Ο εξαερισμός είναι μία σύγχρονη, ζωτικής σημασίας ανάγκη. Μάθε το πώς λειτουργεί ένα σύστημα εξαερισμού με ανάκτηση θερμότητας.

Ο εξαερισμός είναι μία σύγχρονη, ζωτικής σημασίας ανάγκη. Μάθε το πώς λειτουργεί ένα σύστημα εξαερισμού με ανάκτηση θερμότητας.

Σύστημα εξαερισμού με ανάκτηση θερμότητας που «φυσάει»!

6069 επισκέψεις στο άρθρο (12/09/2023)

Σύστημα εξαερισμού με ανάκτηση θερμότητας! Ο εξαερισμός είναι μία σύγχρονη, ζωτικής σημασίας ανάγκη. Μάθε το πως λειτουργεί ένα σύστημα εξαερισμού με ανάκτηση θερμότητας σε ένα video!

Σχολιάστε

Στις ανάγκες ενός σύγχρονου σπιτιού, κυρίως στις πόλεις, μονωμένου ή μη, συγκαταλέγεται και ένα καλό σύστημα εξαερισμού. Ένα σύστημα που θα διατηρεί υγιεινή την ατμόσφαιρα εντός σπιτιού, χωρίς να «διώχνει» τη ζέστη ή τη δροσιά του και χωρίς να «ματώνει» η τσέπη σου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Το σύστημα εξαερισμού με ανάκτηση θερμότητας σε ΣΥΜΦΕΡΕΙ!

- Οικονομία. Το κόστος θέρμανσης μειώνεται
- Υγιή ατμόσφαιρα. Αναπνέεις φρέσκο, καθαρό αέρα
- Ενεργειακή Απόδοση. Συλλέγεται η θερμότητα του αέρα που φεύγει από το κτίριο
- Έλεγχος συμπύκνωσης υδρατμών. Συνεχής εξαγωγή από τους υγρούς χώρους
- Ασφάλεια. Κλειστά παράθυρα για περισσότερη ώρα

Καθαρός αέρας, θερμική άνεση και υγιεινή ατμόσφαιρα!

Το σύστημα εξαερισμού με ανάκτηση θερμότητας είναι ένα καινοτόμο και αυτόνομο σύστημα αερισμού των χώρων. Φιλτράρει τον εισερχόμενο αέρα και την ίδια στιγμή τον προθερμαίνει, ώστε να μηδενιστούν οι απώλειες θερμότητας!

Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται ο καθαρός και ποιοτικός αέρας στο εσωτερικό του σπιτιού ή της επιχείρησης, εξασφαλίζοντας θερμική άνεση και υγιεινή ατμόσφαιρα, καθώς απομακρύνονται όλα τα μικρόβια, χωρίς να χαθεί η θερμότητα στο περιβάλλον (σαν να άνοιγες το παράθυρο για τον ίδιο σκοπό)!

Δες το video και μάθε περισσότερα!


 

 

 

Ακολουθήστε το 4green στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο 4green.gr
Σχολιάστε