Τα πλεονεκτήματα της χρήσης υγραερίου στη μαγειρική και όχι μόνο είναι πολλά. Δες 1 VIDEO.

Τα πλεονεκτήματα της χρήσης υγραερίου στη μαγειρική και όχι μόνο είναι πολλά. Δες 1 VIDEO.

Το υγραέριο συμφέρει στο μαγείρεμα, αλλά όχι & έτσι! VIDEO

2.211 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Τύπος έμαθε ό,τι το αέριο είναι μία συμφέρουσα λύση στο μαγείρεμα –και όχι μόνο- και αποφάσισε να βγάλει δική του παραγωγή ρημάζοντας όλα τα δέντρα –για την ακρίβεια τα φύλλα- της γειτονιάς του.

Το υγραέριο, είτε χύμα σε δεξαμενή, είτε σε φιάλη, είναι μια από τις πλέον σύγχρονες και φιλικές μορφές ενέργειας, με μοναδικά πλεονεκτήματα για κάθε νοικοκυριό και επιχείρηση.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Τύπος ρήμαξε όλα τα φύλλα της γειτονιάς, αλλά έβγαλε δικό του υγραέριο!
  • Οικονομικό καύσιμο με μεγάλη θερμική απόδοση
  • Εύκολο στην εγκατάσταση, με χαμηλό κόστος συντήρησης
  • Καλύπτεις οικονομικά όλες τις ανάγκες για θέρμανση, ζεστό νερό, μαγείρεμα
  • Κάποιοι είναι πιο τολμηροί & βγάζουν δικό τους με κάπως ανορθόδοξο τρόπο
Το υγραέριο προσφέρει οικονομία και αυτονομία. Δεν είναι τυχαίο ό,τι πέρα από τα νοικοκυριά, επιχειρήσεις όπως εργοστάσια, βιοτεχνίες, ξενοδοχεία, εστιατόρια, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία  και νοσοκομεία το χρησιμοποιούν για θέρμανση, ζεστό νερό, μαγείρεμα ακόμα και κλιματισμό. Τώρα με την ενεργειακή κρίση επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο και πολλοί μιλούν για το next big thing στην ενεργειακή συζήτηση παγκοσμίως.

Διαχρονικά, είναι ένα από τα οικονομικότερα καύσιμα για νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Μειώνεις το κόστος παραγωγής, μειώνεις την τιμή του προϊόντος σου. Ιδανικό για επαγγελματική και βιομηχανική χρήση με μεγάλη θερμική απόδοση. Ευκολία σε εγκατάσταση και χρήση, χαμηλό κόστος συντήρησης.

Αυτό βέβαια δεν ισχύει μόνο για την Ελλάδα, αλλά παγκοσμίως και κάποιος αποφάσισε να πάει ένα βήμα παραπέρα βγάζοντας το δικό του αέριο, χρησιμοποιώντας φύλλα!

Δες video με το τι έκανε ο τύπος και θα καταλάβεις!

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »