Δες σε 1 video πώς κατασκευάζεται ένας προηγμένος ηλιακός θερμοσίφωνας με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Δες σε 1 video πώς κατασκευάζεται ένας προηγμένος ηλιακός θερμοσίφωνας με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

VIDEO: Ένας Ηλιακός Θερμοσίφωνας μπροστά από την εποχή του

2.328 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Η εξέλιξη στους ηλιακούς θερμοσίφωνες έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Στον ηλιακό Calpak Prisma, αυτοματισμοί και ρομποτική τεχνολογία αξιοποιήθηκαν στο έπακρο, ώστε να κατέβει το κόστος στην κατασκευή του και να έχουμε ένα άψογο αποτέλεσμα υψηλής λειτουργικότητας, αισθητικής και ποιοτικών υλικών.

Ένας ηλιακός θερμοσίφωνας καλής ποιότητας που «φορά» πάνω του την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, είναι σχεδιασμένος να προσφέρει αξιόπιστα και οικονομικά το ζεστό νερό χρήσης του κάθε νοικοκυριού όλο το χρόνο.

Κοινοποίησέ το αν σου άρεσε »
Σχολίασέ το »

Ηλιακοί θερμοσίφωνες τριπλής ενέργειας για να τους συνδέσεις και με την κεντρική θέρμανση. Inox υψηλής ανθεκτικότητας στη διάβρωση. Με επικάλυψη τιτανίου για μεγάλη απορρόφηση. Αντέχουν σε όλες τις ακραίες καιρικές συνθήκες.

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον Ηλιακό σου!
  • Με επιλεκτικούς απορροφητές υψηλής απόδοσης, μειωμένων απωλειών
  • Με ενισχυμένη μόνωση θερμοδοχείου, δεν χάνεται η ενέργεια
  • 30-35 βαθμοί από τον ήλιο + 10 από την αντίσταση & καθάρισες
  • Κλειστού κυκλώματος, διάλυμα προπυλενογλυκόλης & δεν σπάει από το κρύο
Πρόσφατα είχαμε δει μαζί κάποια πράγματα, σχετικά με το τι πρέπει να προσέξουμε όταν αποφασίσουμε να προχωρήσουμε στην αγορά ηλιακού θερμοσίφωνα (διάβασε περισσότερα εδώ).

Πάμε τώρα να δούμε πάλι μαζί σε ένα εντυπωσιακό video το πώς κατασκευάζεται ένας υπερσύγχρονος ηλιακός θερμοσίφωνας με τη χρήση νέων πρωτοποριακών τεχνολογιών και άκουσε τους ειδικούς να εξηγούν το πώς έφτιαξαν έναν προηγμένο ηλιακό νέας γενιάς! Εντυπωσιακό;