Η πρώτη υποβρύχια βίλα έρχεται στις Μαλδίβες!

13.089 επισκέψεις στο άρθρο

Την ευκαιρία να κοιμηθούν αγκαλιά με... τα ψάρια θα έχουν σύντομα οι επισκέπτες του Conrad Maldives Rangali Island στις Μαλδίβες!

Το θέρετρο αυτό που αναμένεται να ανοίξει σύντομα θα φιλοξενήσει την πρώτη υποθαλάσσια βίλα στον κόσμο! Και από τις εικόνες που έχουν μέχρι στιγμής δεις το φως της δημοσιότητας θα είναι ένα από τα πιο περιζήτητα δωμάτια ξενοδοχείου στον κόσμο.

Πρόκειται για μια διώροφη υποβρύχια έπαυλη, με το «ισόγειο» να βρίσκεται πέντε μέτρα κάτω από τα κύματα. Έχει ένα υπνοδωμάτιο, καθιστικό και μπάνιο και, φυσικά, είναι όλο κατασκευασμένο από τζάμι έτσι ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να θαυμάζουν την θαλάσσια ζωή από οποιοδήποτε σημείο του συγκροτήματος!
 

Η σουίτα, που ονομάζεται Muraka, κόστισε 15 εκατ. δολάρια και προσφέρει στους ενοίκους της απίστευτη θέα στον Ινδικό Ωκεανό.

Την κατασκευή της πρωτότυπης αυτής υποθαλάσσιας βίλας έχει αναλάβει η εταιρεία M J Murphy Limited της Νέας Ζηλανδίας, που ειδικεύεται στην τεχνολογία των ενυδρείων.

Στο επίπεδο του καταστρώματος οι επισκέπτες θα βρουν ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο, γυμναστήριο, καθιστικό, κουζίνα, μπαρ και τραπεζαρία με θέα στο ηλιοβασίλεμα.

Στην άλλη πλευρά της βίλας θα υπάρχει μια «γωνιά χαλάρωσης» με πισίνα υπερχείλισης.

Ο τελευταίος όροφος της υποβρύχιας έπαυλης περιλαμβάνει επίσης ένα king-size υπνοδωμάτιο και μπάνιο, με μπανιέρα που βλέπει στον ωκεανό.

Συνολικά, το Muraka μπορεί να φιλοξενήσει έως εννέα επισκέπτες.

Ο Ahmeed Saleem, ο επικεφαλής σχεδιαστής της κατοικίας, δήλωσε: «Με την έμπνευσή μας να προσφέρουμε καινοτόμες εμπειρίες ζωής στους ταξιδιώτες μας παγκοσμίως, η πρώτη υποθαλάσσια κατοικία στον κόσμο ενθαρρύνει τους επισκέπτες να εξερευνήσουν τις Μαλδίβες από μια εντελώς νέα προοπτική κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας ».

Πηγή: insider.gr