Danfoss συστήματα για το λιώσιμο πάγου και χιονιού: Εγκατάσταση για κατοικία

2.047 επισκέψεις στο άρθρο

Στην THERMOVENT θα βρείτε τα άριστα συστήματα Danfoss.

Η Danfoss προσφέρει έξυπνες και απλες λύσεις για να διατηρήσουμε τα σπίτια μας στεγνά και ασφαλή κατά τη χειμερινή περίοδο. Τα συστήματα θέρμανσης εξωτερικού χώρου βοηθούν στην εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος, αποφεύγοντας παράλληλα την περιττή εργασία. Τα συστήματα για το λιώσμο του πάγου και του χιονιού Danfoss αποτελούνται από θερμικά καλώδια ή θερμικούς τάπητες, θερμοστάτες και αισθητήρες, καθώς και αξεσουάρ για εγκατάσταση. Κάθε λύση είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες των ιδιοκτητών του  σπιτιού.

Επίγειες λύσεις - με μια γκάμα προϊόντων πρώτης κατηγορίας

Χρησιμοποιώντας καλώδια θέρμανσης και θερμικούς τάπητες Danfoss που ελέγχονται από ηλεκτρονικούς θερμοστάτες με αισθητήρες υγρασίας, μπορείτε να προστατεύσετε οικονομικά, μεγάλες περιοχές, όπως χώρους στάθμευσης, ράμπες ή πρόσβαση πεζών σε κτίρια, δίνοντάς σας ευκολία και ασφάλεια, ενώ εξοικονομείτε κουραστική και χρονοβόρα χειροκίνητη εργασία . Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα αυτών των συστημάτων είναι η αποδοτική ενεργειακά λειτουργία για εφαρμογές λιωσίματος πάγου και χιονιού.
Κύριος σκοπός του συστήματος είναι να λιώσει το χιόνι και τον πάγο αφαιρώντας τον από τις επιφάνειες του εδάφους. Οι πιο συνηθισμένες εφαρμογές πάγου και χιονιού Danfoss είναι σε χώρους στάθμευσης κατοικιών, δρόμους, πεζοδρόμια, σκαλοπάτια σε εξωτερικούς χώρους, πλατφόρμες φόρτωσης, ράμπες, γέφυρες και αποχετεύσεις.

Εφαρμογές στέγης. Προστασία από τον παγετό.

Το σύστημα προστασίας παγετού της Danfoss για στέγες και υδρορροές μπορεί να εφαρμοστεί για σχεδόν κάθε τύπο στέγης για την αποφυγή πάγου σε υδρορροές και ζημιών σε κατασκευές όπως παγωμένες προσόψεις και στέγες. Το καλώδιο θέρμανσης πρέπει να εγκατασταθεί στις υδρορροές της οροφής και στα λούκια ή όπου υπάρχει κίνδυνος σχηματισμού πάγου και χιονιού. Η πρόληψη ζημιών σε υδρορροές και λούκια επιτυγχάνεται με αποτελεσματική και ελεύθερη αποστράγγιση λιωμένου πάγου, η οποία εξασφαλίζει σωστή λειτουργία του συστήματος.

Κόστος χειμωνιάτικου καιρού

Τα τελευταία χρόνια υπήρξαν πολλές νέες ιστορίες σχετικά με το ανθρώπινο και οικονομικό κόστος που προκλήθηκαν από τον σκληρό χειμώνα. Ζημιά σε περιουσία, αυξημένα έξοδα συντήρησης, απώλεια παραγωγικότητας, αύξηση ασφαλίστρων, τραυματισμοί και άλλα χειρότερα. Η εγκατάσταση συστήματος λιωσίματος πάγου, χιονιού και προστασίας από τον παγετό Danfoss αποτελεί μια σταθερή λύση για την αντιμετώπιση προβλημάτων που σχετίζονται με τον κρύο καιρό.
Το σύστημα λιωσίματος πάγου και χιονιού και προστασίας από τον παγετό της Danfoss έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ασφάλεια σε άτομα, οχήματα και κτίρια για ασφαλή πεζοπορία και οδήγηση κατά τη διάρκεια του χειμώνα καθώς και ασφάλεια στα κτίρια με τις λιγότερες ζημιές .


THERMOVENT Hellas A.E
Καλέστε:  2109887400
Δείτε:    www.thermovent.gr
Ακολουθήστε:  www.facebook.com/thermovent/