Οι ανάγκες εξεύρεσης αποθηκευτικού χώρου στο σπίτι πάντα είναι μεγάλες. Δες VIDEO με έξυπνες λύσεις.

Οι ανάγκες εξεύρεσης αποθηκευτικού χώρου στο σπίτι πάντα είναι μεγάλες. Δες VIDEO με έξυπνες λύσεις.

Wow! Δες πώς φτιάχνεις «έξυπνους» χώρους αποθήκευσης στο σπίτι!

2.142 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Τα σύγχρονα σπίτια κατασκευάζονται με «έξυπνα» δομικά υλικά για εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά και με μοναδικό εργονομικό σχεδιασμό που δίνει «έξυπνες» λύσεις αποθήκευσης χώρου. Τι γίνεται όμως αν το σπίτι είναι πιο παλιό ή και μικρό; Πάμε να δούμε.

Η σύγχρονη οικοδομή λαμβάνει υπόψη τα πάντα. Από την εξοικονόμηση ενέργειας, μέχρι και την επίλυση του γνωστού ζητήματος της αποθήκευσης. Είτε το σπίτι είναι μεγάλο, είτε είναι μικρό, είτε έχει ξεχωριστό χώρο αποθήκευσης, είτε όχι, το θέμα είναι ένα. Ο χώρος δεν είναι ποτέ αρκετός! Αν δε το σπίτι είναι παλιό και δεν έχει από την κατασκευή του «έξυπνες» λύσεις αποθήκευσης σε όλους τους χώρους, τότε η ανάγκη εύρεσης τέτοιων χώρων είναι απαραίτητη. Για όλα όμως υπάρχει λύση!

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Δεν σου φτάνει ο χώρος αποθήκευσης στο σπίτι; Δες λύσεις!
  • Ράφια κουζίνας που χωρούν όλα –μα όλα- τα οικιακά σκεύη
  • Δεν είναι αρκετές οι ντουλάπες για τα ρούχα όλων! Σίγουρα;
  • Δεν έχω χώρο για τραπεζαρία! Δες πώς βρίσκεις
  • Που θα χωρέσουν σκάλες, σιδερώστρες, εργαλεία, βαλίτσες; Στο ταβάνι
Ειδικά αν το σπίτι είναι μικρό, η εύρεση χώρων αποθήκευσης είναι ελάχιστοι και αυτό μας φέρνει σε απόγνωση. Μετακινούμε όλη την ώρα πράγματα, τα πάμε από εδώ, τα πάμε από εκεί, με στόχο να πετύχουμε την πολυπόθητη εξοικονόμηση χώρου, αλλά και να μην είναι τα πράγματα μες τη μέση, να μοιάζει το σπίτι με αποθήκη και να έχουμε θέμα με την αισθητική του.

Το σπίτι είναι ο χώρος που ζούμε, η εστία που έλεγαν και οι αρχαίοι Έλληνες (ένα από τα πιο ιερά πράγματα). Είναι ο χώρος που περνάμε πολλές ώρες, ξεκουραζόμαστε, προσκαλούμε φίλους. Θέλουμε λοιπόν να είναι λειτουργικός, άνετος, μα και όμορφος. Γίνονται όλα μαζί; Ναι, γίνονται και δεν έχει καμία (σχεδόν) σημασία αν το σπίτι είναι μικρό ή μεγάλο.

Μπορείς, αν θέλεις, να βρεις λύση επαρκούς χώρου αποθήκευσης για τα οικιακά σου σκεύη ή ό,τι άλλο θέλεις να έχεις στην κουζίνα σου και να έχεις άμεση και εύκολη πρόσβαση σε αυτά. Μπορείς να έχεις όλα τα ρούχα σου καλοσιδερωμένα στις ντουλάπες και σε ράφια και όχι αυτά να είναι στοιβαγμένα. Μπορείς να δημιουργήσεις χώρο για τραπεζαρία για να προσκαλέσεις φίλους και στο δικό σου σπίτι για να απολαύσετε ένα ωραίο φαγητό, αντί να τους βγάζεις συνέχεια έξω, όταν έρχεται η σειρά σου ή όταν απλά θέλεις να έχεις αυτό που λέμε «σπίτι ανοιχτό» στα οικεία σου πρόσωπα. Μπορείς να έχεις μεγάλα χρήσιμα αντικείμενα, όπως σιδερώστρες, σκάλες, εργαλεία, βαλίτσες και άλλα σε χώρο που δεν φαντάζεσαι (στο ταβάνι με ειδική κατασκευή που δεν φαίνεται τι κρύβει μέσα).

Με απλά λόγια, χώροι αποθήκευσης –αν δεν υπάρχουν ή δεν φτάνουν- μπορούν να δημιουργηθούν και να σου «λύσουν τα χέρια». Δες το παρακάτω εντυπωσιακό video που δίνει «έξυπνες» λύσεις αποθήκευσης για τις ανάγκες που προαναφέραμε, αλλά και για πολλές ακόμα!


 

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »