Τα πλεονεκτήματα της χρήσης υγραερίου είναι πολλά. Δες 1 VIDEO.

Τα πλεονεκτήματα της χρήσης υγραερίου είναι πολλά. Δες 1 VIDEO.

VIDEO: Ρήμαξε όλα τα φύλλα της γειτονιάς, αλλά έβγαλε δικό του αέριο

1.649 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Το υγραέριο, είτε χύμα σε δεξαμενή, είτε σε φιάλη, είναι μια από τις πλέον σύγχρονες και φιλικές μορφές ενέργειας, με μοναδικά πλεονεκτήματα για κάθε νοικοκυριό και επιχείρηση (διάβασε περισσότερα εδώ).

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Προσφέρει οικονομία και αυτονομία. Δεν είναι τυχαίο ό,τι πέρα από τα νοικοκυριά, επιχειρήσεις όπως εργοστάσια, βιοτεχνίες, ξενοδοχεία, εστιατόρια, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία  και νοσοκομεία το χρησιμοποιούν για θέρμανση, ζεστό νερό, μαγείρεμα ακόμα και κλιματισμό. Τώρα με την ενεργειακή κρίση επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο και πολλοί μιλούν για το next big thing στην ενεργειακή συζήτηση παγκοσμίως.

Το αέριο συμφέρει! Αν μπορείς να το βγάλεις & μόνος σου, ακόμα καλύτερα!
  • Οικονομικό καύσιμο με μεγάλη θερμική απόδοση
  • Εύκολο στην εγκατάσταση, με χαμηλό κόστος συντήρησης
  • Καλύπτεις οικονομικά όλες τις ανάγκες για θέρμανση, ζεστό νερό, μαγείρεμα
  • Είναι το next big thing, αλλά κάποιοι το πάνε ένα βήμα παραπέρα
Το υγραέριο είναι διαχρονικά ένα από τα οικονομικότερα καύσιμα για νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Μειώνεις το κόστος παραγωγής, μειώνεις την τιμή του προϊόντος σου. Ιδανικό για επαγγελματική και βιομηχανική χρήση με μεγάλη θερμική απόδοση. Ευκολία σε εγκατάσταση και χρήση, χαμηλό κόστος συντήρησης.

Αυτό βέβαια δεν ισχύει μόνο για την Ελλάδα, αλλά παγκοσμίως και κάποιοι αποφάσισαν να πάνε ένα βήμα παραπέρα βγάζοντας το δικό τους αέριο, χρησιμοποιώντας φύλλα. Δες video με το τι έκανε ο τύπος και θα καταλάβεις!


 

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »