Η Economy Green Energy ζεσταίνει τα όνειρά σας από το 1997.

Η Economy Green Energy ζεσταίνει τα όνειρά σας από το 1997.

Αντλίες Θερμότητας, Ηλιακά Συστήματα, Φυσικό Αέριο, Φωτοβολταϊκά!

  • Η Economy Green Energy ζεσταίνει τα όνειρά σας από το 1997.
  • Αντλίες Θερμότητας, Ηλιακά Συστήματα, Φυσικό Αέριο, Φωτοβολταϊκά!

Αντλίες Θερμότητας, Ηλιακά Συστήματα, Φυσικό Αέριο, Φωτοβολταϊκά!

4101 επισκέψεις στο άρθρο (18/5/2023)

Η 25ετης ιστορία και εμπειρία της Economy Green Energy στο χώρο της θέρμανσης και της ενέργειας αποτελεί εγγύηση για μια ολοκληρωμένη λύση που ικανοποιεί τις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε πελάτη.

Από την αρχή της ίδρυσής της, το 1997, πυλώνας της δραστηριότητάς της υπήρξε και συνεχίζει να είναι η διάθεση πιστοποιημένων ηλιακών συστημάτων Nobel και Economy με τα μοντέλα Classic και Aelios.

Κοινοποίησέ το αν σου άρεσε »

Αφουγκραζόμενη τις επιταγές των καιρών και με στήριγμα την τεχνογνωσία της στις ήπιες μορφές ενέργειας (ηλιακοί θερμοσίφωνες), η Economy Green Energy δημιούργησε ξεχωριστό τμήμα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) με εξειδίκευση στις Αντλίες Θερμότητας διαθέτοντας μοντέλα των εταιρειών Daikin, LG,  Ferroli, Vaillant, Mitsubishi κτλ. καθώς και στα Φωτοβολταϊκά. 

Ταυτόχρονα με την αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η Economy Green Energy εδώ και 20 χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα του φυσικού αερίου.

Πραγματοποιεί μελέτες και εγκαταστάσεις αυτόνομων και κεντρικών θερμάνσεων για οικιακούς πελάτες, καθώς και επαγγελματίες, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια και την ποιότητα της εγκατάστασης.

Η εταιρεία εδρεύει στο κέντρο των Αθηνών,  σε τριώροφο κτίριο επί της οδού Βριλησσού 21, στο Πολύγωνο, με έκθεση προϊόντων στον ισόγειο χώρο, γραφεία στον πρώτο και δεύτερο όροφο και αποθήκες στον υπόγειο χώρο. Επίσης, διαθέτει υποκατάστημα επί της λεωφόρου Αχαρνών 315, στα Κάτω Πατήσια.

Επικοινωνήστε με την Economy Green Energy και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος θέρμανσης θα σας ενημερώσει για όλες τις δυνατότητες και τις επιλογές σας στον τομέα της θέρμανσης και της πράσινης ενέργειας.

Δείτε περισσότερα στην ανανεωμένη σελίδα της εταιρείας ΕΔΩ

ECONOMY GREEN ENERGY
Τηλ. : 210 2112591-2
E-mail : [email protected]
Site : www.economy.com.gr

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ-ΕΚΘΕΣΗ
Βριλησσού 21, Αθήνα

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Αχαρνών 315, Αθήνα

Ακολουθήστε το 4green στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο 4green.gr