Βάλε χρώμα και καλή διάθεση στη καθημερινότητά σου με θερμομονωτικά ή αλλιώς ενεργειακά χρώματα νέας τεχνολογίας.

Βάλε χρώμα και καλή διάθεση στη καθημερινότητά σου με θερμομονωτικά ή αλλιώς ενεργειακά χρώματα νέας τεχνολογίας.

Το (θερμο)χρώμα έχει τη δύναμη να αλλάξει τα πάντα! (ΒΙΝΤΕΟ)

2.052 επισκέψεις στο άρθρο

Τα θερμομονωτικά ή ενεργειακά χρώματα νέας τεχνολογίας, περιέχουν μικροσωματίδια και ενισχύουν τη θερμομόνωση του σπιτιού σου τόσο το χειμώνα, όσο και το καλοκαίρι, προστατεύουν από την υγρασία και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τα κανονικά χρώματα.

Τώρα που ο καιρός «κρυώνει» και ακούμε καθημερινά γύρω μας για την αύξηση του κόστους ενέργειας σκεφτόμαστε τρόπους που θα κρατήσουν το σπίτι μας ζεστό και μακριά από την υγρασία. Αυτοί οι τρόποι πρέπει να είναι έξυπνοι, οικονομικοί που θα μας οδηγήσουν στην ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού μας. Έτσι θα έχουμε και ποιότητα και αποτέλεσμα, δηλαδή όφελος στη τσέπη μας (διάβασε περισσότερα εδώ).

Kοινοποίησε το »


Βάλε χρώμα και καλή διάθεση στη καθημερινότητά σου!

Πέρα όμως από το όφελος στη τσέπη, υπάρχουν και άλλα «μικρά μυστικά» που χρειαζόμαστε στη καθημερινότητά μας. Ένα από αυτά είναι η καλή διάθεση στη καθημερινότητα, η ευτυχία που κρύβεται στις στιγμές. Το χρώμα έχει δύναμη και μπορεί να μας δώσει μεγάλη ώθηση για μία υπέροχη μέρα είτε στην εργασία, είτε στο σπίτι!

Δες το εντυπωσιακό video και θα διαπιστώσεις τη δύναμη που έχει το χρώμα!



Τα χρώματα είναι από τα πιο δυνατά κομμάτια της μη λεκτικής επικοινωνίας και η φύση είναι από μόνη της ένας πίνακας γεμάτος από χρώματα…
  • Το κόκκινο είναι ένα από τα βασικά χρώματα του Φενγκ-Σούι. Το γνώριζες αυτό; Μάλιστα, θεωρείται το πιο τυχερό και αισιόδοξο χρώμα της λίστας, καθώς είναι ένα παρήγορο χρώμα για τους ανθρώπους το οποίο τους γεμίζει με ελπίδα. Είναι, λοιπόν δυνατόν  να μην το θέλεις μέσα στο σπίτι σου;
  • Το κίτρινο «ανυψώνει» το σπίτι, όπως ανατέλλει ο ήλιος κάθε πρωί, σύμφωνα με την κινεζική κουλτούρα. Δοκίμασε κάποιες έντονες κίτρινες λεπτομέρειες σε σημεία του σπιτιού και θα νιώσεις αμέσως την αλλαγή στη ψυχολογία σου.
  • Το πράσινο είναι το χρώμα της ανανέωσης και της ενέργειας. Ένα γαλήνιο και χαλαρωτικό χρώμα. Το πράσινο είναι ιδανικό και για ένα μαθησιακό περιβάλλον.
  • Το μπλε της θάλασσας, το χρώμα του βάθους και της σταθερότητας, είναι ιδανικό για ηρεμία και χαλάρωση. Χρησιμοποίησε το βαθύ μπλε για υπνοδωμάτια και το μπάνιο ,ενώ ένα ήρεμο και απαλό μπλε (γαλάζιο) είναι ό,τι πρέπει για χώρους γραφείου.
  •  Ένα στιβαρό χρώμα, το καφέ το χρώμα της γης, ένα χρώμα που έχει συνδεθεί με αντικείμενα που λατρεύει ο άνθρωπος όπως η σοκολάτα και ο καφές. Τόλμα τις σκούρες αποχρώσεις του για έπιπλα και ανοιχτές αποχρώσεις για το σαλόνι ή καθιστικό σου.
  • Η ενέργεια και το πάθος του κόκκινου, η χαρά και η ζωντάνια του κίτρινου δημιουργούν το πορτοκαλί. Ένα ζεστό χρώμα που αναζωογονεί, ενθουσιάζει, και ενθαρρύνει! Ιδανική επιλογή για παιδικό δωμάτιο ή γραφείο, καθώς βοηθά στην εγκεφαλική δραστηριότητα.
  • Η σταθερότητα του μπλε και η αισιοδοξία του κόκκινου συμβολίζουν τη δύναμη και την ικανότητα. Το μωβ, όσο πιο ανοιχτό τόσο πιο κατάλληλο για το γραφείο, καθώς προάγει την χαλάρωση. Από την άλλη όσο πιο σκούρο τόσο πιο ιδανικό για δημιουργικούς χώρους.
Στη ζωή έχουν μεγάλη αξία οι μικρές στιγμές. Αυτές είναι που φτιάχνουν τις αναμνήσεις. Δώσε στη ζωή σου χρώμα. Το χρώμα έχει δύναμη και εκτός από τη προστασία του σπιτιού σου, μπορεί να προστατεύσει και τη καθημερινή σου απόλαυση και ευτυχία.

Τα πάντα άλλωστε ξεκινούν από τη καλή διάθεση. Αν αυτή δεν υπάρχει, τότε κανένα πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί. Δώσε χρώμα στη ζωή σου και θα δεις πόσο καλύτερα θα γίνουν τα πράγματα!

Δες περισσότερα και ενημερώσου με ένα κλικ στη Digital Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών Εξοικονόμησης 2021!
 

Kοινοποίησε το »