Ξυλόσομπα που ζεσταίνει, ομορφαίνει και μαγειρεύει δωρεάν. Δες το VIDEO.

Ξυλόσομπα που ζεσταίνει, ομορφαίνει και μαγειρεύει δωρεάν. Δες το VIDEO.

VIDEO: Ούτε 1 ευρώ για ρεύμα με ξυλόσομπα-ιδανική λύση για το εξοχικό

2.564 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Πολίτης είδε την ενεργειακή κρίση και δεν φοβήθηκε ούτε για μία στιγμή τις υψηλές τιμές για να καλύψει τις ανάγκες του σε θέρμανση και μαγείρεμα.

Έβαλε το μυαλό του να δουλέψει και βρήκε τη λύση που εκτός από μεγάλη εξοικονόμηση, προσφέρει και υψηλή αισθητική, καθώς έφτιαξε μία ξυλόσομπα που μοιάζει με έργο Τέχνης.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Όταν ο λογαριασμός του ρεύματος φτάνει σε πολλές περιπτώσεις να είναι μεγαλύτερος και από το μηναίο εισόδημα, αλλά εσύ θέλεις να καλύψεις τις ανάγκες σου, δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Αρκεί να βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει. Όλοι μπορούμε να το κάνουμε και όταν αυτό συμβεί, τότε sky is the limit στον τομέα της εξοικονόμησης!

Φτιάξε ξυλόσομπα που ζεσταίνει, ομορφαίνει & μαγειρεύει δωρεάν!
  • Ζεσταίνεσαι τσάμπα, αρκεί να βρίσκεις ξύλα
  • Αγοράζεις ένα θερμόμετρο & ψήνεις δωρεάν το φαγητό σου
  • Πατέντα με μεταλλική κατασκευή & φτιάχνεις δική σου εστία (μάτια κουζίνας)
  • Ξυλόσομπα υψηλής αισθητικής που μοιάζει με έργο Τέχνης
Ένας πολίτης είδε και αποείδε με την ενεργειακή κρίση και σκέφτηκε να φτιάξει μία ξυλόσομπα μόνος του που να μην «καίει» τίποτε, παρά μόνο ξύλο, για να καλύψει τις ανάγκες του σε θέρμανση. Δεν του έφτανε όμως αυτό, καθώς ήθελε και να μαγειρεύει, χωρίς να δίνει ούτε ένα ευρώ για ρεύμα. Το κατάφερε και αυτό, καθώς έφτιαξε μία πολύ υψηλής αισθητικής ξυλόσομπα-ολοκληρωμένη κουζίνα (φούρνος-εστία ματιών).

Μπορεί να μην είναι η ενδεδειγμένη λύση για την πόλη, αλλά για το εξοχικό φαντάζει ιδανική και θα τη λατρέψεις. Δες το εντυπωσιακό VIDEO!



 

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »