7η Athens International Tourism Expo 2020

1.705 επισκέψεις στο άρθρο

Η Ψηφιακή πύλη της 7ης Athens International Tourism Expo 2020 θα ανοίξει στις 27 Νοεμβρίου-Buyers και επισκέπτες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα βρεθούν online με τους εκθέτες

Την περίοδο 27 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου 2020 , ώρες 12.00 – 14.00 & 17.00 – 19.00, έρχεται η

 Virtual 7η Athens International Tourism Expo δημιουργώντας ένα εξαιρετικό networking προβολής και εμπορικών συνεργασιών για τον εισερχόμενο τουρισμό στην Ελλάδα.

Η Ελλάδα παραμένει ψηλά στους top τουριστικούς προορισμούς για το 2021 , και η έκθεση με  τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας φέρνει κοντά και με ασφάλεια Εκθέτες, Buyers και επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό με την Virtual 7η Athens International Tourism Expo ως όχημα προβολής για νέες διεθνείς συμφωνίες.

Όλες οι επιχειρήσεις των Ελληνικών καταλυμάτων και του τουρισμού, λόγω πανδημίας,  έχουν στη Virtual μορφή διοργάνωση της Έκθεσης το 2020 έναν άριστο τρόπο  να στηρίξουν την  προβολή και επικοινωνία τους σε όλες τις αγορές του Εξωτερικού. Λόγω δε της τεράστιας πτώσης του τουρισμού μας σήμερα είναι αναγκαία περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η συμμετοχή όλων των τουριστικών επιχειρήσεων με στόχο νέες συνεργασίες κυρίως στον εισερχόμενο τουρισμό.

 

Οι Buyers που συμμετέχουν στην Έκθεση

Η ανοδική πορεία που έχει διαγράψει, μέχρι σήμερα η Έκθεση, θα συνεχιστεί και το 2020 με τη συμμετοχή Buyers από μεγάλα γραφεία του εξωτερικού ( Tour Operators, Travel Agencies και επιχειρήσεων MICE).

Στην Έκθεση συμμετέχουν ως Buyers περισσότερα από 80 κορυφαία γραφεία του εξωτερικού από Αμερική, Καναδά, Αυστραλία, Ευρώπη ,Βαλκάνια και Μέση Ανατολή, με έμφαση στις χώρες “κλειδιά ” για τον εισερχόμενο Τουρισμό της Ελλάδας ενώ παράλληλα  οι αιτήσεις για συμμετοχές αυξάνονται συνεχώς.

Αξιόπιστη και φιλική online πλατφόρμας προσφέρεται στους Εκθέτες και Buyers για πραγματοποιήσουν τα Β2Β meetings τους μέσω συστήματος Teleconference.

 

Οι Εκθέτες με τα Ψηφιακά τους περίπτερα

Στη νέα αυτή virtual μορφή της Έκθεσης, τα παραδοσιακά stands  των Εκθετών θα δώσουν τη θέση τους στα  «Ψηφιακά περίπτερα». Στα Ψηφιακά περίπτερα  ο Εκθέτης  θα έχει τη δυνατότητα να καταχωρήσει: Λογότυπο,  Εταιρικό προφίλ,  Εικόνες και φωτογραφίες, Δελτία Τύπου , τo Video που επιθυμεί διάρκειας 60΄΄, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του.

Στην Virtual 7η Athens International Tourism Expo 2020, συμμετέχουν: Επιχειρήσεις  τουρισμού Leisure &  Luxury, Ταξιδιωτικά Γραφεία ,  Ξενοδοχεία , Βίλλες, Καταλύματα αλλά και γραφεία  που ασχολούνται  με  Alternative & Culture Tourism, Tours, Online & Digital Systems, εταιρείες Marketing & Management .

 

Ο ρόλος «κλειδί» των Επισκεπτών από το Εξωτερικό και τα One to One meetings με τους Εκθέτες

Για την προσέλκυση Online Επισκεπτών από ξένες αγορές, η διοργάνωση της Έκθεσης έχει ήδη ξεκινήσει να υλοποιεί ένα μεγάλο πρόγραμμα προώθησης της Έκθεσης στο εξωτερικό.
Ενημερωτικά News Letters αποστέλλονται συνεχώς σε περισσότερους από 60.000 Tour Operators, Travel Agencies, Εταιρείες τουρισμού και Οργανισμούς του εξωτερικού, για να συμμετέχουν στην Έκθεση, ως online επισκέπτες και να πραγματοποιήσουν παράλληλα μέσω Teleconference προγράμματος Β2Β meetings με τους Εκθέτες. Ήδη πλειάδα τουριστικών γραφείων, από όλους τους κλάδους τουρισμού έχουν πραγματοποιήσει εγγραφή και θα συμμετέχουν στα One to One meetings με τους Εκθέτες που θα επιλέξουν.

 

Πακέτα με πολύ χαμηλές τιμές συμμετοχής για τους Εκθέτες  έχει δημιουργήσει η διοργανώτρια εταιρεία Leadertech έτσι ώστε να δώσει κίνητρο στις τουριστικές επιχειρήσεις  να συμμετέχουν σαν Εκθέτες για να προβληθούν στη διεθνή αγορά και να πραγματοποιήσουν Β2Β meetings με τους buyers και με τους επισκέπτες με στόχο την υλοποίηση νέων συνεργασιών για το 2021.