Toyotomi: Θέρμανση & ψύξη μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης!

Toyotomi: Θέρμανση & ψύξη μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης!

  • Toyotomi: Θέρμανση & ψύξη μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης!
  • Toyotomi: Θέρμανση & ψύξη μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης!

Toyotomi: Θέρμανση & ψύξη μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης!

1.400 επισκέψεις στο άρθρο (28/02/2024)

-Παρουσίασε γκάμα τεχνολογικών λύσεων στην φετινή έκθεση Climatherm Energy
-Έδειξε την 1η σειρά κλιματιστικών inverter με τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης
-Ενημέρωσε για λύσεις οικιακής, ημιεπαγγελματικής και επαγγελματικής χρήσης

H Toyotomi παρουσίασε γκάμα καινοτόμων λύσεων κλιματισμού

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας μπαίνει στο σπίτι και τον επαγγελματικό σου χώρο από την Toyotomi, με την Τεχνητή Νοημοσύνη στις «υπηρεσίες» σου!

Η Γ.Ε Δημητρίου Α.Ε.Ε, μέλος του Ομίλου Quest, με την ηγέτιδα εταιρεία στην αγορά κλιματισμού Toyotomi, έδωσε το «παρών» για μία ακόμη φορά στη διεθνώς αναγνωρισμένη διοργάνωση Climatherm Energy 2024. Με την συμμετοχή της έδειξε και την έμπρακτη στήριξή της σε αυτόν τον πανελλήνιο ενεργειακό θεσμό. Κατά το τριήμερο της έκθεσης, υποδέχτηκε επαγγελματίες και ιδιώτες σε έναν μοντέρνο και φιλόξενο χώρο, συνολικής έκτασης 200 τμ.

Οι χιλιάδες επισκέπτες, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την εξειδικευμένη ομάδα της Toyotomi για όλες τις καινοτόμες λύσεις κλιματισμού οικιακής, ημιεπαγγελματικής και επαγγελματικής χρήσης, αντλίες θερμότητας και αφυγραντήρες.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyotomi: Η «επανάσταση» σε θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό

Το ενδιαφέρον του κοινού προσέλκυσαν φυσικά η καινοτόμος σειρά Toyotomi ErAI, η πρώτη σειρά κλιματιστικών inverter με τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ), η νέα σειρά οικιακών κλιματιστικών Toyotomi Sedai, αλλά και η αντλία θερμότητας αέρα/νερού Toyotomi Hydria+ που παρέχει θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό χρήσης για ένα αποδοτικό, άνετο σπίτι, αντικαθιστώντας τους λέβητες αερίου με ανανεώσιμη τεχνολογία.

Η παρουσία της Toyotomi στην Climatherm Energy 2024 επιβεβαιώνει και την έμπρακτη στήριξή της στην ελληνική αγορά. Η Γ.Ε Δημητρίου Α.Ε.Ε στέκεται όλα αυτά τα χρόνια δίπλα στο καταναλωτικό κοινό και παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει καινοτόμες λύσεις υψηλής ποιότητας και προηγμένης τεχνολογίας, μεριμνώντας παράλληλα για την περιβαλλοντική βιωσιμότητα και το μειωμένο ενεργειακό κόστος.
 

2 λόγια για τη Γ.Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.Ε.Ε

H Γ.Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.Ε.Ε, εταιρία του Ομίλου Quest, ιδρύθηκε το 1987 ξεκινώντας τη συνεργασία της με την TOYOTOMI, τον κορυφαίο κατασκευαστή θερμαστρών κηροζίνης στον κόσμο, με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την επίσημη και αποκλειστική εισαγωγή και διανομή των προϊόντων θέρμανσης με την επωνυμία KEROSUN.

Από το 1992 έγινε ο επίσημος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των κλιματιστικών TOYOTOMI σε Ελλάδα, Βαλκάνια και Κύπρο, ενώ σταδιακά ενίσχυσε το χαρτοφυλάκιό της με εδραιωμένες μάρκες στην αγορά Μικρών και Μεγάλων Οικιακών συσκευών.