Με φορητό κλιματιστικό παίρνεις τη δροσιά παντού μαζί σου!

Με φορητό κλιματιστικό παίρνεις τη δροσιά παντού μαζί σου!

  • Με φορητό κλιματιστικό παίρνεις τη δροσιά παντού μαζί σου!
  • Με φορητό κλιματιστικό παίρνεις τη δροσιά παντού μαζί σου!

Με φορητό κλιματιστικό παίρνεις τη δροσιά παντού μαζί σου!

19.812 επισκέψεις στο άρθρο (11/04/2024)
Σχολιάστε

- Ευκολία στη μετακίνηση, υψηλές αποδόσεις & εξοικονόμηση χρημάτων
- Φέτος το καλοκαίρι η δροσιά θα αλλάζει δωμάτιο κάθε φορά που αλλάζεις και εσύ
- Σε σχέση με τα αντίστοιχης απόδοσης κλιματιστικά τοίχου είναι φθηνότερα
- Μεταφέρεται εύκολα με οποιοδήποτε αυτοκίνητο

INVENTOR
ΑΓΗΝΩΡ Α.Ε. (TENORA ΟΜΙΛΟΣ ΤΟΥΡΝΙΚΙΩΤΗ)

Τα φορητά κλιματιστικά έχουν τον εξατμιστή και τον συμπιεστή τους στην ίδια μονάδα, σε αντίθεση με τα τοίχου που διαθέτουν εσωτερική και εξωτερική μονάδα. Το χαρακτηριστικό τους αυτό σε αποδεσμεύει από την ανάγκη του τεχνικού εγκατάστασης. Έτσι εξασφαλίζεις μείωση του συνολικού κόστους προμήθειας – εγκατάστασης!
  • Μπορούν να μεταφερθούν εύκολα και γρήγορα από το ένα δωμάτιο στο άλλο, ανάλογα με το που βρίσκεσαι. Έτσι δεν χρειάζεσαι ουσιαστικά ούτε δεύτερο κλιματιστικό, ούτε τρίτο κλιματιστικό!
Περνάς όλη τη μέρα σου στο καθιστικό και χρησιμοποιείς το φορητό κλιματιστικό σου για δροσιά. Τι γίνεται όμως με τα υπόλοιπα δωμάτια; Το φορητό κλιματιστικό σου λύνει τα χέρια και σου επιτρέπει να το παίρνεις μαζί σου από δωμάτιο σε δωμάτιο. Ούτε δεύτερο, λοιπόν, στην κουζίνα, ούτε τρίτο στο υπνοδωμάτιο! Ένα και φορητό!

Δες εδώ τις καινοτομίες στα κλιματιστικά
  • Μπορείς να βρεις φορητά κλιματιστικά με υψηλή απόδοση και είναι πιο οικονομικά από τα κλιματιστικά τοίχου αντίστοιχης απόδοσης.
Τα φορητά κλιματιστικά έχουν καλό βαθμό απόδοσης και λειτουργούν  οικονομικά, τόσο σε λειτουργία ψύξης, όσο και θέρμανσης, ενώ σε σχέση με τα αντίστοιχης απόδοσης κλιματιστικά τοίχου είναι φθηνότερα!
  • Αν επιλέξεις φορητό κλιματιστικό μπορείς να το πάρεις μαζί σου στις διακοπές σου σε εξοχικό. Μεταφέρεται εύκολα και δεν πιάνει πολύ χώρο.
Το φορητό κλιματιστικό μεταφέρεται εύκολα με οποιοδήποτε αυτοκίνητο, και αποτελεί ιδανική λύση στις περιπτώσεις που χρειάζεσαι κλιματιστικό για περιορισμένο χρονικό διάστημα (προσωρινή φοιτητική κατοικία, εξοχικό με περιστασιακή χρήση κλπ.)

ΟΛΕΦΙΝΗ Α.Ε.Β.Ε.
ECOFER - ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ