Αν βαρέθηκες να βλέπεις το λαμπάκι της βενζίνης συνέχεια αναμμένο, ειδικά τώρα με την ενεργειακή κρίση, δες το VIDEO και δώσε λύση στο πρόβλημά σου.

Αν βαρέθηκες να βλέπεις το λαμπάκι της βενζίνης συνέχεια αναμμένο, ειδικά τώρα με την ενεργειακή κρίση, δες το VIDEO και δώσε λύση στο πρόβλημά σου.

Θα πάθεις πλάκα: Αμάξι κινείται με νερό & ξύλο, φτιάχνει & hot dog! Δες το VIDEO

2.955 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Πολίτης είδε την ενεργειακή κρίση και δεν φοβήθηκε ούτε για μία στιγμή για το πόσο υψηλές θα είναι οι τιμές των καυσίμων. Έβαλε το μυαλό του να δουλέψει και βρήκε τη λύση που όχι μόνο είναι δωρεάν, αλλά του προσφέρει και ένα σνακ για το δρόμο.

 Η τιμή της βενζίνης και του πετρελαίου κίνησης ανεβαίνουν, η ηλεκτροκίνηση κάνει κάποια βήματα, μα έχει ακόμα δρόμο, ενώ χρειάζεται και ένα σεβαστό ποσό για να πάρει κάποιος ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ειδικά στην Ελλάδα. Όταν ο λογαριασμός του ρεύματος είναι μεγαλύτερος από το μηναίο εισόδημα πού να περισσέψουν λεφτά για καύσιμα ή αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου που θα πρέπει να το φορτίζεις κιόλας, άρα να «καις» παραπάνω ρεύμα;

Kοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ξέμεινες από βενζίνη; Δες πώς πας στη δουλειά σου τσάμπα, τρως & κάτι στο δρόμο!
  • Παλιός θερμοσίφωνας κομμένος στη μέση
  • Νερό & λίγα ξύλα
  • Πείνασες; Πάρε μαζί σου λουκάνικα ή ό,τι άλλο θέλεις για ψήσιμο
  • Καλή διάθεση & όρεξη για δουλειά & φαγητό
Ένας πολίτης λοιπόν είδε και αποείδε με την ενεργειακή κρίση και σκέφτηκε να φτιάξει ένα όχημα μόνος του που να μην «καίει» τίποτε, παρά μόνο νερό και ξύλο και το κατάφερε. Δεν του έφτανε όμως αυτό, καθώς πηγαίνοντας προς την εργασία του ήθελε ένα σνακ για να «τσιμπάει», αλλά και να έχει έτοιμο το μεσημεριανό, ίσως και το βραδινό.

Τι άλλο θα σκεφτούμε για να γλιτώσουμε από την ενεργειακή κρίση; Πολλά! Πάρα πολλά!

Δες το video, φτιάξε το αμάξι των ονείρων σου, «χτύπα» και ένα hot dog ή ό,τι άλλο επιθυμείς!

Kοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »