Ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας δίνει συμβουλές για τη θέρμανση και το ηλεκτρικό ρεύμα.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας δίνει συμβουλές για τη θέρμανση και το ηλεκτρικό ρεύμα.

Συμβουλές Σόιμπλε για το χειμώνα: Κρυώνετε; Βάλτε 1 ή 2 πουλόβερ!

1.187 επισκέψεις στο άρθρο

Συμβουλές για τη θέρμανση των Γερμανών, αλλά και για το ηλεκτρικό ρεύμα έδωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε παραχώρησε συνέντευξη στη γερμανική Bild και μεταξύ άλλων, ερωτηθείς για το πως πρέπει να αντιμετωπίσουν την ενεργειακή κρίση και το κρύο οι συμπατριώτες του, είπε ότι δεν πρέπει να γκρινιάζουν και να είναι κακομαθημένοι, αλλά να ακολουθήσουν κάποιες συμβουλές δικής του έμπνευσης.

Kοινοποίησέ το »

«Απλά φορέστε ένα πουλόβερ ή ίσως κι ένα δεύτερο πουλόβερ. Δεν χρειάζεται να γκρινιάζετε για αυτό. Πρέπει να αναγνωρίσετε ότι πολλά πράγματα δεν μπορούν να θεωρηθούν δεδομένα», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας.

Σε ό,τι αφορά το ηλεκτρικό ρεύμα και το ενδεχόμενο να υπάρξουν διακοπές μέσα στο χειμώνα, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε υποστήριξε πως ούτε το ρεύμα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο μερικές φορές. «Θα πρέπει να έχετε στο σπίτι πάντα μερικά κεριά, σπίρτα κι έναν φακό», υπογράμμισε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην υπουργός της Γερμανίας υποστήριξε, αναφερόμενος στους συμπατριώτες του ότι «σίγουρα όλοι είμαστε κακομαθημένοι. Κι εγώ επίσης. Αλλά τώρα πρέπει να αντισταθούμε στον κίνδυνο να συνεχίσουν τα πράγματα να είναι για πάντα έτσι. Οι Γερμανοί θα πρέπει να προσπαθήσουν ξανά».
 

Kοινοποίησέ το »