Σύνδεσε τον ηλιακό σου θερμοσίφωνα με το λέβητα φυσικού αερίου και δες τα εντυπωσιακά αποτελέσματα στην τσέπη σου.

Σύνδεσε τον ηλιακό σου θερμοσίφωνα με το λέβητα φυσικού αερίου και δες τα εντυπωσιακά αποτελέσματα στην τσέπη σου.

VIDEO: Πώς θα συνδέσετε ηλιακό με λέβητα αερίου για μεγαλύτερη οικονομία

6.657 επισκέψεις στο άρθρο

Αν έχετε στο σπίτι ή στην επιχείρησή σας εγκατάσταση φυσικού αερίου, μάθετε για την επιλογή σας να συνδέσετε το λέβητα αερίου με τον ηλιακό θερμοσίφωνα. Προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.

Η ενεργειακή κρίση φέρνει ακόμα περισσότερες ερωτήσεις για λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και χρημάτων. Υπάρχουν, αρκεί να ψάξουμε και να τις βρούμε. Η σύνδεση του ηλιακού θερμοσίφωνα με το λέβητα αερίου είναι μία από αυτές. Δεν είναι δύσκολο να το κάνετε και συμφέρει.

Kοινοποίησέ το »

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά! Τα πλεονεκτήματα του ηλιακού θερμοσίφωνα πλέον τα ξέρετε (διαβάστε περισσότερα εδώ). Ξέρετε πια και το τι μπορεί να σας προσφέρει ένας λέβητας αερίου συμπύκνωσης νέας γενιάς (μάθετε περισσότερα εδώ).

Ηλιακός θερμοσίφωνας & λέβητας αερίου, όφελος για την τσέπη σας 12/12!

- Πώς γίνεται χρήση ηλεκτρικής ενέργειας τις μέρες χαμηλής ηλιοφάνειας
- Θερμοστατική βαλβίδα για ελάχιστη ποσότητα ενέργειας – καυσίμου
- Προηγμένος ηλιακός & λέβητας αερίου νέας γενιάς, ο τέλειος συνδυασμός εξοικονόμησης
- Απεριόριστο ζεστό, δωρεάν νερό όλο το χρόνο

Ηλιακός θερμοσίφωνας & λέβητας αερίου ενώνουν τις δυνάμεις τους

Αν λοιπόν έχετε σύνδεση της κατοικίας ή του επαγγελματικού χώρου με το φυσικό αέριο, τότε μπορεί να αντικατασταθεί η χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας σαν βοηθητική – συμπληρωματική πηγή τις λίγες ημέρες χαμηλής ηλιοφάνειας.

Με θερμοστατική βαλβίδα, η εξοικονόμηση ανεβαίνει επίπεδο

Οι ειδικοί προτείνουν τη χρήση μιας θερμοστατικής βαλβίδας, η οποία στην περίπτωση που η θερμοκρασία στην έξοδο του ηλιακού είναι χαμηλότερη από την επιθυμητή, η ροή του νερού εκτρέπεται (bypass). Δερχόμενη από την συσκευή του φυσικού αερίου, λειτουργεί σαν ταχυθερμοσίφωνας και καταναλώνει την ελάχιστη ποσότητα ενέργειας – καυσίμου!

Δείτε το video και θα καταλάβετε τι μπορείτε να πετύχετε αν ενώσετε τις δυνάμεις του ηλιακού θερμοσίφωνα με τον λέβητα φυσικού αερίου:


 

Kοινοποίησέ το »