Ανοιγόμενα ενεργειακά κουφώματα νέας γενιάς για κέρδος 4χ4. Δες 2 προτάσεις από 2 δυνατά brands του χώρου.

Ανοιγόμενα ενεργειακά κουφώματα νέας γενιάς για κέρδος 4χ4. Δες 2 προτάσεις από 2 δυνατά brands του χώρου.

Ανοιγόμενα κουφώματα, θερμομόνωση & αντοχή παντός καιρού! Εuropa ή Etem;

7.366 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Ανοιγόμενα ενεργειακά κουφώματα για άριστη θερμομόνωση για να μειώσεις τα έξοδα θέρμανσης και ψύξης. Χωρίς κόστος συντήρησης και με μεγάλη διάρκεια ζωής. Αντι-διαρρηκτικά για αίσθημα ασφάλειας στο μέγιστο. Αδιαπέραστα από ήχο, ενοχλητικούς θορύβους.

Η νέα γενιά ενεργειακών κουφωμάτων μειώνει τις ενεργειακές απώλειες και αυξάνει την ενεργειακή εξοικονόμηση με την ελάχιστη δυνατή επιβάρυνση, καθώς χρηματοδοτούνται από το «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» (διάβασε περισσότερα εδώ).

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Η τεχνολογία φέρνει επανάσταση στα ενεργειακά κουφώματα!

Αναμφίβολα, η συνεχής εξέλιξη της τεχνολογίας φέρνει αλλαγές παντού και η τοποθέτηση κουφωμάτων δεν αποτελεί εξαίρεση. Αν ετοιμάζεσαι να διαλέξεις τα νέα κουφώματα του σπιτιού σου, πρέπει να σκεφτείς καλά την επιλογή σου και να προχωρήσεις με την τοποθέτηση εκείνων που θα σου προσφέρουν τα περισσότερα πλεονεκτήματα (διάβασε περισσότερα εδώ).

Ανοιγόμενα ενεργειακά κουφώματα, θερμομόνωση & ασφάλεια σε άλλο επίπεδο!

- Μόνωση & μεγάλη μείωση εξόδων θέρμανσης/ψύξης
- Χωρίς κόστη συντήρησης. Με μεγάλη διάρκεια ζωής
- Αντι-διαρρηκτικά, υψηλή αίσθηση ασφάλειας
- Αδιαπέραστα από οποιονδήποτε ήχο

Τι κερδίζεις με τα ενεργειακά ανοιγόμενα κουφώματα νέας γενιάς!

Στα θετικά χαρακτηριστικά των ανοιγόμενων κουφωμάτων, συγκαταλέγονται οι υψηλοί συντελεστές θερμομόνωσης, ηχομόνωσης και ασφάλειας, η ποικιλία των σχεδίων και το ό,τι δέχονται υαλοστάσιο, σίτα, εξώφυλλο (παντζούρι που λέμε και στο χωριό) και εξωτερικό ρολό, ακόμη και μετά από την εφαρμογή τους σε ένα χώρο. Σε ό,τι αφορά το κόστος, είναι πιο οικονομικά από τα συρόμενα, λόγω απλούστερης κατασκευής και μικρότερης ταχύτητας τοποθέτησης.

Ενεργειακά κουφώματα νέας γενιάς για κέρδος 4χ4!

Θερμομόνωση & εξοικονόμηση χρημάτων

Τα σύγχρονα κουφώματα μπορούν να εξοικονομήσουν εντυπωσιακά ποσοστά ενέργειας και να προστατέψουν το σπίτι σου από διαρροές θερμότητας. Έτσι, βοηθούν σημαντικά στη μείωση των εξόδων θέρμανσης και ψύξης και βοηθούν να αποφύγεις περιττά έξοδα και σπατάλες.

Ασύγκριτη αντοχή & ελάχιστες ανάγκες συντήρησης

Τα ενεργειακά κουφώματα νέας γενιάς παρουσιάζουν πολύ μεγάλη αντοχή και ανθεκτικότητα σε όλες τις κλιματολογικές συνθήκες.Η διάρκεια ζωής τους είναι πολύ μεγάλη και σπάνια παρουσιάζουν βλάβες. Ακριβώς λόγω της αντοχής αυτής δεν χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση και έχουν μηδαμινό κόστος συντήρησης.

Η ασφάλεια του σπιτιού σου σε άλλο επίπεδο

Η τοποθέτηση σύγχρονων ενεργειακών κουφωμάτων αυξάνει σημαντικά το επίπεδο ασφάλειας του σπιτιού. Οι σύγχρονες κατασκευαστικές προδιαγραφές αποτελούν εγγύηση για τη μέγιστη αντιδιαρρηκτική προστασία. Σε κάθε περίπτωση τα ενεργειακά κουφώματα θα προσφέρουν το αίσθημα ασφάλειας που επιθυμείς.

Τέλεια ηχομόνωση

Τα ενεργειακά κουφώματα με τις σύγχρονες διατάξεις στεγάνωσης, προστατεύουν στο μέγιστο βαθμό το σπίτι σου από φασαρία και ενοχλητικούς θορύβους. Εξασφαλίζουν δηλαδή την πολυπόθητη ησυχία που λείπει από τη σύγχρονη καθημερινότητα.

2 προτάσεις ενεργειακών κουφωμάτων νέας γενιάς - EUROPA VS ETEM!

Οι σύγχρονες ανάγκες θέλουν και σύγχρονες λύσεις. Έπειτα από μεγάλο ενδιαφέρον των αναγνωστών μας στα socialmedia του 4green.gr, εντοπίσαμε και σας παρουσιάζουμε 2 ανοιγόμεναενεργειακά κουφώματα νέας γενιάς, από 2 top εταιρείες του χώρου που συνδυάζουν μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων από έξοδα θέρμανσης/ψύξης, μεγάλη αντοχή και μηδαμινό κόστος συντήρησης, υψηλό αίσθημα ασφάλειας και τέλεια ηχομόνωση.

Το ένα είναι το ανοιγόμενο σύστημα EOS 60 Hybrid από την EUROPA και το άλλο το ανοιγόμενο σύστημα Ε75 από την ΕΤΕΜ. Ποιο σε κερδίζει; Europa ή Etem; Πάμε να δούμε τα χαρακτηριστικά τους.

EUROPA EOS 60 Hybrid, επιδόσεις, υψηλή αισθητική & σχεδιασμός!

Aνοιγόμενο σύστημα EOS 60 Hybrid από την EUROPA.

Aνοιγόμενο σύστημα EOS 60 Hybrid από την EUROPA.

    Η πιο σύγχρονη και βέλτιστη πρόταση της EUROPAως προς τη σχέση ποιότητας/τιμής. ΤοEOS 60 Hybrid από την Europa, είναι ένα ολοκληρωμένο ανοιγόμενο σύστημα, με δυνατά πλεονεκτήματα τις επιδόσεις, την αισθητική και τον σχεδιασμό του.

    Προσφέρει εξαιρετικούς συντελεστές σε όλους τους τομείς, ακόμα και στις πιο αντίξοες κλιματολογικές συνθήκες και μέγιστη ασφάλεια. Η μεγάλη γκάμα κατασκευαστικών επιλογών, σε συνδυασμό με τις τεχνικές του ιδιότητες το καθιστούν τον καλύτερο συνδυασμό με το συρόμενο σύστημα ESS 34 Hybrid. Ο συνδυασμός τους αποτελεί την ιδανική επιλογή για αντικαταστάσεις, καλύπτοντας όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

    Για minimal αισθητική και ασφάλεια δίνεται η δυνατότητα του κρυφού φύλλου που προσφέρει εξωτερική ομοιομορφία και μειώνει την εμφανή επιφάνεια του πλαισίου.Πρόκειται για ένα προϊόν σχεδιασμένο για να καλύπτει τις τάσεις όχι μόνο του σήμερα, αλλά και του αύριο.

    Τα δυνατά του σημεία με μία ματιά!

    • Μοντέρνα αισθητική με προφίλ σε ίσια γραμμή ή επιλογή σε σπαστή γραμμή για τους λάτρεις του κλασικού
    • Αυξημένη ασφάλεια με δυνατότητα χρήσης Περιμετρικού Μηχανισμού Κλειδώματος.
    • Υψηλή θερμομόνωση και ηχομόνωση με:
    - χρήση πολυαμιδίων έως 24mm
    - επιλογή διπλού ή τριπλού υαλοπίνακα έως 52mm.
    - πρόσθετη μόνωση μεταξύ των πολυαμιδίων
    - πρόσθετη μόνωση περιμετρικά των υαλοπινάκων
    - ελαστικά συνδιέλασης, πλήρως ανακυκλώσιμα (EPDM-Expanded EPDM)
    • Επιλογή κρυφού φύλλου με έμφαση στο minimal σχεδιασμό.
    • Απρόσκοπτη κίνηση προς το εσωτερικό ή το εξωτερικό χώρο και λεπτή αισθητική με δυνατότητα για χαμηλά κατωκάσια στις μπαλκονόπορτες και στις πόρτες εισόδου.

    Για σύνθετες κατασκευές ανοιγόμενων και συρόμενων στον ίδιο χώρο είναι ιδανικός ο συνδυασμός με τη σειρά ESS 34 Hybrid.

    Σειρά ETEM Ε-75, ασφάλεια & υψηλές επιδόσεις παντός καιρού!

    Aνοιγόμενο σύστημα Ε75 από την ΕΤΕΜ.

    Aνοιγόμενο σύστημα Ε75 από την ΕΤΕΜ.

      Το ανοιγόμενο σύστημα Ε75 σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την ΕΤΕΜ ειδικά για να ικανοποιήσει τις σύγχρονες απαιτήσεις ενεργειακής απόδοσης, λειτουργικότητας και αισθητικής στις κτιριακές κατασκευές. Με κάσα πλαισίου 75mm, μπορεί να ανταποκριθεί σε μεγάλα ανοίγματα, ενώ παράλληλα είναι ένα σύστημα που μπορεί να κάνει πολλές τυπολογίες ενός ανοιγόμενου συστήματος ακόμα και κεντρική πόρτα εισόδου.

      Χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά του, συνδυάζει τις εξαιρετικές θερμομονωτικές ιδιότητες των παραθύρων PVC-U με τα μοναδικά πλεονεκτήματα του αλουμινίου. Ανθεκτικότητα, στιβαρότητα, λεπτά πλάτη όψης και μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

      Περισσότερο φως, εξοικονόμηση ενέργειας σε θέρμανση/ψύξη!

      Με τη νέα σειρά ETEM Ε-75, χάρη στη νέα τεχνολογία των προφίλ, κατασκευάζονται παράθυρα με μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, υψηλή στατική σταθερότητα και το πιο σύγχρονο πολυλειτουργικό γυαλί. Συνεπώς, το φως του ήλιου που διαπερνά τα παράθυρα αξιοποιείται με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο, προκειμένου να εξοικονομείτε ενέργεια για τη θέρμανση και ψύξη του κτιρίου σας.

      Εξαιρετικό επίπεδο ηχομόνωσης!

      Η πρωτοποριακή τεχνολογία σχεδιασμού των προφίλ μαζί με τα ηχομονωτικά τζάμια προσφέρουν ευχάριστη ηρεμία στους χώρους σας ακόμη και σε πολυσύχναστους, θορυβώδεις δρόμους.

      Υψηλό αίσθημα ασφάλειας!

      Με τη νέα σειρά ETEM Ε-75 το αίσθημα ασφάλειας κυριαρχεί. Το κούφωμα έχει κατασκευαστεί με τέτοιον τρόπο, ώστε να είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για την τοποθέτηση μηχανισμών και υαλοπινάκων ασφαλείας. Η απόπειρα παραβίασης του κουφώματος ή το σπάσιμο του τζαμιού γίνονται πολύ πιο δύσκολα και θορυβώδη, με τους διαρρήκτες να ξεχνούν ακόμα και να σκεφτούν οποιαδήποτε απόπειρα διάρρηξης και το σπίτι ή το διαμέρισμά σας παραμένουν ασφαλή.

      Τα χαρακτηριστικά του με μία ματιά!

      • Συνολικό βάθος κουφώματος 75mm
      • Συντελεστής θερμοπερατότητας προφίλ από Uf = 1,6 W/m²k
      • Τριπλοί υαλοπίνακες με συντελεστή έως Ug = 0,5 W/m²K
      • Χαμηλό πλάτος όψης για περισσότερο φυσικό φως στον χώρο
      • Ενισχυμένα πολυαμίδια ειδικού σχεδιασμού έως 39mm, για μέγιστη ενεργειακή απόδοση
      • Τρία επίπεδα σφράγισης με λάστιχο, δύο στην κάσα και ένα στο φύλλο
      • Περιμετρικός μηχανισμός της εταιρίας Siegenia με πολλαπλά σημεία κλειδώματος για τη βέλτιστη σφράγιση του κουφώματος
      • Μηχανισμός της εταιρείας HAUTAU αυτόματος και ημιαυτόματος, για κατασκευές συρόμενου ανακλεινόμενου (Volkswagen)
      • Αντιδιαρρηκτική προστασία έως RC2 (WK2)
      • Δυνατότητα τοποθέτησης Triplex υαλοπινάκων για αναβάθμιση του επιπέδου ασφαλείας και της ηχομόνωσης
      • Αντιδιαρρηκτική λαβή των εταιρειών Hoppe και Roto
      • Θερμομόνωση, ηχομόνωση, στεγανότητα, ακόμη και σε περιοχές όπου επικρατούν ακραίες καιρικές συνθήκες
      • Δυνατότητα τοποθέτησης εξωτερικών καϊτιών, για να παραμένει αναλλοίωτη η θερμική συμπεριφορά του κουφώματος
      • Μεγάλη ποικιλία διακοσμητικών υαλώσεων (Αμμοβολή, Ρυζάκι, Δ-Ματ κ.λπ.)
      • Μεγάλη ποικιλία χρωμάτων RAL, RAL-MAT, POLYDROX και απομιμήσεις ξύλου
      • Μοντέρνα, ίσια γραμμή σχεδίασης.

      Κοινοποίησέ το »
      Σχολίασέ το »