Οι αντλίες θερμότητας επιστρέφουν στην Ευρώπη
Ρούτης Κλιματισμός: Αξιόπιστες λύσεις κλιματισμού & θέρμανσης για κάθε χώρο
Χαλκίς: Ελληνική κεραμοποιία με ποιότητα, πιστοποιήσεις και αντοχή
Η τεχνολογία διαχείρισης ακινήτων για την ενεργειακή αποδοτικότητα, εξοικονόμηση ενέργειας και αειφόρου κατασκευής κτιρίων εισάγεται για πρώτη φορά σε συνέδριο στην Ελλάδα και θα τη δούμε στις 4 Απριλίου. Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για τα θέματα που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον.
Η BOUSSIAS παρουσιάζει το επιτυχημένο Συνέδριο Energy Efficiency in Buildings Conference με θέμα «Accelerate Smart and Sustainable Buildings to increase RoI and Social Impact” εισάγοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε event την τεχνολογία διαχείρισης ακινήτων για την ενεργειακή αποδοτικότητα, εξοικονόμηση ενέργειας και αειφόρου κατασκευής και λειτουργίας κτιρίων την PROPTECH/CONTECH, την πιο δυναμικά επιταχυνόμενη επένδυση το 2020+, μετά το FinTech τη προηγούμενη δεκαετία!
Η αποτελεσματική έξυπνη υποδομή εξελίσσεται με έμφαση στην ανθρωποκεντρική προσέγγιση των κατασκευών, υποστηρίζοντας τους decision-makers των πόλεων να εφαρμόσουν μια πιο ολιστική πολιτική ευημερίας, ώστε να συμβάλουν σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής, μέσω έξυπνων και βιώσιμων κτιρίων και ολοκληρωμένων και έξυπνων υποδομών των πόλεων.
Τα έξυπνα κτίρια θα λειτουργήσουν ως περιβαλλοντική κοινωνική υποδομή που συνδέει και αλληλεπιδρά με τους ενοίκους για να βελτιώσει τις συνθήκες ευημερίας τους, μεταφέροντας χαρακτηριστικά, υπηρεσίες και πληροφορίες απευθείας στην γειτονιά όπου ζούμε. Μέσω των έξυπνων κτιρίων οι άνθρωποι δεν καταλαμβάνουν πλέον έναν χώρο, αλλά συλλειτουργούν με την κοινότητα. Με τα έξυπνα κτίρια, η αρχιτεκτονική και η Κατασκευή, έχουν εξελιχθεί από το σχεδιασμό δομών και αντικειμένων, στο σχεδιασμό συστημάτων και αλληλεπιδράσεων.
Αυτό οδηγεί σε ένα ανθρωποκεντρικό μέλλον, όπου τα κτίρια τείνουν να ενσωματώνονται όσο ποτέ άλλοτε στον τρόπο που εργαζόμαστε και ζούμε – ως αποτέλεσμα ενός συσχετισμού κτιρίου και ανθρώπινης απόδοσης. Πώς θα κερδηθεί αυτό το στοίχημα; Θα το συζητήσουμε στο Συνέδριο Energy Efficiency in Buildings 4/4/23. Συντονιστείτε για τις εξελίξεις.
Έτσι φέτος θα μιλήσουμε για Έξυπνα και Αειφόρα Κτίρια με τη παρουσίαση του The Edge το πιο έξυπνο και αειφόρο κτίριο γραφείων στο κόσμο κατά το Bloomberg. Για αυτό το κτίριο αλλά και πολλά άλλα (WTC, The Tree House etc) θα έρθει να μας μιλήσει ο Ron Bakker – PLP Architecture, ως Keynote Speaker, στο Συνέδριο Energy Efficiency in Buildings τη Τρίτη 4 Απριλίου 2023 στην OTEAcademy.
Για άλλες προτάσεις, μας μιλάνε οι καλύτεροι ειδικοί στην Ελλάδα και το εξωτερικό στις εξής Θεματικές Ενότητες:
Ενότητα 1η - Υφιστάμενη κατάσταση στην Ενεργειακή Αποδοτικότητα Κτιρίων: Πολίτικές, Νομοθεσία, Εργαλεία, Χρηματοδοτικά Μέσα για τον Μετριασμό, την Προσαρμογή και την Απανθρακοποίηση στο Κτιριακό Τομέα.
Ενότητα 3η - Χρηματο-οικονομικός κλάδος Κτηματομεσιτικών – PROPTECH & Innovative Financing to upgrade the Building Sector in a smart and sustainable way.
Πώς θα χρηματοδοτηθεί το Renovation Wave 4 εκατομμυρίων κτιρίων στη χώρα και 80% εξ Άαυτών, κατοικίες; Σίγουρα όχι με τα διαθέσιμα μέσα. Ποια είναι η λύση λοιπόν;
Η Καινοτόμος Χρηματοδότηση για την Αναβάθμιση του Κτιριακού Αποθέματος. Δείτε το Πάνελ των ειδικών στο Innovative Financing, Real Estate, PropTech, Impact Investing, Community Building for home energy efficiency, PfP, καθώς και εργαλεία όπως το Smart Readiness Indicator (SRI) από τη Κομισιόν.
Χρήστος Λούσης – Πρόεδρος ΠΟΕΒΥ
Η έγκαιρη εγγραφή εξασφαλίζει την έκπτωση που προσφέρει το Early Bird – 10% μέχρι τις 07/03/23.
Εικές τιμές για μηχανικούς: Κλείστε τη θέση σας εδώ.
Το Συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και της ΕΕΑ, καθώς και υπό την Τιμητική Υποστήριξη των ΠΑΣΥΔΙΠ, ΠΟΒΑΣ, ΠΟΕΒΥ, ΠΟΜΙΔΑ, ΠΣΕΜ, ΣΕΓΜ, ΣΕΧΒ.
Χορηγοί: IsZEB, LG Business Solutions, PCNano materials, Schneider Electric.
Υποστηρικτές: AAA, ISOMAT, Γ.Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε.
Για περισσότερες πληροφορίες για την Agenda και τους Ομιλητές και πώς να εγγραφείτε, δείτε εδώ: https://www.energyefficiencyinbuildings.gr/
Στον ίδιο ιστότοπο μπορείτε να δείτε το περσινό πετυχημένο συνέδριο και να κατεβάσετε τις παρουσιάσεις.
ΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΨΥΞΗ |
ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ |
ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ |
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ |
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΕΡΑ - ΝΕΡΟΥ |
|
Ψάχνεις; Βρίσκεις με 1 κλίκ εδώ >> |
|
Πώς να έχετε καθαρό αέρα στο σπίτι χωρίς να ανοίξετε παράθυρα
Ζέστη τέλος! Ενεργειακά χρώματα για δροσερό καλοκαίρι
Ηλιακός θερμοσίφωνας: Πώς πετυχαίνει τη μέγιστη απόδοση στο σπίτι
Μείωσε έως 20% το ρεύμα στο σπίτι με απλές κινήσεις
Κεραμίδια στέγης: Πόσα γλιτώνεις και πόσο αντέχουν
Ποιος ηλιακός θερμοσίφωνας σου ταιριάζει; Οδηγός τύπων
Καθαρισμός φωτοβολταϊκών: Πώς αυξάνεται η απόδοση έως και 25%
Βρες εδώ: Eπαγγελματίες για Ανακαίνιση, Επισκευές, Εξοικονόμηση.
Βρες με 1 κλίκ: ΟΛΑ τα Κλιματιστικά της αγοράς!
Σύστημα αποθήκευσης ενέργειας (ESS)
Νέα αντλία θερμότητας Therma V R290
Ηλιακός με δύναμη, στιβαρότητα και design
Αντλία θερμότητας για νέες και παλιές εγκαταστάσεις.
Έξυπνη αξιοποίηση βρόχινου νερού
Λύσεις κλιματισμού για κάθε ανάγκη
SunnyBrain IoT, Ο εγκέφαλος φωτοβολταϊκού
Home | Sitemap | Συνεργασία | Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης - Πολιτική Απορρήτου - Πολιτική Cookies |
Δήλωση συμμόρφωσης με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334
Copyright © 2026
4green.gr | Ταυτότητα
Επωνυμία Επιχείρησης: AUTO ΤΡΙΤΗ ΑΕ
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Αμαρουσίου 14 - Νέο Ηράκλειο, Τ.Κ. 141 22
Νομική Μορφή: ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Α.Φ.Μ.: 998384177
Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ
Στοιχεία Επικοινωνίας:
E-mail: [email protected]
Τηλέφωνο: 211 1085500
Ιστοσελίδα: www.4green.gr
Διοικητικά Στελέχη
Ιδιοκτήτες & Κύριοι Μέτοχοι: Δανάη Τριανταφύλλη – Δάφνη Τριανταφύλλη
Νόμιμος εκπρόσωπος - Διευθυντής: Νίκος Καρανάσιος
Διαχειριστής ονόματος τομέα: ΑUTO ΤΡΙΤΗ Α.Ε.