Η λύση στην ενεργειακή κρίση δεν είναι η επιστροφή στην εποχή των …κεριών! Υπάρχουν και άλλες λύσεις εξοικονόμησης. Διαβάστε το αφιέρωμα του 4green.gr

Η λύση στην ενεργειακή κρίση δεν είναι η επιστροφή στην εποχή των …κεριών! Υπάρχουν και άλλες λύσεις εξοικονόμησης. Διαβάστε το αφιέρωμα του 4green.gr

Ενεργειακή κρίση & Οικονομικές Λύσεις

4.365 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Μετά την πανδημία και την ενεργειακή κρίση, ήλθε και το …κερασάκι, μέσω κρίσης από «Αρχαία Κολχίδα μεριά» (λέγε με Ουκρανία).

ΛΕΝΤΒΑΝΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΗΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

Φυσικά στα απόνερά της και η «εισβολή στην τσέπη μας» μέσω αυξήσεων και στις τιμές της ενέργειας (διάβασε περισσότερα εδώ). Ώρα ατομικής ευθύνης (με την καλή έννοια). Ώρα σωστών επιλογών. Επιλογών εξοικονόμησης. Κάποιες ιδέες για εξοικονόμηση σε διάφορους τομείς σας δίνουμε με το σημερινό αφιέρωμά μας.

Kοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Αναλυτές, μα και η ίδια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ανεξάρτητα από τις εξελίξεις στις σχέσεις Ρωσίας – Ουκρανίας, κάνουν λόγο για μία ενεργειακή κρίση που ήλθε για να μείνει τουλάχιστον για τα επόμενα 2-3 χρόνια (διάβασε περισσότερα εδώ).

Η κρίση στις σχέσεις Ρωσίας – Ουκρανίας είναι απλά το «κερασάκι» σε μία τούρτα (λέγε με ενεργειακή κρίση), η οποία ενέσκηψε πριν από την κρίση ανάμεσα στις δύο χώρες, οι οποίες βρίσκονται εν μέσω εχθροπραξιών.

Το «σβήσε το θερμοσίφωνα» δεν είναι η λύση στον 21ο αιώνα!

• Έχεις τον οικονομικότερο Πάροχο (Ρεύμα ή Φυσικό αέριο);
• Kλείσε τα φώτα να μην καις ή… «smart Led λύση»;
• Καις πετρέλαιο & χρήμα ή ψάχνεις λύση οικονομίας;
• 2 ευρώ η βενζίνη; Χρειαζόμαστε, άμεσα, μια εναλλακτική λύση

Η λύση δεν είναι η επιστροφή στην εποχή των …κεριών!

Πέρα όμως από την εμπόλεμη κατάσταση, από την οποία κανείς δεν μπορεί να βγει κερδισμένος, οι μεγάλοι χαμένοι εδώ και πολύ καιρό είναι οι καταναλωτές, οι οποίοι όχι μόνο βλέπουν την τσέπη τους να αδειάζει, αλλά ταυτόχρονονα ακούν παροτρύνσεις του τύπου «κάνετε οικονομία», «μην ανάβετε πολύ τον θερμοσίφωνα», «μην ανάβετε πολύ τα φώτα» και άλλα παρόμοια. Αυτό που δεν βλέπουν είναι η λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων που θα τους προστατέψουν από όλη αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση, καθώς λύση δεν μπορεί να είναι η επιστροφή στην εποχή των …κεριών, το πλύσιμο των ρούχων στη σκάφη και το ντους με το λάστιχο.



Λύσεις & tips για τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση!

Η ομάδα του 4green.gr, δεν μένει απαθής απέναντι σε αυτές τις εξελίξεις και λαμβάνοντας υπόψη και την επικαιρότητα, απαντά στις αγωνιώδεις ερωτήσεις των αναγνωστών μας μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ετοιμάζοντας ένα αφιέρωμα με λύσεις και tips για τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση. Πάμε να τις δούμε μαζί.

Kοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »