Οι λέβητες αερίου συμπύκνωσης έχουν χαρακτηριστεί ως τα «inverters» της σύγχρονης θέρμανσης. Δείτε 2 προτάσεις από 2 κορυφαία brands του χώρου.

Οι λέβητες αερίου συμπύκνωσης έχουν χαρακτηριστεί ως τα «inverters» της σύγχρονης θέρμανσης. Δείτε 2 προτάσεις από 2 κορυφαία brands του χώρου.

2 λέβητες αερίου συμπύκνωσης στέλνουν την κρίση για εξαέρωση!

8.252 επισκέψεις στο άρθρο (14/11/2023)
Σχολιάστε

Η συμπύκνωση αερίου στους λέβητες είναι η επιτομή της οικονομίας στη θέρμανση – παροχή ζεστού νερού χρήσης. Εξοικονόμηση ως 40%, υψηλή απόδοση (πάνω από 108%), τοποθέτηση οπουδήποτε με αντοχή και στο κρύο, αθόρυβη λειτουργία.

Οι λέβητες αερίου συμπύκνωσης έχουν χαρακτηριστεί ως τα «inverters» της σύγχρονης θέρμανσης και όχι άδικα. Εξασφαλίζουν μεγάλη οικονομία που ξεπερνά και το 40%, ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξεις. Τα σύγχρονα αυτά «inverters» παρέχουν τις καλύτερες συνθήκες άνεσης σε όλα τα συστήματα θέρμανσης, λόγω της ενσωματωμένης λειτουργίας αντιστάθμισης που διαθέτουν (διάβασε περισσότερα εδώ).

Κοινοποίησέ το αν σου άρεσε »
Σχολίασέ το »


Συμπύκνωση αερίου, η επιτομή της οικονομίας σε θέρμανση – παροχή ζεστού νερού!
  • Δεν καίει (γλιτώνεις ως και 40% των χρημάτων σου)
  • Εγγυημένη υψηλή εποχική απόδοση (108% συγκριτικά με τον παλιό)
  • Προσαρμογή & σε υγραέριο, μπαίνει όπου σε βολεύει, αντέχει πολλά χρόνια
  • «Έξυπνος», ψηφιακός, τον χειρίζεσαι & από το κινητό σου
Λέβητες με μεγάλη διάρκεια ζωής, λιγότερη συντήρηση, αθόρυβη λειτουργία!

Οι επίτοιχοι λέβητες αερίου συμπύκνωσης νέας γενιάς έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής λόγω της πολύ υψηλής ποιότητας υλικών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους και απαιτούν λιγότερη συντήρηση, λόγω της καθαρής καύσης. Περιττό να πούμε ό,τι δεν θα καταλάβεις ούτε την «ανάσα» τους, καθώς η λειτουργία τους είναι εντελώς αθόρυβη.

Τοποθέτηση κατά βούληση, τηλεχειρισμός, υψηλή αισθητική!

Μπορείς να τους τοποθετήσεις όπου θέλεις, ακόμα και σε εξωτερικό χώρο, καθώς το μέγεθός τους είναι μικρό, αντέχουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Είναι εύκολοι στη χρήση με ψηφιακούς πίνακες ελέγχου με μεγάλη οθόνη με όλες τις ενδείξεις, ενώ μπορείς να τους χειριστείς και από απόσταση με το τηλεχειριστήριο ή ακόμα και με το κινητό σου. Ο σχεδιασμός τους είναι υψηλής αισθητικής και ομορφαίνει το σπίτι. Ε, τι άλλο μπορεί να ζητήσει κάποιος;

Riello Residence VS ecoTec plus!

Η ομάδα του 4green, έψαξε, εντόπισε και σας παρουσιάζει σήμερα 2 προτάσεις για επίτοιχους λέβητες φυσικού αερίου συμπύκνωσης που καλύπτουν τα παραπάνω κριτήρια από 2 πολύ δυνατά brands της αγοράς. Η ενεργειακή κρίση δεν θα τελειώσει σύντομα και η αναζήτηση όσο το δυνατό οικονομικότερων λύσεων είναι το ζητούμενο. Οι λέβητες αερίου συμπύκνωσης είναι η επιτομή της οικονομίας σε θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης που προσφέρει η τεχνολογία. Πάμε να δούμε μαζί τα χαρακτηριστικά του επίτοιχου λέβητα αερίου συμπύκνωσης Riello Residence από την Caloria και του επίτοιχου λέβητα αερίου συμπύκνωσης ecoTEC plus από τη Thermogas, για να διαλέξεις αυτόν που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες.