Θαλάσσια αιολικά πάρκα. Ιδανική επιλογή για την Ελλάδα. Λύση για κάθε ενεργειακή κρίση, καθοριστική συμβολή για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και προς όφελος των καταναλωτών ενέργειας.

Θαλάσσια αιολικά πάρκα. Ιδανική επιλογή για την Ελλάδα. Λύση για κάθε ενεργειακή κρίση, καθοριστική συμβολή για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και προς όφελος των καταναλωτών ενέργειας.

VIDEO: Σουηδικό μοντέλο φθηνής ενέργειας ή λογαριασμοί ρεύματος τρόμου;

1.368 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Τα θαλάσσια αιολικά πάρκα «τρέφονται» δωρεάν αφού χρησιμοποιούν τον άνεμο (ακόμα δεν έχει φορολογηθεί).

Τη λύση των θαλάσσιων αιολικών πάρκων την έχουν βρει άλλες χώρες, όπως η Σουηδία, εδώ και πολύ καιρό και επενδύουν σε αυτή, καθώς τους δίνει πολλή και φθηνή ενέργεια. Μια ματιά μόνο σε έναν σουηδικό λογαριασμό ρεύματος αρκεί για να πείσει.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Τα θαλάσσια αιολικά πάρκα έχουν τη λύση σε κάθε κρίση (ενεργειακή και μη). Απεξάρτηση της χώρας από εισαγόμενες ακριβές μορφές ενέργειας. Προσφέρουν στην εθνική οικονομία και στην τσέπη των πολιτών! Δεν προκαλούν αντιδράσεις στις τοπικές κοινωνίες.

Θαλάσσια αιολικά πάρκα, συμφέρουν, αν δεν φορολογήσουμε & τον …άνεμο!

- «Τρέφονται» δωρεάν αφού χρησιμοποιούν τον άνεμο
- Δεν προκαλούν αντιδράσεις στις τοπικές κοινωνίες
- Απεξάρτηση της χώρας από εισαγόμενες ακριβές μορφές ενέργειας
- Προσφέρουν στην εθνική οικονομία και στη τσέπη των πολιτών

Η αιολική ενέργεια ανήκει στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (ΑΠΕ) και είναι το μέλλον, ειδικά αν κάποιος αναλογιστεί την τρέχουσα ενεργειακή κρίση, η οποία έχει εκτοξεύσει τις τιμές των ενεργειακών προϊόντων, αλλά και πολλών ακόμα αγαθών και υπηρεσιών στα ύψη.

Τα θαλάσσια αιολικά πάρκα είναι μία ιδανική επενδυτική επιλογή, καθώς έχουν πολλά πλεονεκτήματα και «τρέφονται» δωρεάν αφού χρησιμοποιούν τον άνεμο! Σε χώρες όπως η Ελλάδα μπορούν να προσφέρουν ακόμα περισσότερα και στην εθνική της οικονομία, καθώς θα απεξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από εισαγόμενες ακριβές μορφές  ενέργειας, αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο, με τους πολίτες να γλιτώνουν αρκετά χρήματα από τους λογαριασμούς τους!

Δεν προκαλούν αντιδράσεις στις τοπικές κοινωνίες!

Πέρα από όλα αυτά το θαλάσσιο αιολικό πάρκο δεν προκαλεί αντιδράσεις, σχετικά με τα αντίστοιχα της ξηράς. Συνεπώς, πρόκειται για μία επένδυση που θα αφήσει τους πάντες ευχαριστημένους, αλλά θα υπάρξει και μεγάλη συμβολή στη καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής!

Εσύ τι πιστεύεις για όλα αυτά; Συμφωνείς με την ιδέα να αρχίσει η χώρα να σκέφτεται και να πράττει γρήγορα για την εγκατάσταση θαλάσσιων αιολικών πάρκων; Μήπως θα έπρεπε να το δούμε «ζεστά» και στην Ελλάδα, όσο τουλάχιστον ακόμα ο άνεμος δεν έχει φορολογηθεί.

Δες το εντυπωσιακό video από το euronews για το πώς λειτουργεί ένα θαλάσσιο αιολικό πάρκο!

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »