Έξυπνη και βιώσιμη ζωή με φωτοβολταϊκές λύσεις!

Έξυπνη και βιώσιμη ζωή με φωτοβολταϊκές λύσεις!

1.718 επισκέψεις στο άρθρο (15/04/2024)
Σχολιάστε

- Η SKE είναι ο πρώτος Five Star Certified Service Partner της Huawei
- Σχεδιασμός Φ/Β συστημάτων και εγκατάσταση των Huawei FusionSolar προϊόντων
- Τεχνητή νοημοσύνη και απομακρυσμένος έλεγχος
- Επαγγελματικές λύσεις για εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές

Η SKE με έδρα στην Αυστρία προμηθεύει την ελληνική αγορά καθώς και άλλες 15 ευρωπαϊκές χώρες με έξυπνα Φ/Β συστήματα Huawei. Η SKE ιδρύθηκε το 2008 και αποτελεί σήμερα μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην ευρωπαϊκή αγορά ηλιακής ενέργειας.

Ως Huawei Value Added Partner και πιστοποιημένος συνεργάτης της Huawei στο κομμάτι της τεχνικής υποστήριξης (1st five Star Certified Service Partner Global for Huawei Smart PV), προωθεί την ευρεία υιοθέτηση της πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας στην Ευρώπη, παρέχοντας Huawei Fusion Solar λύσεις για οικιακά, εμπορικά & βιομηχανικά καθώς και ευρείας κλίμακας έργα. Η SKE ηγείται της αλλαγής στην ενεργειακή μετάβαση αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία να αυξήσει την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση μέσω της ανάπτυξης και της διάδοσης φιλικών προς το περιβάλλον τεχνολογιών.

Με εξειδικευμένη γνώση στον κλάδο των Φ/Β υποστηρίζει τους συνεργάτες της με συνεχείς εκπαιδεύσεις, πιστοποιήσεις και σεμινάρια μέσω της Ακαδημίας SKE καλύπτοντας όλους τους τομείς, από το σχεδιασμό Φ/Β συστημάτων έως την εγκατάσταση των Huawei FusionSolar προϊόντων.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

SKE - Value Added Partnership with Huawei

Η Huawei ιδρύθηκε το 1987 και είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στην ηλιακή τεχνολογία, στις υποδομές τεχνολογίας πληροφοριών & επικοινωνιών (ΤΠΕ) και έξυπνων συσκευών. Η Huawei απασχολεί περίπου 207.000 υπαλλήλους και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 170 χώρες, εξυπηρετώντας περισσότερους από τρία δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Στόχος της είναι να φέρει την ψηφιακή τεχνολογία σε κάθε άτομο, σπίτι και οργανισμό για έναν πλήρως συνδεδεμένο και έξυπνο κόσμο.

Η Huawei Fusion Solar ενσωματώνοντας την τεχνητή νοημοσύνη και τον απομακρυσμένο έλεγχο, προσφέρει έξυπνες και καινοτόμες φωτοβολταϊκές λύσεις. Βελτιστοποιεί τη χρήση της ηλιακής ενέργειας και βοηθά στην παροχή ενέργειας σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, συνδυάζοντας τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες πληροφοριών και επικοινωνιών στα φωτοβολταϊκά συστήματα, με στόχο την βέλτιστη ηλεκτροπαραγωγή μέσω της ηλιακής ενέργειας. Οι υψηλής απόδοσης, ασφαλείς και αξιόπιστες Φ/Β εγκαταστάσεις της Huawei αποτελούν τη βάση ώστε η ηλιακή ενέργεια να γίνει η κύρια πηγή ενέργειας.
 

SKE: Φωτοβολταϊκές Λύσεις

Τα φωτοβολταϊκά αποτελούν την κύρια τεχνολογία για την επίτευξη της ενεργειακής μετάβασης αφού παρέχουν έναν βιώσιμο & οικονομικό τρόπο για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Γίνετε μέρος αυτής της αλλαγής σήμερα, υιοθετώντας έναν φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο ηλεκτροπαραγωγής.

- Huawei FusionSolar Residential
Έξυπνη και βιώσιμη ζωή με φωτοβολταϊκά

Τα προϊόντα Huawei FusionSolar Residential αποτελούν την έξυπνη φωτοβολταϊκή τεχνολογία για την ηλεκτροπαραγωγή μέσω ηλιακής ενέργειας σε όλους τους τύπους κατοικιών, δίνοντας τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να είναι ανεξάρτητοι από τις αυξανόμενες τιμές ηλεκτρικής ενέργειας.
 
-Huawei FusionSolar Commercial & Industrial
Επαγγελματικές λύσεις για εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές

Τα προϊόντα Huawei FusionSolar Commercial & Industrial αποτελούν την πλέον αποδοτική λύση στις εμπορικές και βιομηχανικές υποδομές, χρησιμοποιώντας την έξυπνη τεχνολογία για ηλεκτροπαραγωγή μέσω της ηλιακής ενέργειας. 

-Huawei FusionSolar Utility Scale
Ευρείας κλίμακας φωτοβολταϊκοί σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής

Τα προϊόντα Huawei FusionSolar Utility Scale είναι η κορυφαία τεχνολογία σε μεγάλης κλίμακας φωτοβολταϊκά συστήματα. Τα προϊόντα Huawei FusionSolar Utility Scale είναι η έξυπνη επένδυση για μέγιστη απόδοση.

SKE
Τηλ.: 6944 544597, 6940 922977
Site : www.ske-solar.com