Η κορυφή στα φωτοβολταϊκά & την αποθήκευση ενέργειας έχει όνομα!

Η κορυφή στα φωτοβολταϊκά & την αποθήκευση ενέργειας έχει όνομα!

Η κορυφή στα φωτοβολταϊκά & την αποθήκευση ενέργειας έχει όνομα!

Η κορυφή στα φωτοβολταϊκά & την αποθήκευση ενέργειας έχει όνομα!

  • Η κορυφή στα φωτοβολταϊκά & την αποθήκευση ενέργειας έχει όνομα!
  • Η κορυφή στα φωτοβολταϊκά & την αποθήκευση ενέργειας έχει όνομα!
  • Η κορυφή στα φωτοβολταϊκά & την αποθήκευση ενέργειας έχει όνομα!
  • Η κορυφή στα φωτοβολταϊκά & την αποθήκευση ενέργειας έχει όνομα!

Η κορυφή στα φωτοβολταϊκά & την αποθήκευση ενέργειας έχει όνομα!

1.339 επισκέψεις στο άρθρο (27/05/2024)
Σχολιάστε

- RECOM: Ο κορυφαίος κατασκευαστής φωτοβολταϊκών μονάδων στην Ευρώπη
- Με ετήσια δυναμικότητα παραγωγής πάνω από 3.2GW & με πωλήσεις σε πάνω από 110 χώρες
- Καινοτόμος εταιρεία που συνδυάζει την έρευνα, την κατασκευή & τη διανομή
- Κατασκευάζει κυψέλες, Φ/Β μονάδες, μετατροπείς, μπαταρίες αποθήκευσης ενέργειας & φορτιστές Ηλεκτρικών Οχημάτων

KOSTAL SOLAR ELECTRIC HELLAS ΕΠΕ
OK GROUP

H RECOM Technologies είναι κορυφαία Ευρωπαϊκή εταιρεία Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, με αξιοσημείωτη παρουσία στην παγκόσμια βιομηχανία ηλιακής ενέργειας. Η RECOM κατασκευάζει Κυψέλες, Φωτοβολταϊκές Μονάδες, Μετατροπείς, Μπαταρίες Αποθήκευσης Ενέργειας και Φορτιστές Ηλεκτρικών Οχημάτων, είναι μία καινοτόμος εταιρεία που συνδυάζει την έρευνα, την κατασκευή και τη διανομή.

Η RECOM είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής φωτοβολταϊκών μονάδων στην Ευρώπη με ετήσια δυναμικότητα παραγωγής πάνω από 3.2GW και με πωλήσεις σε πάνω από 110 χώρες.
H εταιρεία από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της, επέκτεινε τις παραγωγικές της δυνατότητες εξαγοράζοντας μια μονάδα παραγωγής κυψελών στην Πάντοβα της Ιταλίας, το 2015 και ένα εργοστάσιο κατασκευής φωτοβολταϊκών μονάδων στη Lannion της Γαλλίας, το 2017. Το 2024 η RECOM μεταφέρει τo εργοστάσιο παραγωγής από τη Γαλλία στην Ιταλία.

Μαζί με την τοπική ομάδα Έρευνας και Ανάπτυξης, επενδύουμε και συνεργαζόμαστε με κορυφαίους παγκόσμιους ερευνητικούς οργανισμούς και κατασκευαστές για να καινοτομούμε, να αναπτύσσουμε να μοιραζόμαστε και να προσφέρουμε τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις στην κατασκευή φωτοβολταϊκών μονάδων.
Ο κύριος συνεργάτης τής ομάδας Έρευνας και Ανάπτυξης στον τομέα των φωτοβολταϊκών πάνελ είναι ένα κορυφαίο γαλλικό ερευνητικό κέντρο, το Εθνικό Ινστιτούτο Ηλιακής Ενέργειας (CEA/INES). Συνεργαζόμαστε επίσης και με άλλα ερευνητικά κέντρα, πανεπιστήμια και κατασκευαστικές εταιρείες, καθώς το portfolio μας επεκτείνεται.
Στον τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων και αποθήκευσης ενέργειας, είμαστε πρωτοπόροι, παρέχοντας προηγμένες λύσεις για οικιακές, εμπορικές, βιομηχανικές και μεγάλης κλίμακας εφαρμογές.

Όλα τα προϊόντα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Ευρώπη.

Βιωσιμότητα

Ως εταιρεία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας τεχνολογίας δεσμευόμαστε στην αποστολή μας να μειώσουμε την εξάρτηση της ανθρωπότητας από τα ορυκτά καύσιμα, να ξεπεράσουμε τις παγκόσμιες ανισορροπίες και να αναστείλουμε την υποβάθμιση του περιβάλλοντος μας.
Καθώς συμβάλλουμε στην επίτευξη αυτών των στόχων μέσω της κατασκευής φωτοβολταϊκών μονάδων, συνειδητοποιούμε το γεγονός ότι οι αλόγιστες μέθοδοι κατασκευής και η κακή χρήση των υλικών παραγωγής μπορεί να υποτιμήσουν σοβαρά τη βιωσιμότητα της ηλιακής ενέργειας.
Σημαντικός στόχος του κλάδου μας είναι η μείωση των εκπομπών CO2. Αυτός είναι και ο στόχος που επιδιώκουμε για εμάς και για τους πελάτες μας. Πράγματι, η βιωσιμότητα είναι η απόλυτη προτεραιότητα για τη RECOM και επιδιώκουμε και εφαρμόζουμε τις πιο βιώσιμες λύσεις στις δραστηριότητές μας. Από τις μεθόδους και τις τεχνολογίες κατασκευής μέχρι την επιλογή των υλικών παραγωγής, τη διάθεση απορριμμάτων και την ανακύκλωση, τηρούμε αυστηρά όλους τους κανόνες και κανονισμούς της ΕΕ.

Η RECOM φέρνει στην Ελλάδα το νέο ηλιακό μετατροπέα ZEUS 100kW με μηδενική έκχυση ισχύος στο δίκτυο.
Ιδανικός για εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές
 H RECOM Technologies παρουσιάζει το νέο μετατροπέα Zeus 100kW με λειτουργία zero feed-in μηδενίζοντας την έγχυση ισχύος στο δίκτυο.
Ο τριφασικός μετατροπέας Zeus 100kW με πολλαπλά MPPT είναι ο μετατροπέας όπου η νοημοσύνη, η αποδοτικότητα και η ανθεκτικότητα ενώνονται για να παρέχουν την καλύτερη απόδοση για το φωτοβολταϊκό σας σύστημα. Ο νέος smart ενσωματωμένος αλγόριθμος MPPT παρέχει απόλυτο έλεγχο του PV Generator, με αποτέλεσμα την μεγιστοποίηση της απόδοσης για τη διάρκεια ζωής της εγκατάστασης των φωτοβολταϊκών σας.

Ο μετατροπέας Zeus της Recom είναι εξοπλισμένος με τεχνολογία ψύξης τελευταίας γενιάς που εξασφαλίζει υψηλή απόδοση ακόμα και σε ακραίες θερμοκρασίες περιβάλλοντος, με αποτέλεσμα να είναι 5% ελαφρύτερος σε βάρος και μικρότερος σε μέγεθος.
 Με απόδοση που ξεπερνά το 99% και IP66 προστασία, διατηρεί χαμηλή τάση εκκίνησης και εξαιρετικά ευρύ φάσμα τάσης MPPT. Επιπλέον, η προστασία SPD τύπου II τόσο για AC όσο και για DC μειώνει περαιτέρω το κόστος BOS παρέχοντας αντικεραυνική προστασία.
 Το προϊόν διαθέτει το RECOM Smart Monitoring App που επιτρέπει την παρακολούθηση της απόδοσης, χρήσιμη εφαρμογή τόσο για τους εγκαταστάτες όσο και για τους πελάτες. Οι εγκαταστάτες μπορούν να επωφεληθούν από τις απλοποιημένες και αναλυτικές διαδικασίες αντιμετώπισης προβλημάτων, ενώ οι πελάτες έχουν πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο σε δεδομένα τόσο για την παραγωγή ηλιακής ενέργειας όσο και για τη δημιουργία προφίλ κατανάλωσης ενέργειας στο σπίτι.
 Το νέο αυτό προϊόν επιβεβαιώνει την αφοσίωση της εταιρείας να παρέχει στους πελάτες της μία εξαιρετική και αξιόπιστη εμπειρία. Η RECOM εγγυάται απαράμιλλη ικανοποίηση σε κάθε στάδιο, είτε πρόκειται για εγκατάσταση, λειτουργία ή σέρβις.
 Ο RECOM Zeus 100kW συνοδεύεται από εγγύηση 5 ετών παρέχοντας στους πελάτες και μακροπρόθεσμη αξιοπιστία.

Συνέχεια του άρθρου >>>
SUMEC A.E