6η διεθνής έκθεση Verde.tec: Καινοτομία & Τεχνολογία για το Περιβάλλον!

6η διεθνής έκθεση Verde.tec: Καινοτομία & Τεχνολογία για το Περιβάλλον!

1.060 επισκέψεις στο άρθρο (29/02/2024)

-Συμμετοχή-ρεκόρ εκθετών από Ελλάδα και εξωτερικό
-Συμμετοχή-ρεκόρ στο VERDE.TEC Forum
-Οι Καλές Πρακτικές στα βραβεία Greek Green Awards

Η πλέον εξειδικευμένη έκθεση για το Περιβάλλον, την Κυκλική Οικονομία και τις Έξυπνες Πόλεις στην Ελλάδα, η 6η διεθνής VERDE.TEC / Τεχνολογίες Περιβάλλοντος έρχεται στις 29 - 31 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για συνεργασία και δράση για την προστασία του περιβάλλοντος και την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης.
 

Η διοργάνωση που «άνοιξε» το δρόμο για τη διεξαγωγή εκθέσεων για το περιβάλλον στην Ελλάδα, υπόσχεται να παρουσιάζει την επιτομή της τεχνολογίας για κάθε τομέα που αγγίζει το περιβάλλον, αφού θα φιλοξενήσει περισσότερους εκθέτες από κάθε προηγούμενη φορά, με συμμετοχή - ρεκόρ από επιχειρήσεις του εξωτερικού.

Η έκθεση προετοιμάζεται για να υποδεχθεί χιλιάδες επισκέπτες, καθώς έχει πλέον αναδειχθεί σε σημείο συνάντησης και συνεργασίας μεταξύ επιχειρήσεων, φορέων, τοπικής αυτοδιοίκησης και Πολιτείας.
 

Verde.tec Forum

Για τρεις ημέρες το VERDE.TEC FORUM πιο δυναμικό και επίκαιρο από ποτέ και με τις περισσότερες συμμετοχές από κάθε προηγούμενη φορά, θα φέρει στο προσκήνιο κάθε ζήτημα που απασχολεί τον τομέα του περιβάλλοντος σήμερα μέσα από ενημερωτικές εκδηλώσεις, εταιρικές παρουσιάσεις και σεμινάρια.

Η αυτοκατανάλωση με φωτοβολταϊκά για επιχειρήσεις, νοικοκυριά και αγρότες, τα συστήματα εξοπλισμού για τις έξυπνες πόλεις, η ολοκληρωμένη διαχείριση των υδάτων, η ηλεκτροκίνηση, ο περιβαλλοντικά υπεύθυνος οδοφωτισμός, οι τεχνολογίες αποτύπωσης μεγάλων εκτάσεων και η επιθεώρηση φωτοβολταϊκών, ανεμογεννητριών και εργοταξίων, θα είναι μερικά μόνο από τα θέματα συζήτησης.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>