Το νέο Χρώμα της Χρονιάς 2023 της Vivechrom είναι το άγουρο στάχυ 50YY 49/191.

Το νέο Χρώμα της Χρονιάς 2023 της Vivechrom είναι το άγουρο στάχυ 50YY 49/191.

Χρώμα της Χρονιάς 2023 της Vivechrom

1.996 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Φέτος, η φύση βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας ατζέντας και η Vivechrom αποφάσισε να τη βάλει στο επίκεντρο της έμπνευσής της.

Η Vivechrom όχι μόνο επέλεξε ένα Χρώμα της Χρονιάς για να σας εμπνεύσει να συλλάβετε τη μαγεία της φύσης και να τη φέρετε μέσα στο σπίτι σας, αλλά σας προτείνει και τέσσερις νέες παλέτες με χρωματικούς συνδυασμούς που αντικατοπτρίζουν τους διαφορετικούς τρόπους που μας διδάσκει και μας τρέφει η φύση. Η γη είναι η πηγή των πάντων, δίνοντας μας παρηγοριά, έμπνευση και μυριάδες λύσεις για τη ζωή.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Το νέο Χρώμα της Χρονιάς 2023 της Vivechrom είναι το ' Αγουρο Στάχυ 50YY 49/191. Ένας λαμπερός, φυσικός τόνος που χαρίζει μια αίσθηση φυσικής μαγείας στα σπίτια μας. Αντιπροσωπεύει τόσο το θαυμασμό μας για την ακατέργαστη, σχεδόν μαγική, ροή της ζωής όσο και την ελευθερία που προσφέρουν οι εικόνες από ατελείωτους αγρούς με αγριολούλουδα, σιτηρά, στάχυα και ακαλλιέργητες σοδιές. Το ' Αγουρο Στάχυ 50YY 49/191 είναι ένας θετικός, φυσικός τόνος που, μας συνδέει με το φυσικό κόσμο και μπορεί να μας βοηθήσει να νιώθουμε καλύτερα στα σπίτια μας.

Μάθετε περισσότερα για το Χρώμα της Χρονιάς 2023 της Vivechrom εδώ

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »