Δες πώς λειτουργεί ένας λέβητας βιομάζας και σκέψου πως μπορείς να θερμανθείς αυτό το χειμώνα, αλλά και τους πολλούς επόμενους κυριολεκτικά με το τίποτα.

Δες πώς λειτουργεί ένας λέβητας βιομάζας και σκέψου πως μπορείς να θερμανθείς αυτό το χειμώνα, αλλά και τους πολλούς επόμενους κυριολεκτικά με το τίποτα.

Βιομάζα, άλλοι την πετούν, άλλοι ζεσταίνονται σχεδόν δωρεάν!

Διαβάστηκε από 5283 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/2/2022

Καύσιμη ύλη με υλικά που άλλοι πετούν στα σκουπίδια. «Καίγοντας» βιομάζα έχεις σχεδόν ΔΩΡΕΑΝ θέρμανση. Μεγάλη διάρκεια ζωής για να «βγάλεις» πολλούς χειμώνες. Δες σε ένα video πως λειτουργεί ο λέβητας βιομάζας!

Σχολιάστε
SCHUCO
ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ

Ο λέβητας που καίει βιομάζα μπορεί να σου δώσει σχεδόν ΔΩΡΕΑΝ θέρμανση, καθώς εκμεταλλεύεται πράγματα που άλλοι πετούν στα σκουπίδια! Πριν από λίγες ημέρες είχαμε γράψει για το παράδειγμα στο Αμύνταιο, όπου και λειτουργεί μεγάλο εργοστάσιο βιομάζας. Αυτό επιτρέπει τη λειτουργία τηλεθέρμανσης με καύση βιομάζας!

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Πώς μπορείς να έχεις ζεστασιά, σχεδόν με το τίποτε!
  • Καύσιμη ύλη με υλικά που άλλοι πετούν στα σκουπίδια
  • «καίγοντας» βιομάζα έχεις σχεδόν ΔΩΡΕΑΝ θέρμανση
  • Μεγάλη διάρκεια ζωής για να «βγάλεις» πολλούς χειμώνες
  • Δες σε ένα video πως λειτουργεί ο λέβητας βιομάζας
Για παράδειγμα, στο Δήμο Αμυνταίου δεν αφήνουν τίποτε να πάει χαμένο. Τα υπολείμματα καλαμποκιού, αμπελιών και μήλων χρησιμοποιούνται ως καύσιμη ύλη για τη παραγωγή θερμικής ενέργειας, η οποία είναι δυνατό να καλύψει τις ανάγκες θέρμανσης των κατοίκων της περιοχής (διάβασε περισσότερα εδώ).

Δες πως λειτουργεί ένας λέβητας βιομάζας και σκέψου πως μπορείς να θερμανθείς αυτό το χειμώνα, αλλά και τους πολλούς επόμενους κυριολεκτικά με το τίποτα ή ακριβέστερα με καύσιμη ύλη από πράγματα που πολλοί άνθρωποι πετούν στα σκουπίδια!

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Σχολιάστε
Γ.Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.Ε.Ε.
ENERGY SAVING - ΜΑΡΚΟΣ Π. ΑΛΙΚΑΡΗΣ
ΤΕΡΚΟΝ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ (TAIRCON ENERGY)
ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ
MAPEI HELLAS S.A.