Το Πράσινο Σπίτι & Κτίριο στην μεγαλύτερη έκθεση για την Ενέργεια!

3.447 επισκέψεις στο άρθρο

Το Πράσινο Σπίτι & Κτίριο - 4green θα βρίσκεται στις εκθέσεις Infacoma & Aquatherm Αthens 2019, στο μεγάλο εκθεσιακό γεγονός που αφορά τους κλάδους της δόμησης και της ενέργειας και είναι στοχευμένη αποκλειστικά στους επαγγελματίες των αντίστοιχων κλάδων.

Infacoma & Aquatherm Αthens 2019
Let`s build the future!

Σε λίγες μέρες ανοίγουν τις πύλες οι εκθέσεις Infacoma & Aquatherm Athens 2019, όπου θα πραγματοποιηθούν στο MEC Παιανίας στις 8-11 Φεβρουαρίου 2019.


Infacoma: Η έκθεση θεσμός στην Ελλάδα για τον κλάδο της δόμησης και των κατασκευών εδώ και 35 χρόνια. 

To Πράσινο Σπίτι & Κτίριο - 4green  θα βρίσκεται στην έκθεση Infacoma 2019  με δικό του περίπτερο, στον Αριθμό Α1-Α. 
Θα είμαστε εκεί να καλύψουμε όλα τα θέματα της αγοράς για ¨πράσινη ενέργεια¨(ηλιακή, αιολική, γεωθερμική), με αιχμή την ανάπτυξη των φωτοβολταϊκών συστημάτων, (οικιακών & επενδυτικών). 

Ζητήστε την ΝΕΑ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗ - ΤΟP 2019 με τις μεγαλύτερες Εταιρείες Εξοικονόμησης & Ενέργειας για το 2019!


Το «Πράσινο Σπίτι & Κτίριο» πιστό και φέτος στο εκδοτικό ραντεβού του, παρουσιάζει σε μία έκδοση έναν χρήσιμο Οδηγό Αγοράς με ΤΟΡ εταιρείες εξοικονόμησης και ενέργειας της ελληνικής αγοράς (και όχι μόνον)!
Εταιρείες που διαθέτουν ΛΥΣΕΙΣ για οικονομία ή βελτίωση της ποιότητας ζωής μας! 
Οι εταιρείες κατατάχθηκαν και δημοσιεύονται με βάση 4 θεματικούς άξονες. Σε κάθε θεματική ενότητα – άξονα προηγούνται σελίδες με βασικές συμβουλές για όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν αγοράσετε/επιλέξετε εταιρεία.


To Πράσινο Σπίτι & Κτίριο - 4green 
Βρείτε μας εκεί!