Αντλίες θερμότητας EMMETI από την Thermovent

Αντλίες θερμότητας EMMETI από την Thermovent

4.704 επισκέψεις στο άρθρο

Στην THERMOVENT θα βρείτε άριστα συστήματα θέρμανσης και εξοικονόμησης ενέργειας στον οικιακό και επαγγελματικό κτιριακό τομέα.

Η συνεργασία της Thermovent Hellas A.E. με την Emmeti S.p.A. μέλος της Purmo Group, έρχεται να συμπληρώσει την γκάμα των προϊόντων στην θέρμανση και στον κλιματισμό. Οι αντλίες θερμότητας που προσφέρει η EMMETI S.p.A., μέλος της Purmo Group, ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις άνεσης και χαμηλού κόστους συντήρησης.

Kοινοποίησέ το »


Η MIRAI SMI είναι σχεδιασμένη και κατασκευασμένη στην Ιαπωνία, γεγονός που εγγυάται την βέλτιστη απόδοση και αξιοπιστία. Συνδυάζει το μικρό μέγεθος µε την πληρότητα, καθώς αρκετά εξαρτήματα εγκαταστάσεων θέρμανσης, έχουν ήδη ενσωματωθεί στη μονάδα.
Η δυνατότητα πολλαπλών διαμορφώσεων παραμετροποίησης την καθιστά την ιδανική μονάδα για απευθείας σύνδεση µε διάφορα συστήματα όπως: μονάδες fancoils, θερμαντικά σώματα, ενδοδαπέδια θέρμανση και μπόιλερ ΖΝΧ.

Η ηλεκτρική παροχή και οι εξαιρετικά μειωμένες καταναλώσεις ρεύματος την καθιστούν συμβατή με τις συνήθεις οικιακές ηλεκτρικές παροχές, καθώς είναι σχεδιασμένη για κατοικίες. 

Επισκεφτείτε το thermovent.gr και ενημερωθείτε για τις αντλίες θερμότητας EMMETI.

THERMOVENT Hellas A.E
Κ. Μεταξά 5, ' Αλιμος
Καλέστε: 210 9887400
Δείτε: www.thermovent.gr
Ακολουθήστε: www.facebook.com/thermovent/
 

Kοινοποίησέ το »