Τώρα είναι η ώρα για συντήρηση του λέβητα. Πολύ σημαντικό κομμάτι ο έλεγχος της βαλβίδας.

Τώρα είναι η ώρα για συντήρηση του λέβητα. Πολύ σημαντικό κομμάτι ο έλεγχος της βαλβίδας.

Ώρα για έλεγχο της βαλβίδας του λέβητα!

1.569 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Πολύ σημαντικός ο έλεγχος της βαλβίδας του λέβητα. Πότε χρειάζεται επισκευή ή αντικατάσταση. Ο τεχνικός σου με χρήση πολυμέτρου θα σου πει σε 1 λεπτό τι πρέπει να γίνει.

Λέβητας, καυστήρας είναι η «καρδιά» του συστήματος θέρμανσης. Θέλουν όμως τις σωστές ρυθμίσεις, αλλά και συντήρηση. Τώρα που ο καιρός αλλάζει, είναι η ιδανική εποχή για να τον συντηρήσεις πριν τον ανάψεις, για να μην έχεις δυσάρεστες εκπλήξεις.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Στην εποχή της ενεργειακής κρίσης, πρέπει να σκεφτούμε διπλά αν έχουμε κάνει τις σωστές ρυθμίσεις ή τη σωστή συντήρηση στο λέβητα, για να μην κάνουμε περιττά έξοδα. Έξοδα που μπορούμε εύκολα να αποφύγουμε, αν είμαστε προνοητικοί.
Τώρα είναι η ώρα για συντήρηση του λέβητα!
  • Πολύ σημαντικός ο έλεγχος της βαλβίδας του λέβητα
  • Πότε χρειάζεται επισκευή ή αντικατάσταση
  • Ο τεχνικός σου με χρήση πολυμέτρου θα σου πει σε 1 λεπτό τι πρέπει να γίνει
Μπορείς αναλυτικά να δεις το τι πρέπει να κάνεις για να ρυθμίσεις σωστά το λέβητα, ώστε να αποδίδει σωστά και οικονομικά, αλλά και το τι πρέπει να κάνεις στη συντήρηση. 

Υπάρχουν πολύ σημαντικά πράγματα που έχουν να κάνουν με το λέβητα, όπως για παράδειγμα το να ελέγξεις σε τι κατάσταση βρίσκεται η βαλβίδα του λέβητα (πολύ σημαντικό κομμάτι) για να δεις αν σώζεται ή παει για αντικατάσταση. Ο τεχνικός σου θα χρειαστεί μόνο ένα πολύμετρο και σε ελάχιστο χρόνο θα ξέρεις!

Δες το video!

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »