Επιλέγω πάροχο στη νέα e-ποχή υπηρεσιών !

3.426 επισκέψεις στο άρθρο

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας, του μέσου καταναλωτή, σήμερα αλλά και οι πρωτόγνωρες συνθήκες που όλοι βιώνουμε έφεραν την digital εποχή 10 χρόνια νωρίτερα.

Σε κάθε κλάδο της οικονομίας, οι εταιρείες που το αντιλήφτηκαν  και αξιοποίησαν πρώτες  (προς όφελος των καταναλωτών) κερδίζουν:

-μερίδα προτίμησης από νέους &
-πιστότητα από τους υπάρχοντες πελάτες τους!

Δημιουργώντας μια σειρά από Υπηρεσίες Νέα Εποχής (ανέπαφες & ασφαλείς συναλλαγές και ευκολίες για τον καταναλωτή) προσθέτουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στην παροχή των υπηρεσιών τους και κερδίζουν τον ανταγωνισμό.

Στην παρουσίαση του μήνα, μία από αυτές τις εταιρείες. Ας δούμε, συνοπτικά, μία σειρά υπηρεσιών της, που καλύπτουν “σημερινές ανάγκες & προτεραιότητες” του μέσου καταναλωτή οικιακού ή επαγγελματικού ρεύματος.

e-contract: Αφορά Online Συμβόλαιο για Ηλεκτρικό Ρεύμα και Φυσικό Αέριο. Mιά σύγχρονη υπηρεσία άνεσης για τον καταναλωτή ο οποίος δεν χρειάζεται πλέον να χάνει χρόνο σε “ουρές” και γραφεία (μα μπορεί από τον …καναπέ του να κλείσει το συμβόλαιο του).

e- bill: Με αυτή την υπηρεσία μπορείτε να λαμβάνετε τους λογαριασμούς σας ηλεκτρονικά (έχετε άμεση ενημέρωση, δεν μπερδεύονται με άλλα έγγραφα στη reception της πολυκατοικίας σας, συμβάλετε και στην προστασία του περιβάλλοντος αφού μειώνεται η χρήση χαρτιού).

Zeniapp: Με το Zeniapp, παίρνετε στα χέρια σας τον έλεγχο και την πλήρη εικόνα της κατανάλωσης της ενέργειάς σας, μέσα από μία χρηστική εφαρμογή.

MyZenith:  Με την υπηρεσία ως καταναλωτής μπορείτε να διαχειριστείτε από τον υπολογιστή ή το tablet σας μια σειρά από ζητήματα που σχετίζονται με την παροχή φυσικού αερίου στο ακίνητό σας, γλυτώνοντας χρόνο, εύκολα και γρήγορα.

Zenith Bill Protection: Με την εγγραφή στη νέα υπηρεσία e-bill, οι πελάτες που επιλέγουν την ZeniΘ επωφελούνται αυτόματα από την υπηρεσία ΖeniΘ Bill Protection, με δωρεάν προστασία για 12 μήνες.  Με το ΖeniΘ Bill Protection η εταιρεία καλύπτει το ποσό του λογαριασμού σε περίπτωση αδυναμίας αποπληρωμής (έως 200ευρώ) λόγω ακούσιας ανεργίας, ασθένειας, ατυχήματος ή νοσηλείας.

Η πρόταση της Zenith για Οικιακό Ρεύμα
Το 4green.gr , κάθε μήνα, συγκεντρώνει όλες τις ΝΕΕΣ τιμές – ΝΕΕΣ προσφορές από παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας της ελληνικής αγοράς, οι οποίοι λειτουργούν με διαρκή εφευρετικότητα και προσφέρουν special πακέτα, διεκδικώντας μεγαλύτερα μερίδια αγοράς !

Αυτόν τον μήνα η πρόταση της Zenith για καταναλωτές Οικιακού Ρεύματος περιλαμβάνει:

- 3 Δωρεάν πάγια κάθε χρόνο (γα συνδέσεις σε Ρεύμα ή σε Φυσικό Αέριο),
- επιπλέον έκπτωση 30% (για συνδυαστικά προγράμματα συνδέσεων) .
 


Αναλυτικότερα, το προϊόν ηλεκτρικής ενέργειας POWER HOME MAX, απευθύνεται σε όλους τους οικιακούς καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας που επιθυμούν χαμηλή χρέωση ενέργειας όλο το 24ωρο, παρέχοντας:
  • 3 δωρεάν μηνιαία πάγιακάθε χρόνο για νέες αιτήσεις 
  • πολύ χαμηλή Χρέωση Ενέργειας όλο το 24ωρο
  • επιβράβευση της Συνέπειας με έκπτωση -20%
  • επιπλέον έκπτωση για συνδυασμό με φυσικό αέριο
  • μηδενική εγγύηση με την εξόφληση λογαριασμών μέσω πάγιας τραπεζικής εντολής