Η Ινδία έχει κάνει τεράστια βήματα και έχει φέρει τεχνολογική επανάσταση στον τομέα των φωτοβολταϊκών.

Η Ινδία έχει κάνει τεράστια βήματα και έχει φέρει τεχνολογική επανάσταση στον τομέα των φωτοβολταϊκών.

Θα πάθεις πλάκα! Δες τι κάνουν οι Ινδοί με τα φωτοβολταϊκά!

2.064 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Τα φωτοβολταϊκά συστήματα είναι το μέλλον στην ενέργεια. Η τεχνολογική επανάσταση σε αυτόν τον τομέα είναι ραγδαία και εξελίσσεται μέρα τη μέρα. Δες 1 εντυπωσιακό video μέσα από το εργοστάσιο για το πώς κατασκευάζεται 1 φωτοβολταϊκό και θα καταλάβεις.

Η ενεργειακή αυτονομία είναι η μεγάλη συζήτηση των ημερών μας. Οι καλύτερες λύσεις οικονομίας δίνονται από Φωτοβολταϊκά πάνελ, αποθηκευτικά συστήματα μπαταρίας και έξυπνες συσκευές.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Ο χρήστης των ημερών μας παίρνει στα χέρια του την παραγωγή, αποθήκευση και διαχείριση της ενέργειας που καταναλώνει. Γλιτώνει πολλά χρήματα, μειώνει την δαπάνη των ενεργειακών πόρων, επηρεάζει θετικά και το περιβάλλον.

Τα φωτοβολταϊκά ανήκουν στις λεγόμενες Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ). Εδώ και πολλά χρόνια πολλά νοικοκυριά και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο έχουν εγκαταστήσει ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα, προκειμένου να μειώσουν τα έξοδα για το ηλεκτρικό ρεύμα, να παράγουν μόνοι τους το δικό τους, μα και να είναι ανεξάρτητοι από κάθε είδους κρίση (διάβασε περισσότερα εδώ).

Η Ελλάδα είναι μία μεσογειακή χώρα, πράγμα που σημαίνει ό,τι έχει το πλεονέκτημα άπειρης ηλιοφάνειας όλο το χρόνο. Το ερώτημα που εύλογα γεννάται είναι το εξής: Έχει εκμεταλλευτεί αυτό το πλεονέκτημα τόσο για τους καταναλωτές ενέργειας, όσο και για την οικονομία της; Η Ινδία δείχνει το δρόμο!

Δες το εντυπωσιακό video για την τεχνολογική επανάσταση στον τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων και το τι μπορεί να προσφέρει μέσα από ένα εργοστάσιο κατασκευής στην Ινδία (στην επιλογή υπότιτλοι πατήστε αυτόματη μετάφραση για ελληνικά).


 

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »