, αξιόπιστων και ισχυρών συνεργασιών. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η χονδρική ως δομή, εξασφαλίζει τη βέλτιστη προμήθεια σε εξειδικευμένα καταστήματα και πιστοποιημένους εγκαταστάτες KOSTAL.  Η μικρή γκάμα προϊόντων της KOSTAL διατηρεί σε ιδανικό επίπεδο τις ανάγκες των εμπόρων και εγκαταστατών για τήρηση στοκ και ελαχιστοποιεί τις ανάγκες εκπαίδευσης.

Όλοι οι συνεργάτες έχουν κέρδος από καινοτόμα ποιοτικά προϊόντα που κατασκευάζονται στη Γερμανία και από ένα σωστό επιχειρηματικό μοντέλο. Διότι χάρη στον κωδικό ενεργοποίησης, ο χρήστης των φωτοβολταϊκών πληρώνει μόνο τα χαρακτηριστικά ενός προϊόντος της KOSTAL που χρησιμοποιεί. Ξεκινά με τις βασικές λειτουργίες, ενώ περαιτέρω επιθυμητές λειτουργίες, όπως η σύνδεση μπαταρίας για αποθήκευση ενέργειας, ή σύνδεση του ENECTOR wallbox, μπορούν να προστεθούν αργότερα με τη χρήση ενός κωδικού.

Ένα εξαιρετικό πρωτοποριακό επίτευγμα

Με έντονο πνεύμα καινοτομίας, καταφέρνει ξανά και ξανά πραγματικά ορόσημα στην τεχνολογία των φωτοβολταϊκών. Αυτό ισχύει για παράδειγμα για τον πρώτο τριφασικό αντιστροφέα, ο οποίος όρισε εκ νέου την κατανομή φορτίου. Νέα πρότυπα έθεσε και ο PLENTICORE plus, ως ο πρώτος υβριδικός αντιστροφέας, ο οποίος παράγει με αποδοτικό τρόπο φωτοβολταϊκή ενέργεια και την αποθηκεύει ταυτόχρονα σε μια μπαταρία.

Για να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες ανάγκες για φωτοβολταϊκά, η KOSTAL θέτει σε λειτουργία μια νέα υπερσύγχρονη γραμμή παραγωγής. Με το βλέμμα στραμμένο στις μελλοντικά όλο και πιο σύνθετες εφαρμογές στην αγορά, η KOSTAL αρχίζει επιπρόσθετα τη λειτουργία νέων Φ/Β πάρκων για τις δοκιμές της.
Ακόμη και η νεότερη συσκευή, το KOSTAL Wallbox ENECTOR, δείχνει με τα χαρακτηριστικά της, πώς μπορεί να σχεδιαστεί ένας σταθμός φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου, με ιδιαίτερα, λειτουργικά χαρακτηριστικά. Με τη μελλοντική αμφίδρομη δυνατότητα φόρτισης του ENECTOR προστίθεται ακόμη ένα πλεονέκτημα για την ηλεκτροκίνηση. Η αμφίδρομη μεταφορά θα επιστρέφει συσσωρευμένα αποθέματα ενέργειας από το όχημα στο δίκτυο.

Διάκριση για την Ευρώπη

Η KOSTAL οφείλει τη δημοτικότητα του ονόματος της, αλλά και των προϊόντων της σε ολόκληρη την Ευρώπη, στο μεγάλο δίκτυο συνεργατών και στην πολυετή παρουσία των γραφείων της στις εκάστοτε χώρες. Η KOSTAL παρέχει σε οκτώ ευρωπαϊκές χώρες τεχνική υποστήριξη κοντά στον πελάτη. Αυτονόητη είναι η παροχή συμβουλών και η υποστήριξη στη γλώσσα της κάθε χώρας. Η τεχνική υποστήριξη και η εξυπηρέτηση πελατών είναι επίσης ένα τυπικό χαρακτηριστικό της KOSTAL. Η KOSTAL διαθέτει εκτός αυτού, πανευρωπαϊκή δικτύωση, με αποτέλεσμα οι πελάτες να εξυπηρετούνται με ιδανικό τρόπο μέσω επιλεγμένων εμπόρων χονδρικής, ειδικευμένων συνεργείων και πιστοποιημένων εγκαταστατών KOSTAL.

Έτσι, η αγορά ενός προϊόντος της KOSTAL, η εγκατάσταση και η έναρξη λειτουργίας του, γίνεται πανεύκολα και με απόλυτη ασφάλεια. Επιλέγοντας κάποιος ένα προϊόν της KOSTAL, επιλέγει ένα απόλυτα ελεγμένο ποιοτικό προϊόν. Δοκιμασμένο, πιστοποιημένο και ελεγμένο βάσει προτύπων, για μια αξιόπιστη χρήση: σε ολόκληρη τη Γερμανία, σε ολόκληρη την Ευρώπη και όχι μόνο. Ανάλογα με τη χρήση, η KOSTAL προσαρμόζει το hardware και το software κάθε νέου προϊόντος σύμφωνα με την τοπική νομοθεσία και συνθήκες της κάθε χώρας . Κάθε αντιστροφέας KOSTAL είναι αμέσως έτοιμος για χρήση χωρίς πρόσθετες ρυθμίσεις ή παραμετροποιήσεις – πανευρωπαϊκά.

Έτσι η KOSTAL εξασφαλίζει μακροπρόθεσμα για τον εαυτό της και για τους πελάτες της την πανευρωπαϊκή επιτυχία, όπως επιβεβαιώνεται τώρα και από τη διάκριση EUPD. «Το γεγονός ότι βραβευτήκαμε ταυτόχρονα σε περισσότερες χώρες, μας επιβεβαιώνει, ότι είμαστε στον σωστό δρόμο», εξηγεί στο τέλος ο Frank Henn.

Σχετικά με το EUPD Research – το ανεξάρτητο ινστιτούτο ερευνών

Από την ίδρυσή του το 2000, το ινστιτούτο EUPD Research σχεδιάζει καινοτόμες και ολοκληρωμένες λύσεις για διάφορες ανάγκες επιχειρήσεων προσανατολισμένων στο μέλλον. Η επιχείρηση ερευνών αγοράς από τη Βόννη δραστηριοποιείται σήμερα σε περισσότερες από 70 χώρες. Στην έρευνα, περιλαμβάνονται κλάδοι της τεχνολογίας, όπως τα φωτοβολταϊκά, η αποθήκευση ενέργειας, οι αντλίες θερμότητας και η ηλεκτροκίνηση. Στόχος της ανεξάρτητης έρευνας είναι ο έλεγχος και η υποστήριξη επιχειρήσεων όσον αφορά την ανταγωνιστικότητα.

Σχετικά με το βραβείο

Το ινστιτούτο EUPD Research διεξάγει κάθε χρόνο από το 2010 λεπτομερείς αναλύσεις στον κλάδο των φωτοβολταϊκών. Στις βασικές αγορές, το ινστιτούτο από τη Βόννη ρωτάει εγκαταστάτες και με βάση τις απαντήσεις τους συντάσσει ανεξάρτητες αξιολογήσεις σχετικά με τη γνώμη τους για τις μάρκες. Το Top Brand PV Award αξιολογεί την εικόνα και την αναγνωρισιμότητα μιας μάρκας στην ευρωπαϊκή αγορά. Το EUPD διαφωτίζει, πόσο επιτυχημένη είναι η προτεινόμενη επιχείρηση στην αγορά.

Οι καλύτερες μάρκες βραβεύονται με το Top PV Brand Award.

Επισκεφθείτε την KOSTAL: https://www.kostal-solar-electric.com/el-gr/

Kοινοποίησέ το »