Παράταση έως 30 Ιουνίου για τα συστήματα αποθήκευσης στις επιχειρήσεις
Μπαταρίες: Οδηγός για σωστή χρήση και τα πιο κοινά λάθη επιλογής
Φωτοβολταϊκά πάνελ: γιατί η ποιότητα μετρά περισσότερο από την τιμή

Ψηφιακός έλεγχος σε πραγματικό χρόνο με EcoStruxure Power Automation System.
Πίνακες Μέσης Τάσης και ηλεκτρονόμοι προστασίας Easergy P5 για ασφάλεια λειτουργίας.
Ολοκληρωμένο SCADA για τη διαχείριση της Υψηλής Τάσης.
Συμβόλαιο συντήρησης για υψηλή διαθεσιμότητα και συνεχή υποστήριξη.
Η Schneider Electric συμμετείχε στην υλοποίηση του φωτοβολταϊκού πάρκου Delfini στη Δράμα, ισχύος 100 MW, που αναπτύχθηκε από την CERO Generation και τέθηκε πρόσφατα σε εμπορική λειτουργία. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στις ΑΠΕ στην Ελλάδα, ενισχύοντας το ενεργειακό μείγμα της χώρας με καθαρή ενέργεια.
Κεντρικό ρόλο στο έργο είχε το EcoStruxure Power Automation System, μέσω του οποίου διασυνδέεται όλος ο εξοπλισμός. Η πλατφόρμα προσφέρει ψηφιακή εποπτεία, προηγμένο αυτοματισμό και αξιόπιστη λειτουργία σε πραγματικό χρόνο, διευκολύνοντας την παρακολούθηση και τη διαχείριση της εγκατάστασης.
Η Schneider Electric προμήθευσε το έργο με εξοπλισμό Μέσης Τάσης, όπως πίνακες και ηλεκτρονόμους προστασίας Easergy P5. Οι λύσεις αυτές ενισχύουν την ασφάλεια και την αξιοπιστία του ηλεκτρικού συστήματος, διασφαλίζοντας ομαλή λειτουργία και καλύτερη προστασία των υποδομών.
Για την πλευρά της Υψηλής Τάσης, υλοποιήθηκε ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Ψηφιακού Ελέγχου SCADA. Η Schneider Electric ανέλαβε τη μελέτη, την κατασκευή και τη θέση σε λειτουργία του εξοπλισμού, καλύπτοντας τόσο σημεία αρμοδιότητας του ΑΔΜΗΕ όσο και του παραγωγού, όπως πίνακες προστασίας, AC & DC πίνακες παροχής, καθώς και UPS.
| Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το » |
Παράλληλα, έχει συναφθεί συμβόλαιο συντήρησης για το Ψηφιακό Σύστημα Ελέγχου, ώστε να εξασφαλίζεται συνεχής τεχνική υποστήριξη και υψηλή διαθεσιμότητα του εξοπλισμού, με στόχο τη σταθερή απόδοση του πάρκου σε βάθος χρόνου.
Σε δήλωσή του, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, Senior Project Manager της CERO Generation, σημείωσε ότι το έργο Delfini αποτελεί ορόσημο για την ανάπτυξη μεγάλης κλίμακας καθαρής ενέργειας στην Ελλάδα, ενώ τόνισε πως η συνεργασία με τη Schneider Electric διασφάλισε υψηλά επίπεδα αξιοπιστίας και ψηφιακού ελέγχου.
Από την πλευρά του, ο Θανάσης Τσακαρισιάνος, Industrial Sales Director της Schneider Electric, ανέφερε ότι η συνεργασία για το Delfini αναδεικνύει τη Schneider Electric ως στρατηγικό εταίρο σε έργα καθαρής ενέργειας στην Ελλάδα, συνδυάζοντας τεχνολογική καινοτομία και βιωσιμότητα.
ΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΨΥΞΗ |
ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ |
ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ |
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ |
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΕΡΑ - ΝΕΡΟΥ |
|
Ψάχνεις; Βρίσκεις με 1 κλίκ εδώ >> |
|
Τα παράθυρα που σου τρώνε ρεύμα: Πότε αξίζουν τα ενεργειακά τζάμια
Ο λογαριασμός ρεύματος πέφτει από την κουζίνα: Τι να αλλάξετε τώρα
Λέβητας: Τα 4 λάθη που φουσκώνουν κόστος και ρίχνουν ασφάλεια
Υγραέριο: Πού συμφέρει περισσότερο σε σπίτι, επιχείρηση και αυτοκίνητο
Κεραμίδια στη στέγη: Πόσα σου γλιτώνουν και πόσα χρόνια αντέχουν
Παράταση έως 30 Ιουνίου για τα συστήματα αποθήκευσης στις επιχειρήσεις
Μπαταρίες: Οδηγός για σωστή χρήση και τα πιο κοινά λάθη επιλογής
Ψάχνεις; Βρίσκεις. Εξοικονόμηση, ανακαίνιση.
Βρες με 1 κλίκ: ΟΛΑ τα Κλιματιστικά της αγοράς!
Home | Sitemap | Συνεργασία | Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης - Πολιτική Απορρήτου - Πολιτική Cookies |
Δήλωση συμμόρφωσης με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334
Copyright © 2026
4green.gr | Ταυτότητα
Επωνυμία Επιχείρησης: AUTO ΤΡΙΤΗ ΑΕ
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Αμαρουσίου 14 - Νέο Ηράκλειο, Τ.Κ. 141 22
Νομική Μορφή: ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Α.Φ.Μ.: 998384177
Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ
Στοιχεία Επικοινωνίας:
E-mail: [email protected]
Τηλέφωνο: 211 1085500
Ιστοσελίδα: www.autotriti.gr
Διοικητικά Στελέχη
Ιδιοκτήτες & Κύριοι Μέτοχοι: Δανάη Τριανταφύλλη – Δάφνη Τριανταφύλλη
Νόμιμος εκπρόσωπος - Διευθυντής: Νίκος Καρανάσιος
Διαχειριστής ονόματος τομέα: ΑUTO ΤΡΙΤΗ Α.Ε.