Η αλλαγή πλακιδίων δαπέδου είναι πλέον απλή, εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Δες το VIDEO.

Η αλλαγή πλακιδίων δαπέδου είναι πλέον απλή, εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Δες το VIDEO.

Δεν υπάρχει, άλλαξε πλακάκια χωρίς γρατσουνιά! Δες το VIDEO

2.435 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Την άνοιξη κάνουμε πολλές αλλαγές στο σπίτι, με σκοπό να εξοικονομήσουμε ενέργεια και χρήματα. Ειδικά τώρα με την ενεργειακή κρίση, επιβάλλεται. Μία από αυτές είναι η αλλαγή πλακιδίων.

Έχουμε πλακάκια (μεγαλύτερα ή μικρότερα) στο πάτωμα του σπιτιού και θέλουμε να τα αλλάξουμε είτε γιατί έσπασαν, είτε γιατί θέλουμε να τα αντικαταστήσουμε για να έχουμε πιο δροσερό σπίτι το καλοκαίρι και πιο ζεστό το χειμώνα. Πόσες φορές το επιχειρήσαμε, αλλά τα σπάσαμε; Πολλές και αυτό είναι μία πικρή ιστορία.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Αλλαγή πλακιδίων δαπέδου σε χρόνο dt!

- Νέα πλακάκια για πιο δροσερό σπίτι το καλοκαίρι, πιο ζεστό το χειμώνα
- Βγάζεις τα παλιά & δεν τα πετάς, τα πας στο εξοχικό άθικτα
- Η εξοικονόμηση ενέργειας & χρημάτων σε άλλο επίπεδο
- Δες πώς αφαιρούνται & πώς γίνεται η αρμοκόλληση

Σε περίπτωση που θέλετε να αγοράσετε νέα πλακάκια για την κύρια κατοικία, αλλά δεν θέλετε να σπάσουν τα παλιά είτε για να τα έχετε σε περίπτωση ανάγκης, είτε για να τα βάλετε στην εξοχική σας κατοικία, δηλαδή να γλιτώσετε αρκετά χρήματα υπάρχει τρόπος!

Στο 4green, δεν σταματάμε ποτέ να βρίσκουμε κάθε τρόπο εξοικονόμησης ενέργειας και χρημάτων. Ακόμα και το τελευταίο ευρώ έχει σημασία, ειδικά εν μέσω ενεργειακής κρίσης. Εντοπίσαμε ένα εντυπωσιακό video στο διαδίκτυο, όπου ένας τεχνίτης με μεγάλη μαεστρία, ταχύτητα και ασυνήθιστη ευκολία, καταφέρνει να αφαιρέσει τα πλακάκια και αυτά να παραμείνουν άθικτα, χωρίς έστω μία γρατσουνιά.

Δείτε το video και θα καταλάβετε! Έτοιμοι για αλλαγή πλακιδίων;

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »