Έξυπνος wifi θερμοστάτης. Top λύση εξοικονόμησης ενέργειας & χρημάτων στη θέρμανση το φετινό χειμώνα.

Έξυπνος wifi θερμοστάτης. Top λύση εξοικονόμησης ενέργειας & χρημάτων στη θέρμανση το φετινό χειμώνα.

Έξυπνος wifi θερμοστάτης, εξοικονομεί ενέργεια & λεφτά

2.535 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Χρονοπρογραμματισμός επιθυμητής θερμοκρασίας, 24/7 όλο το χρόνο. Έλεγχος πολλαπλών θερμοστατών, ακόμα και για το εξοχικό από το κινητό. Ξεκινά μόνο όταν υπάρχει ανάγκη θέρμανσης. Ευκολία εγκατάστασης, χωρίς καλώδια μέσα στο σπίτι.

Ο ασύρματος θερμοστάτης χώρου ή χώρων ανήκει στην κατηγορία των αυτοματισμών θέρμανσης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε τύπο κεντρικής θέρμανσης (ακόμη και στον καυστήρα πετρελαίου), προκειμένου να βελτιώσουν την αποδοτικότητα και να μειώσουν το ενεργειακό κόστος.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Top λύση εξοικονόμησης ενέργειας & χρημάτων στη θέρμανση!
  • Ξεκινά μόνο όταν υπάρχει ανάγκη θέρμανσης
  • Χρονοπρογραμματισμός επιθυμητής θερμοκρασίας, 24/7 όλο το χρόνο
  • Ευκολία εγκατάστασης, χωρίς καλώδια μέσα στο σπίτι
  • Έλεγχος πολλαπλών θερμοστατών (ακόμα και του εξοχικού) από το κινητό
Τι κάνει ο ασύρματος θερμοστάτης!

Ξεκινάμε από τα βασικά. Είναι αυτό το κουτάκι που συναντάμε συνήθως στις εισόδους των σπιτιών. Με τον έξυπνο θερμοστάτη  χώρου η λειτουργία της θέρμανσης ξεκινάει μόνο όταν υπάρχει ανάγκη θέρμανσης  και σταματάει όταν ο χώρος ικανοποιήσει τις συνθήκες που ο χρήστης έχει ορίσει.

Μπορείς δηλαδή να ορίσεις στο θερμοστάτη τη θερμοκρασία που επιθυμείς μέσα στο χώρο ή στους χώρους του σπιτιού και όταν αυτή κατεβεί χαμηλότερα, τότε ξεκινά να δουλεύει ο καυστήρας.

Μην ξεχνάς ό,τι στους ψηφιακούς θερμοστάτες υπάρχει η δυνατότητα χρονοπρογραμματισμού επιθυμητής θερμοκρασίας, τόσο για ένα 24ωρο όσο και για τις 7 ημέρες της εβδομάδας!
Οι αυτοματισμοί θέρμανσης ανήκουν στις έξυπνες λύσεις εξοικονόμησης!

Έχεις ακούσει για το τι μπορούν να πετύχουν οι αυτοματισμοί; Ιδιαίτερα ευεργετικοί στη θέρμανση και μπορούν να μας γλιτώσουν από πολλά έξοδα, τα οποία στα παλαιότερα χρόνια δεν θα μπορούσαμε καν να σκεφτούμε το πώς μπορούμε να τα αποφύγουμε.

Διανύουμε τον 21ο αιώνα, η τεχνολογία προχωρά, χειριζόμαστε πολλά πράγματα ακόμα και από το κινητό μας τηλέφωνο, ακούμε για αυτοκίνητα που δεν θα έχουν καν τιμόνι και θα τα κατευθύνει η σκέψη μας με τη χρήση ειδικών αισθητήρων και πολλά άλλα. Θα ήταν αδύνατο η τεχνολογία στις ημέρες μας να μη μπορεί να μας γλιτώσει αρκετά χρήματα και από τα έξοδα θέρμανσης.

Στην αγορά υπάρχουν ηλεκτρονικές συσκευές – συστήματα, όπως ο ασύρματος θερμοστάτης χώρου ή χώρων που λαμβάνουν και επεξεργάζονται πληροφορίες, έτσι ώστε να εξασφαλίζουν ό,τι  τα θερμαντικά μας σώματα, θερμαίνουν το χώρο όσο ακριβώς χρειάζεται, χωρίς να σπαταλούν επιπλέον καύσιμο, άρα και χρήματα.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »