Η M-Thermal Arctic Series της Midea, διατίθεται στην Ελλάδα από την Εταιρεία ΑΓΗΝΩΡ Α.Ε., μέλος του Ομίλου Τουρνικιώτη.

Η M-Thermal Arctic Series της Midea, διατίθεται στην Ελλάδα από την Εταιρεία ΑΓΗΝΩΡ Α.Ε., μέλος του Ομίλου Τουρνικιώτη.

Ανακαλύψτε την Απόλυτη Ξεγνοιασιά στο Σπίτι με Αντλίες Θερμότητας Midea M Thermal Arctic Series

2.315 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

H M-Thermal Arctic Series έχει διακριθεί ως Ασημένιος Νικητής στη Διεθνή Έκθεση Ευρεσιτεχνιών 2022 της Γενεύης.

Οι αντλίες θερμότητας M-Thermal Arctic Series της Midea με φιλικό προς το περιβάλλον ψυκτικό μέσο R32, προσφέρουν μια ολοκληρωμένη λύση κλιματισμού ολόκληρο το χρόνο, καλύπτοντας κάθε ανάγκη ψύξης και θέρμανσης του χώρου σας καθώς και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Η monoblock αντλία θερμότητας M-Thermal Arctic Series, με προεγκατεστημένο το υδραυλικό συγκρότημα στη συμπαγή εξωτερική μονάδα, διευκολύνει την τοποθέτησή της, χωρίς να υπάρχει η ανάγκη εγκατάστασης πρόσθετου υδροστασίου εντός του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Η ολοκληρωμένη πρόταση της Midea, μπορεί να συνδυαστεί με ενδοδαπέδια θέρμανση, fan coil, σώματα καλοριφέρ και δεξαμενή νερού ώστε να απολαμβάνετε καθημερινά τις ιδανικές συνθήκες στο χώρο σας.

Χάρις στην τεχνολογία All DC Inverter με συμπιεστή, κινητήρα ανεμιστήρα και κυκλοφορητή DC, η σειρά αντλιών M-Thermal Arctic Series της Midea, πετυχαίνει απόλυτη εξοικονόμηση ενέργειας καθώς εξασφαλίζει ότι χρησιμοποιείται η ισχύς του κινητήρα που πραγματικά απαιτείται σε κάθε συνθήκη. H M-Thermal Arctic Series διαθέτει την υψηλότερη βαθμολογία ενεργειακής απόδοσης (A+++ στους 35°C) και παράγει το χαμηλότερο επίπεδο θορύβου (μόνο 35 dB) ενώ μπορεί να λειτουργήσει ακόμη και σε θερμοκρασίες έως -25°C.

Ο έλεγχος της αντλίας θερμότητας M-Thermal Arctic Series είναι πιο έξυπνος από ποτέ, μέσω του εσωτερικού ενσύρματου τηλεχειριστηρίου το οποίο διαθέτει δυνατότητα ελέγχου μέσω WiFi με τη χρήση App.



H M-Thermal Arctic Series έχει διακριθεί ως Ασημένιος Νικητής στη Διεθνή Έκθεση Ευρεσιτεχνιών 2022 της Γενεύης, τη μεγαλύτερη, πιο επιδραστική και πιο αναγνωρίσιμη εκδήλωση ευρεσιτεχνίας στον κόσμο.

Στην Ελληνική αγορά, η M-Thermal Arctic Series της Midea, διατίθεται από την Εταιρεία ΑΓΗΝΩΡ Α.Ε., μέλος του Ομίλου Τουρνικιώτη, αποκλειστικού αντιπροσώπου των αντλιών θερμότητας και κεντρικών συστημάτων κλιματισμού και θέρμανσης της Midea MBT στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

ΑΓΗΝΩΡ Α.Ε.  ΟΜΙΛΟΣ ΤΟΥΡΝΙΚΙΩΤΗ
Λ. ΑΘηνών 50, Αθήνα
Τηλ.: 210 5288871-7
Email: [email protected]
Site: www.mideacac.gr

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »