Η τηλεργασία έφερε τα «9ρακια» A/C δυναμικά στο προσκήνιο το χειμώνα. Την ίδια αποδοτική και οικονομική δουλειά μπορούν να κάνουν και τώρα το καλοκαίρι.

Η τηλεργασία έφερε τα «9ρακια» A/C δυναμικά στο προσκήνιο το χειμώνα. Την ίδια αποδοτική και οικονομική δουλειά μπορούν να κάνουν και τώρα το καλοκαίρι.

Τηλεργασία & ζέστη; 9ρακι A/C αρκεί & είναι οικονομικό! Δες VIDEO

1.411 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Θα ξεκινήσεις τηλεργασία ή ήδη το κάνεις, αλλά άρχισαν οι ζέστες και σκέφτεσαι το λογαριασμό ρεύματος; Δεν χρειάζεται πανικός. Βάλε γραφειάκι σε δωμάτιο με 1 9ράκι κλιματιστικό. Θα κάνεις δουλειά άνετα.

Την τηλεργασία, σε μεγάλο βαθμό, τη μάθαμε στην Ελλάδα λόγω της πανδημίας covid, αλλά τώρα η ενεργειακή κρίση τη φέρνει ξανά στο προσκήνιο με την Ισπανία ήδη να έχει ξεκινήσει να την εφαρμόζει, ειδικά στο δημόσιο τομέα, 3 φορές την εβδομάδα, προκειμένου να εξασφαλίσει εξοικονόμηση ενέργειας. Αν αυτό εφαρμοστεί και στη χώρα μας, δεν πρέπει να έχουμε ήδη έτοιμη τη λύση για να μην τρέχουμε τελευταία στιγμή;

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Το 9ράκι A/C, δροσίζει, χωρίς να ανησυχείς για το πόσο θα «κάψεις»!
  • Καλύπτει χώρο ως και 20 τετραγωνικά
  • Είναι inverter, έχει & οικολογικό ψυκτικό υγρό
  • Κάνει τη δουλειά του, ομορφαίνει, θα το βρεις & σε καλή τιμή
  • Βάλτο στους 26-27 βαθμούς, θα έχεις αποτέλεσμα & οικονομία
Η πανδημία covid δημιούργησε μεγαλύτερες ανάγκες για τηλεργασία και αρκετοί στράφηκαν σε οικονομικές λύσεις θέρμανσης για μικρό χώρο. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και τώρα, μα για το αντίστροφο. Δροσιά, αλλά να μην τη χρυσοπληρώσεις, ειδικά τώρα με την ενεργειακή κρίση.

Τα «9ράκια» είδαν τη ζήτηση για αυτά να αυξάνεται τον περασμένο χειμώνα, καθώς είναι ιδανικά για πολλή, ποιοτική, μα κυρίως οικονομική θέρμανση που καλύπτει ένα χώρο περίπου 20 τετραγωνικών στο σπίτι, είτε αυτός είναι ένα μεγάλο δωμάτιο, είτε το σαλόνι που έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει ένα μεγαλύτερο γραφείο. Το ίδιο ακριβώς μπορούν να προσφέρουν και το καλοκαίρι, καθώς απλώς από θέρμανση, περνούν στη ψύξη.

Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις, ώστε να μη δεις το λογαριασμό ρεύματος να εκτοξεύεται, σε ό,τι αφορά τη χρήση του κλιματιστικού, είναι να το έχεις στη σωστή θερμοκρασία. Δεν χρειάζεται να δουλεύει στο φουλ, ένα λάθος που κάνουμε πολλοί, το βάζουμε δηλαδή στους 18 βαθμούς, εκτιμώντας ό,τι, έτσι θα έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Στους 26-27 βαθμούς θα κάνουμε τη δουλειά που θέλουμε, χωρίς να «κάψουμε» έναν τόνο ρεύμα και μάλιστα για όλο το εργασιακό 8ωρο (και λίγο παραπάνω αν χρειαστεί).

Δες το video, μάθε πόσο οικονομικά μπορεί να δουλέψει το 9ρακι σου!


 

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »