Η τεχνολογία Wifi κάνει το φούρνο σου «έξυπνο» και οικονομικό! Δες δύο «έξυπνους» φούρνους τεχνολογίας wifi από 2 δυνατά brands του χώρου.

Η τεχνολογία Wifi κάνει το φούρνο σου «έξυπνο» και οικονομικό! Δες δύο «έξυπνους» φούρνους τεχνολογίας wifi από 2 δυνατά brands του χώρου.

Wi fi φούρνοι. Νeff ή AEG ο πιο smart;

Διαβάστηκε από 1963 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/1/2022

Είναι τεχνολογικά προηγμένες συσκευές. Παν-έξυπνες! Σου γλιτώνουν χρόνο μα και ως 80% ρεύμα. Σου μαγειρεύουν (κυριολεκτικά) υγιεινά. Διαθέτουν μέχρι και λειτουργία Sous Vide. Σου στέλνουν SMS. Toυς ανάβεις από το δρόμο, πριν καν φτάσεις σπίτι. Από το κινητό σου.

Σχολιάστε

Το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό που κάνει έναν φούρνο «έξυπνο» -σε ό,τι έχει να κάνει την άνεση χειρισμού από μακριά ή ακόμα και έξω από το σπίτι- είναι ό,τι μπορεί να συνδεθεί με το wifi του σπιτιού σου ή ακόμα και να χρησιμοποιεί το Bluetooth, ώστε να μπορείς να τον ελέγχεις πανεύκολα από το smartphone σου ή το lap top και tablet σου από οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού ή ακόμα και έξω από αυτό.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

«Κατεβάζεις» το app του «έξυπνου» φούρνου & κάνεις τα πάντα online!
- Mειώνεις ως και 80% την κατανάλωση
- Τον ανάβεις από το δρόμο – Του δίνεις φωνητικές εντολές
- Τσεκάρεις το μαγείρεμα με την κάμερα του κινητού σου
- Ο φούρνος σου στέλνει SMS, «το φαγητό έτοιμο»
- Υπάρχει πρόβλημα; Ο τεχνικός θα το δει χωρίς να έλθει σπίτι

Καλά τα apps & η ευκολία, αλλά λεφτά γλιτώνω;

Σε τέτοιες μέρες που ζούμε, όλοι μας προσπαθούμε να βρούμε οικονομικές λύσεις και αυτό μπορεί να μας οδηγήσει στο να «θυσιάσουμε» τις ευκολίες που μας προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες.

Οι «έξυπνες» συσκευές όμως δεν περιορίζονται στην «ευκολία», αλλά μας γλιτώνουν πολλά χρήματα, χρόνο και κυρίως προστατεύουν την υγεία μας, καθώς μαγειρεύουν υγιεινά και προτείνουν και υγιεινές συνταγές.

Μπορείς να έχεις μείωση της κατανάλωσης έως και 80%!

Η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας στα νοικοκυριά είναι σημαντική, ιδιαίτερα αν σκεφτεί κάποιος ό,τι το 67,3% της ενέργειας που καταναλώνεται οφείλεται στις βασικές οικιακές συσκευές που όλοι χρησιμοποιούμε (διάβασε περισσότερα εδώ).

Οι «έξυπνες» συσκευές, όπως οι φούρνοι, ανήκουν στις υψηλότερες ενεργειακές κλάσεις και μπορούν να φέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας και της μείωσης του κόστους χρήσης, άρα και στο κόστος του λογαριασμού του ηλεκτρικού σου!

Οι πλέον αποδοτικές συσκευές αυτής της κατηγορίας, ανάλογα με το brand που θα επιλέξεις, μπορούν να εξασφαλίσουν μείωση της κατανάλωσης έως και 80%!

Βρες αυτό που ψάχνεις με βάση τις ανάγκες σου!
 
Τόσο το κόστος λειτουργίας όσο και το κόστος αγοράς είναι παράμετροι που θα πρέπει να συνυπολογίζονται κατά την αγορά μιας ηλεκτρικής οικιακής συσκευής, προκειμένου να γίνει η πλέον συμφέρουσα επιλογή.

Με άλλα λόγια, εφόσον η επιλογή σου βασιστεί στα σωστά κριτήρια, τότε η απόσβεση του κόστους αγοράς είναι τόσο γρηγορότερη όσο μικρότερο είναι το κόστος λειτουργίας της συσκευής. Οι αριθμοί, ειδικά στην κατανάλωση, λένε πάντα την αλήθεια και επειδή τέτοιες συσκευές δεν αγοράζεις κάθε μέρα θα πρέπει να λάβεις υπόψη το πόσο γρήγορα θα πάρεις τα χρήματα σου πίσω και για πόσα χρόνια θα χρησιμοποιείς σχεδόν δωρεάν το προϊόν που αγόρασες.

Δύο «έξυπνοι» φούρνοι τεχνολογίας wifi με μία ματιά!

Η ομάδα του 4green.gr, σας παρουσιάζει δύο «έξυπνους» φούρνους δημοφιλών brands της αγοράς. Δείτε με μία ματιά τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά και αμέσως μετά το τι μπορούν να κάνουν και είναι ο λόγος που τους επιλέγουν πολλοί καταναλωτές!
 

N 90 «έξυπνος» φούρνος της Neff & όλα δουλεύουν στον «αυτόματο πιλότο»!

N 90 Εντοιχιζόμενος φούρνος με λειτουργία ατμού της Neff.

N 90 Εντοιχιζόμενος φούρνος με λειτουργία ατμού της Neff.

  Αναβαθμίστε τη μαγειρική σας. Οι φούρνοι NEFF με δυνατότητα σύνδεσης (wifi) σας δίνουν πρόσβαση σε έναν ολόκληρο νέο κόσμο γεμάτο συνταγές και συμβουλές μαγειρικής, καθώς και σε όλες τις ρυθμίσεις που χρειάζεστε για να ψήσετε αλμυρές και γλυκές δημιουργίες, και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας.

  Ενεργοποιήστε τον φούρνο πριν ακόμη φτάσετε στο σπίτι ή ελέγξτε τις ρυθμίσεις με τη φωνή σας και απελευθερώστε τα χέρια σας για να μπορείτε να ψιλοκόψετε τα λαχανικά σας.

  «Έξυπνος» φούρνος για έξυπνους σεφ με αυτόματα προγράμματα!

  Δεν είστε σίγουροι πόσο χρόνο χρειάζεται για να ψηθεί ένα αφράτο κέικ, το ψητό μοσχάρι ή τα λαζάνια; Η λύση βρίσκεται στις Προτάσεις ρυθμίσεων σε συνδυασμό με τα Αυτόματα προγράμματα. Συμβουλές για τον ιδανικό χρόνο ψησίματος, τη θερμοκρασία, και τον τρόπο ψησίματος για πάρα πολλά πιάτα προσφέρονται απλά στα χέρια σας. Εσείς επιλέξτε μόνο το πιάτο που επιθυμείτε.

  Επιβεβαιώστε με ένα άγγιγμα και θα ξεκινήσουν όλα άμεσα. Ο φούρνος σας αναλαμβάνει τα υπόλοιπα. Μια ακόμη ευκολία που κάνει τα ψητά σας πιο νόστιμα.

  Ελέγξτε τις ρυθμίσεις με απλό πάτημα και σάρωση!

  Φαντάζεστε να μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τον φούρνο σας τόσο εύκολα όπως το κινητό σας; Τώρα πλέον μπορείτε, με τον πλήρη έλεγχο μέσω αφής στην έγχρωμη οθόνη υψηλής ανάλυσης, που σας δίνει τη δυνατότητα να πατήσετε και να σύρετε το δάκτυλό σας για να επιλέξετε ρυθμίσεις εύκολα και γρήγορα. Το μοντέλο εστιάζει στην ευκρίνεια, με μία πλήρως έγχρωμη και ιδιαίτερα μεγάλη οθόνη TFT και απλά γραφικά που σας καθοδηγούν για την επιλογή των ρυθμίσεων.

  4 δυνατά χαρακτηριστικά!

  •  Slide&Hide®: η πόρτα φούρνου με περιστρεφόμενη λαβή που εξαφανίζεται πλήρως, χωρίς να μειώνει το μέγεθός του. Εξοικονομεί χώρο και κάνει τον έλεγχο του φαγητού ακόμα πιο εύκολο.
  • CircoTherm®: έξυπνη λύση θερμού αέρα που σας δίνει τη δυνατότητα να ψήσετε σε έως και τέσσερα επίπεδα ταυτόχρονα.
  • Sous-vide - ετοιμάζει πιάτα εν κενώ με ατμό σε σταθερά χαμηλή θερμοκρασία για ένα νέο ορίζοντα γεύσης.
  •  NEFFLight® - φωτισμός και στα 4 επίπεδα του φούρνου, ακόμα και όταν η πόρτα είναι κλειστή.
  •  Eco Clean με Easy Clean, το δίδυμο που κάνει τον καθαρισμό του φούρνου ευκολότερο.

  9000 STEAMPRO «έξυπνος» φούρνος της AEG & εστιατορικού επιπέδου αποτελέσματα!

  Φούρνος 9000 STEAMPRO με ατμό της AEG.

  Φούρνος 9000 STEAMPRO με ατμό της AEG.

   Με τον «έξυπνο» φούρνο STEAMPRO ξέρετε πότε το φαγητό είναι έτοιμο, απλά κοιτάζοντάς το. Και με την κάμερα CookView® από την AEG έχετε πλέον έναν απομακρυσμένο τρόπο για να ελέγξετε το χρώμα κάθε ψησίματος, από το κινητό σας.

   Με τη λειτουργία STEAMIFY® ελέγχετε αυτόματα τον ατμό!

   Με τη λειτουργία Steamify®, ρυθμίστε την επιθυμητή θερμοκρασία και ο φούρνος θα ρυθμίσει αυτόματα τη στάθμη ατμού. Για πιο υγιεινά, πιο νόστιμα φαγητά. Το μαγείρεμα με ατμό αναδεικνύει τις πλουσιότερες γεύσεις και κάνει πιο υγιεινή την διατροφή σας. Με τη λειτουργία Steamify®, είναι πιο εύκολο να το κάνετε.

   Αποτελέσματα εστιατορικού επιπέδου στο σπίτι!

   Οι επαγγελματίες σεφ έχουν στραφεί προ πολλού στη μέθοδο μαγειρέματος «sous vide» για να επιτύχουν τέλεια, σταθερά αποτελέσματα.

   Η λειτουργία SousVide φέρνει την τεχνολογία ποιότητας εστιατορίου στο σπίτι σας, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε φαγητά που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.

   Διαχειριστείτε τον «έξυπνο» φούρνο σας από απόσταση!

   Διαχειριστείτε τον φούρνο σας από απόσταση, δείτε τους συνεργάτες μας, και λάβετε εξατομικευμένη βοήθεια στο μαγείρεμα με την εφαρμογή My AEG Kitchen. Είναι ο πρακτικός και εύκολος τρόπος να εμπλουτίσετε την «Smart Kitchen» εμπειρία σας.

   Ελέγξτε διαισθητικά το μαγείρεμα του φούρνου σας μέσω της έγχρωμης οθόνης με τον τροχό εντολών. Περιηγηθείτε σε προγράμματα, ορίστε χρονοδιακόπτες και επιλέξτε εξειδικευμένες λειτουργίες με το γύρισμα ενός κουμπιού - όλα εμφανίζονται στην ψηφιακή οθόνη. Και λάβετε ενημερώσεις λογισμικού over-the-air με συνδεσιμότητα Wi-Fi.

   Κοινοποίησέ το »
   Σχολίασέ το »

   Σχολιάστε