Το ολοκληρωμένο πιεστικό συγκρότημα, Wilo-SiBoost2.0 Smart Helix VE είναι η νέα premium λύση της Wilo για την παροχή νερού σε εφαρμογές πόσιμου νερού, ψύξης, διεργασιών και πυρόσβεσης.

Το ολοκληρωμένο πιεστικό συγκρότημα, Wilo-SiBoost2.0 Smart Helix VE είναι η νέα premium λύση της Wilo για την παροχή νερού σε εφαρμογές πόσιμου νερού, ψύξης, διεργασιών και πυρόσβεσης.

Το νέο ολοκληρωμένο πιεστικό συγκρότημα για δημόσια παροχή νερού

1.314 επισκέψεις στο άρθρο (15/05/2024)
Σχολιάστε

- Wilo-SiBoost2.0 Smart Helix VE για εμπορικές, βιομηχανικές & ιδιωτικές εφαρμογές
- Νέο, υψηλής απόδοσης, έτοιμο για σύνδεση & ολοκληρωμένο πιεστικό συγκρότημα
- Εξαιρετικά αποτελεσματική, εύχρηστη & λειτουργικά αξιόπιστη λύση υψηλού επιπέδου
- Κινητήρας IE5, πλήρης οθόνη γραφικών & ενσωματωμένες λειτουργίες προστασίας

Το νέο Wilo-SiBoost2.0 Smart Helix VE είναι πλέον διαθέσιμο στην αγορά!

Το νέο, υψηλής απόδοσης, έτοιμο για σύνδεση, ολοκληρωμένο πιεστικό συγκρότημα, Wilo-SiBoost2.0 Smart Helix VE, με μία έως τέσσερις παράλληλα συνδεδεμένες, κάθετα διατεταγμένες φυγοκεντρικές αντλίες υψηλής πίεσης ανοξείδωτου χάλυβα, όπου κάθε αντλία διαθέτει έναν ενσωματωμένο αερόψυκτο μετατροπέα συχνότητας, εγγυάται βέλτιστη αύξηση πίεσης με διαισθητικό χειρισμό.

H Wilo προσφέρει στους πελάτες της μια εξαιρετικά αποτελεσματική, εύχρηστη και λειτουργικά αξιόπιστη λύση υψηλού επιπέδου για την δημόσια παροχή νερού, σε εμπορικές, βιομηχανικές και ιδιωτικές εφαρμογές (π.χ. εταιρείες ύδρευσης, βιοτεχνίες και βιομηχανίες, κατοικίες, γραφεία και δημόσιες εγκαταστάσεις, διοικητικά κτίρια, ξενοδοχεία, νοσοκομεία).
 

Το αυξανόμενο ενεργειακό κόστος και οι περιβαλλοντικοί κανονισμοί στον κτιριακό τομέα σημαίνουν ότι ο  μηχανολογικός εξοπλισμός, όπως τα συγκροτήματα αύξησης πίεσης πρέπει να λειτουργούν με τη μέγιστη δυνατή απόδοση. Για την εξοικονόμηση χρόνου για τους εγκαταστάτες και τους διαχειριστές κτιρίων στην καθημερινή τους εργασία, ο εξοπλισμός αυτός πρέπει επίσης να είναι εύκολος στην εγκατάσταση, τη θέση σε λειτουργία και τη ρύθμιση-παραμετροποίηση. Αλλά το πιο σημαντικό: Για να ελαχιστοποιηθούν οι βλάβες στην παροχή νερού, τα πιεστικά συγκροτήματα πρέπει να λειτουργούν με ιδιαίτερα αξιόπιστο τρόπο.
 

Κινητήρας IE5, πλήρης οθόνη γραφικών, ενσωματωμένες λειτουργίες προστασίας

Με βελτιστοποιημένο υδραυλικό τμήμα με χαμηλότερη πτώση πίεσης,  τεχνολογία κινητήρα ενεργειακής απόδοσης IE5 και λειτουργία μεταβλητής πίεσης p-v, το Wilo-SiBoost2.0 Smart Helix VE ικανοποιεί τις υψηλότερες απαιτήσεις για ενεργειακή απόδοση. Επιπλέον, η έγχρωμη οθόνη πλήρους γραφικής απεικόνισης με απλό κείμενο και διαισθητική πλοήγηση στο μενού επιτρέπει τη θέση σε λειτουργία και τον έλεγχο του συγκροτήματος γρήγορα και εύκολα.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>