Η τεχνολογία Wifi κάνει το φούρνο σου «έξυπνο» και οικονομικό! Δες δύο «έξυπνους» φούρνους τεχνολογίας wifi από 2 δυνατά brands του χώρου.

Η τεχνολογία Wifi κάνει το φούρνο σου «έξυπνο» και οικονομικό! Δες δύο «έξυπνους» φούρνους τεχνολογίας wifi από 2 δυνατά brands του χώρου.

Wi fi φούρνοι. Νeff ή AEG ο πιο smart;

  • Η τεχνολογία Wifi κάνει το φούρνο σου «έξυπνο» και οικονομικό! Δες δύο «έξυπνους» φούρνους τεχνολογίας wifi από 2 δυνατά brands του χώρου.
  • Wi fi φούρνοι. Νeff ή AEG ο πιο smart;

Wi fi φούρνοι. Νeff ή AEG ο πιο smart;

15.974 επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2023)
Σχολιάστε

- Είναι τεχνολογικά προηγμένες συσκευές. Παν-έξυπνες!
- Σου γλιτώνουν χρόνο μα και ως 80% ρεύμα
- Toυς ανάβεις από το δρόμο, πριν καν φτάσεις σπίτι. Από το κινητό σου
- Δύο «έξυπνοι» φούρνοι τεχνολογίας wifi με μία ματιά!

Το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό που κάνει έναν φούρνο «έξυπνο» -σε ό,τι έχει να κάνει την άνεση χειρισμού από μακριά ή ακόμα και έξω από το σπίτι- είναι ότι μπορεί να συνδεθεί με το wifi του σπιτιού σου ή ακόμα και να χρησιμοποιεί το Bluetooth, ώστε να μπορείς να τον ελέγχεις πανεύκολα από το smartphone σου ή το lap top και tablet σου από οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού ή ακόμα και έξω από αυτό.

Κοινοποίησέ το αν σου άρεσε »
Σχολίασέ το »


Είναι τεχνολογικά προηγμένες συσκευές. Παν-έξυπνες!

Σε τέτοιες μέρες που ζούμε, όλοι μας προσπαθούμε να βρούμε οικονομικές λύσεις και αυτό μπορεί να μας οδηγήσει στο να «θυσιάσουμε» τις ευκολίες που μας προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες.

Οι «έξυπνες» συσκευές όμως δεν περιορίζονται στην «ευκολία», αλλά μας γλιτώνουν πολλά χρήματα, χρόνο και κυρίως προστατεύουν την υγεία μας, καθώς μαγειρεύουν υγιεινά και προτείνουν και υγιεινές συνταγές.

Μπορείς να έχεις μείωση της κατανάλωσης έως και 80%!

Η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας στα νοικοκυριά είναι σημαντική, ιδιαίτερα αν σκεφτεί κάποιος ό,τι το 67,3% της ενέργειας που καταναλώνεται οφείλεται στις βασικές οικιακές συσκευές που όλοι χρησιμοποιούμε (διάβασε περισσότερα εδώ).

Οι «έξυπνες» συσκευές, όπως οι φούρνοι, ανήκουν στις υψηλότερες ενεργειακές κλάσεις και μπορούν να φέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας και της μείωσης του κόστους χρήσης, άρα και στο κόστος του λογαριασμού του ηλεκτρικού σου!

Οι πλέον αποδοτικές συσκευές αυτής της κατηγορίας, ανάλογα με το brand που θα επιλέξεις, μπορούν να εξασφαλίσουν μείωση της κατανάλωσης έως και 80%!

Toυς ανάβεις από το δρόμο, πριν καν φτάσεις σπίτι. Από το κινητό σου

«Κατεβάζεις» το app του «έξυπνου» φούρνου & κάνεις τα πάντα online! Μπορείς να τους ανάψεις από το δρόμο, πριν καν φτάσεις σπίτι. Από το κινητό σου. Να τσεκάρεις το μαγείρεμα με την κάμερα του κινητού σου. Ο φούρνος σου στέλνει SMS, «το φαγητό έτοιμο». Υπάρχει πρόβλημα; Ο τεχνικός θα το δει χωρίς να έλθει σπίτι. 

Μπορείς να εξοικονομήσεις χρήματα
 
Τόσο το κόστος λειτουργίας όσο και το κόστος αγοράς είναι παράμετροι που θα πρέπει να συνυπολογίζονται κατά την αγορά μιας ηλεκτρικής οικιακής συσκευής, προκειμένου να γίνει η πλέον συμφέρουσα επιλογή.

Με άλλα λόγια, εφόσον η επιλογή σου βασιστεί στα σωστά κριτήρια, τότε η απόσβεση του κόστους αγοράς είναι τόσο γρηγορότερη όσο μικρότερο είναι το κόστος λειτουργίας της συσκευής. Οι αριθμοί, ειδικά στην κατανάλωση, λένε πάντα την αλήθεια και επειδή τέτοιες συσκευές δεν αγοράζεις κάθε μέρα θα πρέπει να λάβεις υπόψη το πόσο γρήγορα θα πάρεις τα χρήματα σου πίσω και για πόσα χρόνια θα χρησιμοποιείς σχεδόν δωρεάν το προϊόν που αγόρασες.

Δύο «έξυπνοι» φούρνοι τεχνολογίας wifi με μία ματιά!

Η ομάδα του 4green.gr, σας παρουσιάζει δύο «έξυπνους» φούρνους δημοφιλών brands της αγοράς. Δείτε με μία ματιά τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά και αμέσως μετά το τι μπορούν να κάνουν και είναι ο λόγος που τους επιλέγουν πολλοί καταναλωτές!