Διπλό ενεργειακό τζάμι νέας γενιάς & τέλος στην απώλεια θερμότητας

Ενεργειακά τζάμια νέας γενιάς. Απλή, άμεση & αποδοτική παρέμβαση ενεργειακής αναβάθμισης που γλιτώνει λεφτά όλο το χρόνο.

Ενεργειακά τζάμια νέας γενιάς. Απλή, άμεση & αποδοτική παρέμβαση ενεργειακής αναβάθμισης που γλιτώνει λεφτά όλο το χρόνο.

  • Διπλό ενεργειακό τζάμι νέας γενιάς & τέλος στην απώλεια θερμότητας
  • Ενεργειακά τζάμια νέας γενιάς. Απλή, άμεση & αποδοτική παρέμβαση ενεργειακής αναβάθμισης που γλιτώνει λεφτά όλο το χρόνο.

Διπλό ενεργειακό τζάμι νέας γενιάς & τέλος στην απώλεια θερμότητας

2.620 επισκέψεις στο άρθρο (17/11/2023)
Σχολιάστε

Διπλά ενεργειακά τζάμια νέας γενιάς, 4 φορές πιο δυνατή θερμομόνωση (συγκριτικά με τα απλά). Γλιτώνεις πολλά λεφτά όλο το χρόνο (για ανάγκες θέρμανσης και ψύξης). Δεν έχουν «όριο ηλικίας», δεν «ζητούν» για συντήρηση. Κάνεις απόσβεση αγοράς σε 2-3 χρόνια.

Με τα διπλά ενεργειακά τζάμια νέας γενιάς (low-e τεχνολογία), μπορείς μέσα στην εποχή της κρίσης, να έχεις περισσότερη άνεση, φως, εξοικονόμηση ενέργειας, ασφάλεια, προστασία από όλες τις καιρικές συνθήκες και ενοχλητικούς ήχους 365 μέρες το χρόνο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »
Απλή, άμεση & αποδοτική παρέμβαση ενεργειακής αναβάθμισης!
  • Διπλά ενεργειακά τζάμια νέας γενιάς, 4 φορές πιο δυνατή θερμομόνωση (συγκριτικά με τα απλά)
  • Γλιτώνεις πολλά λεφτά όλο το χρόνο (για ανάγκες θέρμανσης/ψύξης)
  • Δεν έχουν «όριο ηλικίας», δεν «ζητούν» για συντήρηση
  • Κάνεις απόσβεση αγοράς σε 2-3 χρόνια
«Energy efficient glass» ή αλλιώς «Ενεργειακοί Υαλοπίνακες»

Ο όρος «Ενεργειακοί Υαλοπίνακες» χρησιμοποιείται τα τελευταία χρόνια ως ελεύθερη  μετάφραση του όρου «Energy efficient glass» για να προσδιορίσει την κατηγορία εκείνη των υαλοπινάκων, οι οποίοι έχουν χαρακτηριστικά τα οποία δυσχεραίνουν τη μεταφορά της θερμότητας από την μία πλευρά στην άλλη, συντελώντας έτσι στην εξοικονόμηση ενέργειας. Σε πρόσφατο άρθρο μας, είχαμε γράψει τα πάντα για τις αλήθειες και τους μύθους που αφορούν στα ενεργειακά τζάμια.

4 φορές καλύτερη θερμομόνωση από τα απλά!

Τα έξοδα για θέρμανση ή ψύξη (το καλοκαίρι) παίζουν σημαντικό ρόλο στην επιλογή των low-e τζαμιών και από οικίες, αλλά και από επιχειρήσεις. Τα τελευταία χρόνια γίνεται μεγάλη προσπάθεια εξοικονόμησης πόρων από τις απώλειες των κτηρίων, ειδικά τώρα με την ενεργειακή κρίση. Οι ενεργειακοί υαλοπίνακες αποτελούν ένα «όπλο πρώτης γραμμής» στη μάχη αυτή. Δεν είναι τυχαίο ό,τι σε αυτή την κατηγορία υαλοπινάκων εστιάζεται σήμερα το ενδιαφέρον, αλλά και η εξέλιξη της τεχνολογίας τους.

Αντανακλούν τη βλαβερή για την υγεία υπεριώδη ακτινοβολία!

Οι πολυστρωματικοί (laminated) υαλοπίνακες, με ειδική αντί-UV μεμβράνη PVB, μπορούν να εμποδίσουν τη μετάδοση της υπεριώδους ακτινοβολίας μέχρι και 99,6%. Με απλά λόγια, κάνουν καλό στην υγεία σου.

100% οικολογικά & ανακυκλώσιμα!

Ο ενεργειακός υαλοπίνακας είναι το πλέον οικολογικό υλικό, καθώς κατά τη παραγωγική του διαδικασία απελευθερώνονται στην ατμόσφαιρα 25kg διοξειδίου του άνθρακα ανά m², την ώρα που τοποθετημένο σε ένα κτίριο δύναται να εξοικονομήσει έως και 120kg διοξειδίου του άνθρακα/τετραγωνικό ετησίως. Επιπλέον, ανακυκλώνεται 100%!

Δες video, μάθε πως λειτουργούν!