Ένα έργο τέχνης που σου δίνει ρεύμα

Μπαταρία απ το μέλλον

Διαβάστηκε από 36616 αναγνώστες -

Μπαταρία σε μέγεθος πίνακα ζωγραφικής συνδέεται με το κινητό σου και έχει 10 χρόνια εγγύηση!

 
O Elon Musk έφτιαξε την νέα μπαταρία για αυτονόμηση στο ρεύμα και απέδειξε γιατί η Tesla είναι η Apple της πράσινης ενέργειας.
  • Μπαταρία σαν πίνακας ζωγραφικής
Η μπαταρία του Tesla με το όνομα Powerwall 2 αλλάζει τα δεδομένα. Με διαστάσεις και βάρος που σου επιτρέπουν να την κρεμάσεις στον τοίχο σου μπορεί να ηλεκτροδοτεί χωρίς άλλη πηγή ενέργειας ένα δυάρι για μία μέρα! Θα λέγαμε ότι για ένα μέσο σπίτι 100τμ μια σύνδεση δύο Powerwall 2 ( ναι συνδέονται μεταξύ τους έως και 10 στην σειρά) αρκεί για πλήρη αυτονόμηση.
  • Η Tesla συνδέεται στο κινητό σου
Πέρα από το design που δίνει ρέστα με κρυφό φωτισμό led το Powerwall 2 έχει άμεση σύνδεση με το κινητό σου για να ξέρεις κάθε στιγμή πόσο ακόμα μπορεί να δίνει ρεύμα πριν τελειώσουν τα αποθέματα ή να το ρυθμίσεις εσύ για να προετοιμαστεί, να μαζέψει ενέργεια, για μια συννεφιασμένη μέρα.
  • Έχει 10 χρόνια εγγύηση
Μην σας ξεγελά το ντελικάτο desing, η μπαταρία της Tesla δουλεύει σε full ρυθμούς από τους -20οC έως τους 50o C πράγμα που την καθιστά από τις πιο αξιόπιστες επιλογές, το οποίο επιβεβαιώνεται και από τον πρόγονό της. Μεγάλο συν είναι τα 10 χρόνια εγγύηση της Tesla για ότι και αν πάει στραβά με τον εξοπλισμό σου
  • Πόσο κοστίζει;
Θα περίμενε κανείς ότι τέτοια τεχνολογία πρέπει να την χρυσοπληρώσεις. Η αλήθεια είναι όμως ότι το Powerwall 2 θα κοστίζει 5.500e, τιμή που το καθιστά πολύ οικονομική λύση σε σχέση με την δύναμη και την απόδοση του.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προτασεισ αγορασ: ΑΥΤΟ-ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

προτασεισ αγορασ: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ