Γόνιμος διάλογος κατασκευαστικών στις 12/12

Γόνιμος διάλογος κατασκευαστικών στις 12/12

1.346 επισκέψεις στο άρθρο (28/11/2023)
Σχολιάστε

- Τα καυτά θέματα του κλάδου θα απασχολήσουν Κατασκευαστικές Εταιρείες Ανωτέρων Τάξεων στις 12/12/23
- Στο Construction Project Management Conference στελέχη εταιρειών μιλούν για μεγάλα κατασκευαστικά έργα
- Πιστοποιήσεις, ο κλάδος την εποχή κρίσεων, τα κύρια θέματα
- Ομιλία με θέσεις υπουργείου Εργασίας για το προσωπικό κάθε ειδικότητας

Δύο εβδομάδες απομένουν μέχρι το Συνέδριο Construction Project Management, που διοργανώνει η BOUSSIAS Events στις 12/12/23, όπου παρουσιάζονται τα μεγαλύτερα κατασκευαστικά έργα στην Ελλάδα και θα μιλήσουν σε Πάνελ τους CEO, Γενικοί Διευθυντές και Πρόεδροι όλων των Κατασκευαστικών Εταιρειών Ανωτέρων Τάξεων της χώρας.

1. Στο 2ο Πάνελ με θέμα «Ο κατασκευαστικός κλάδος στην εποχή των πολλαπλών κρίσεων» C-level στελέχη των κατασκευαστικών εταιρειών Ανωτέρων Τάξεων, θα αναλύσουν τις προκλήσεις και τις διαφαινόμενες λύσεις στον κλάδο των κατασκευών, σε μια εποχή πολλαπλών κρίσεων: τραπεζική πίστη, έλλειψη προσωπικού, αύξηση κόστους κατασκευής, κ.ά.Έχουν προσκληθεί οι κ. Γεώργιος Συριανός, CEO ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις, κ. Αναστάσιος Αρανίτης, ΓΔ ΙΝΤΡΑΚΑΤ, κ. Γιώργος Περδικάρης  Πρόεδρος ΤΕΡΝΑ ΑΕ, κ. Αντώνης Μιτζάλης, Εντεταλμένος Σύμβουλος του Ομίλου AVAX και ο κ. Ντίνος Μπενρουμπή CEO ΜΕΤΚΑ ΑΤΕ οι οποίοι θα θέσουν τα προβλήματα και τις ενδεχόμενες λύσεις επί τάπητος και ο κ. Κων/νος Αγραπιδάς, θα ακολουθήσει σε ομιλία με τις θέσεις του Υπουργείου Εργασίας σε θέματα που αφορούν το εργατικό προσωπικό κάθε ειδικότητας. Παρακολουθήστε την Ατζέντα καθώς ολοκληρώνεται εδώ.

2. Η Lamda Development παρουσιάζει το Marina Riviera Tower με τον κ. Θεόδωρο Ιακωβίδη, Project Head του Riviera Towers και μαζί με τις ΒΒΙ- Intrakat, ΒΕΤPLAN & EKTER μιλούν για την Ασφάλεια και την Υγεία στη Κατασκευή του Πύργου, το μοντέλο Early Contractor Involvement και άλλα ζητήματα Διαχείρισης της Κατασκευής στο MRT στο Πάνελ με τίτλο «Construction Project Management at The Ellinikon».

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

3. Η VECTOR παρουσιάζει το Μοντέλο Αυτεπιστασίας στις Κατασκευές.
4. Η Arathy Ramesan, FIDIC certified expert, στο workshop «FIDIC RAINBOW SUITE» θα μιλήσει για τη διαφορά στη χρήση των FIDIC Books: Origin of Suite contracts​, Rainbow suite and Rainbow book​, Suite Contracts- Brief detailing of common books​, Some Notable features​, Golden Principles​, How to choose which contract to be used​. Το Workshop θα διεξαχθεί στα αγγλικά, ενώ θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία.
5. Το PMI Greek Chapter θα παρουσιάσει τα σχήματα πιστοποίησης PMP® Certification - Construction Professional in Built Environment Projects (PMI-CP)™ και θα αποδώσει 8 PDUs σε όσους παρακολουθήσουν το Συνέδριο.

Ειδικές τιμές για Μηχανικούς Πτυχίων Α και Β τάξης.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί σε υβριδική μορφή και τελεί υπό την Αιγίδα του ΥΠΥΜΕ, ΕΣΒΥΚ, ΡΜΙ Greece και την Τιμητική Υποστήριξη των ΣΑΤΕ, ΣΕΓΜ, ΣΤΕΑΤ.
Χορηγοί του Συνεδρίου: AGT Engineering & Services, GDM Assets
Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες εξελίξεις, στο site του Συνεδρίου - https://cpmconference.gr/.
Για πληροφορίες επικοινωνήστε εδώ: Στέλλα Τσαρτσαρά, Τ: 210 661 7777, (εσωτ. 172), Ε: [email protected]