4/4: Τι θα συζητηθεί στο συνέδριο Energy Efficiency in Buildings 2023

4/4: Τι θα συζητηθεί στο συνέδριο Energy Efficiency in Buildings 2023

1.112 επισκέψεις στο άρθρο

Η τεχνολογία διαχείρισης ακινήτων για την ενεργειακή αποδοτικότητα, εξοικονόμηση ενέργειας και αειφόρου κατασκευής κτιρίων εισάγεται για πρώτη φορά σε συνέδριο στην Ελλάδα και θα τη δούμε στις 4 Απριλίου. Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για τα θέματα που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον.

Η BOUSSIAS παρουσιάζει το επιτυχημένο Συνέδριο Energy Efficiency in Buildings Conference με θέμα «Accelerate Smart and Sustainable Buildings to increase RoI and Social Impactεισάγοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε event την τεχνολογία διαχείρισης ακινήτων για την ενεργειακή αποδοτικότητα, εξοικονόμηση ενέργειας και αειφόρου κατασκευής και λειτουργίας κτιρίων την PROPTECH/CONTECH, την πιο δυναμικά επιταχυνόμενη επένδυση το 2020+, μετά το FinTech τη προηγούμενη δεκαετία!
Η αποτελεσματική έξυπνη υποδομή εξελίσσεται με έμφαση στην ανθρωποκεντρική προσέγγιση των κατασκευών, υποστηρίζοντας τους decision-makers των πόλεων να εφαρμόσουν μια πιο ολιστική πολιτική ευημερίας, ώστε να συμβάλουν σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής, μέσω έξυπνων και βιώσιμων κτιρίων και ολοκληρωμένων και έξυπνων υποδομών των πόλεων.

Κοινοποίησέ το »

Συνέχεια του άρθρου >>>

Kοινοποίησέ το »