Υπαίθριοι Φ/Β υποσταθμοί Μέσης Τάσης από την NanoDomi και την ANAX TEXNIKI

1.916 επισκέψεις στο άρθρο

Η NanoDomi, σε συνέχεια της επιδίωξης της να καλύψει τις ανάγκες της αγοράς και του επενδυτή και σε κοινοπραξία με την εταιρία ANAX TEXNIKI, σας παρουσιάζει την πρόταση της για τους υπαίθριους Φ/Β οικίσκους Μέσης Τάσης.

Οι υπαίθριοι Φ/Β υποσταθμοί Μέσης Τάσης χρησιμοποιούνται σε περιπτώσεις που οι απαιτήσεις ισχύος ενός καταναλωτή ξεπερνούν τα 100kVA. Η ίδια ανάγκη παρατηρείται και για τα Φωτοβολταϊκά Συστήματα όπου τα τελευταία χρόνια οι πιο συνηθισμένες Φ/Β εγκαταστάσεις αφορούν 400kW ή 500kW.

Σε ένα τέτοιο σενάριο λοιπόν, ο επενδυτής πρέπει να κατασκευάσει τον δικό του υποσταθμό, για σύνδεση με το ΔΕΔΔΗΕ στην Μέση Τάση.

Η NanoDomi μπορεί να σας προμηθεύσει προκατασκευασμένους Υ/Σ για οποιαδήποτε ισχύ (πχ 1MW) καθώς και το πεδίο Χ.Τ. σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις.

Επιπλέον, χάρη στη μεγάλη εμπειρία που διαθέτουμε έχοντας παραδώσει ήδη 20 Φ/Β υποσταθμούς Μέσης Τάσης και γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες κατά την κατασκευή Φ/Β πάρκων, συμπεριλαμβάνουμε στην standard λύση των υποσταθμών μας :
  • Πλήρες αυτόνομο inverter click2save 3kVA με ενσωματωμένο ρυθμιστή Φ/Β και εξωτερικής γεννήτριας ac (24/3000/25-50) αντί για ups 1kva (που χρησιμοποιεί ο ανταγωνισμός).
  • Μπαταρίες sunlight 115ah (accuforce 115-s) για μεγαλύτερη αυτονομία φορτίων σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, του συστήματος παρακολούθησης και ασφάλειας του Φ/Β πάρκου.
  • Επιπρόσθετα, με μικρό κόστος συμπεριλαμβάνουμε και προεγκαθιστούμε Φ/Β πάνελ στην βιομηχανική στέγη του Υ/Σ ώστε από την ΠΡΩΤΗ ημέρα και ΠΡΙΝ την σύνδεση του ΔΕΔΔΗΕ να μπορούν στο Φ/Β πάρκο να λειτουργούν κάμερες και συναγερμός.
 
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ