Αντλίες θερμότητας CTC με λειτουργία Energy Flex

Αντλίες θερμότητας CTC με λειτουργία Energy Flex

2.302 επισκέψεις στο άρθρο

Όταν επενδύετε σε μια αντλία θερμότητας CTC, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι εγκαθιστάτε μία από τις πιο αξιόπιστες και μακρόβιες αντλίες θερμότητας της αγοράς. Ενημερωτικά, οι πωλήσεις για τις αντλίες θερμότητας αέρος-νερού ξεκίνησαν το 1985!

Εμπιστοσύνη στην ποιότητα

Κοινοποίησέ το »

Όλη η ανάπτυξη και η κατασκευή γίνονται στο δικό μας εργοστάσιο στη Σουηδία, όπου η ποιοτική σκέψη και η καινοτομία πάνε μαζί. Το να παρέχουμε στους πελάτες μας την υψηλότερη ποιότητα αποτελεί θεμελιώδες μέρος της εταιρικής φιλοσοφίας της CTC.

CTC Energy Flex

Φιλικό προς το περιβάλλον και ευέλικτο – αυτό είναι το Energy Flex


Μια αντλία θερμότητας από την CTC παρέχεται πάντα με μια λειτουργία που ονομάζουμε Energy Flex, η οποία επιτρέπει στους πελάτες να συνδέουν απολύτως οποιαδήποτε πηγή θερμότητας στις αντλίες θερμότητάς τους. Δεν κοστίζει τίποτα επιπλέον, καθώς περιλαμβάνεται πάντα ως στάνταρ εξοπλισμός. Περιγράφουμε τα οφέλη με περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω.

- Με το Energy Flex μπορούμε να προσθέσουμε στο σύστημα θέρμανσής σχεδόν οτιδήποτε όσον αφορά τη θέρμανση: ηλιακή θέρμανση, πρόσθετες δεξαμενές, ξυλόσομπες και τζάκια  νερού, καθώς και λέβητες που λειτουργούν με ξύλο, ηλεκτρισμό, πέλλετ και φυσικό αέριο. Αυτό γίνεται εύκολα και δεν απαιτεί ογκώδη συστήματα, λέει ο Joachim Carlsson, Επικεφαλής Τεχνολογικής Ανάπτυξης στην CTC/Enertech AB.


Ελέγξτε τα πάντα από ένα χειριστήριο

Η συμβουλή του Joachim είναι να ξεκινήσετε με μια αντλία θερμότητας. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε στο σύστημα θέρμανσης σχεδόν οτιδήποτε, όσον αφορά τη θέρμανση.

- Tα πάντα ελέγχονται από ένα χειριστήριο μέσω μιας έγχρωμης οθόνης αφής.

Μερικά από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά:
  • Παρακολουθεί όλες τις λειτουργίες της αντλίας θερμότητας.
  • Επιτρέπει προσαρμοσμένες ρυθμίσεις.
  • Εμφανίζει τις επιθυμητές τιμές όπως θερμοκρασίες, χρόνους λειτουργίας, κατανάλωση ενέργειας και ειδοποιήσεις σφάλματος με απλό και δομημένο τρόπο. Αυτό απλοποιεί τις ρυθμίσεις και την αντιμετώπιση προβλημάτων.
  • Αναγνωρίζει αυτόματα συστήματα που είναι ενεργοποιημένα.
 

Το Energy Flex είναι προγραμματισμένο για να αναλάβει τον έλεγχο όλου του εξοπλισμού θέρμανσης σας τόσο τώρα όσο και στο μέλλον. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδεθείτε, να ελέγξετε, να απολαύσετε και να εξοικονομήσετε χρήματα!

Ως επιπλέον προαιρετικός εξοπλισμός, στην καρδιά της λύσης Energy Flex βρίσκεται το EcoZenith 555, το καινοτόμο, υψηλής απόδοσης ειδικό θερμοδοχείο, το οποίο διαθέτει πολλαπλές εισόδους για να συνδέσετε με επιτυχία διάφορες πηγές θέρμανσης, όπως περισσότερες αντλίες θερμότητας, λέβητα πετρελαίου/αερίου, πέλλετ, τζάκι, ηλιακά και πολλαπλές εξόδους, όπως τρία ανεξάρτητα κυκλώματα θέρμανσης, πισίνα κλπ. και έχει ενσωματωμένη την οθόνη και το έξυπνο λογισμικό Energy Flex.Αυστηρότερες περιβαλλοντικές απαιτήσεις στο εγγύς μέλλον

Το Energy Flex είναι το αποτέλεσμα μιας σκόπιμης ανάπτυξης προϊόντος με στόχο τη φιλικότητα προς το περιβάλλον. «Εργαζόμαστε συνεχώς για να αναπτύσσουμε ακόμη πιο φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα, ιδιαίτερα από τη στιγμή που η ΕΕ έχει ανακοινώσει ότι οι περιβαλλοντικές απαιτήσεις θα γίνουν αυστηρότερες τα επόμενα χρόνια», λέει ο Joachim. Οι διαδικασίες ανάπτυξής μας είναι απλές και ευέλικτες, το Energy Flex είναι ένα καλό παράδειγμα του τι μπορεί να επιτευχθεί με σκόπιμη εργασία ανάπτυξης με έμφαση στην φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Στη Thermovent η μεγάλη εμπειρία εγκαταστάσεων, όπως μεζονέτες με πισίνα, ενδοδαπέδια θέρμανση αλλά και θερμαντικά σώματα με ταυτόχρονη αξιοποίηση του υπάρχοντος λέβητα ή σπίτια με αξιοποίηση ηλιοθερμικού συστήματος απευθείας στο CTC 550, με απεριόριστο νερό χρήσης και άλλα πολλά παραδείγματα, μας επιτρέπει να συμβουλέψουμε μέσα από δυναμικά pdf τον ιδανικό εξοπλισμό βάση οικονομοτεχνικής μελέτης. Όλα αυτά με εργοστασιακές 5ετείς εγγυήσεις και την τεχνική υποστήριξη της Thermovent.

THERMOVENT Hellas A.E
Καλέστε: 2109887400
Δείτε περισσότερα στο: www.thermovent.gr
Ακολουθήστε: www.facebook.com/thermovent/

Κοινοποίησέ το »