Χωρίς τέλος το ράλι ανατιμήσεων στα καύσιμα, με τους καταναλωτές να βρίσκονται σε απόγνωση.

Χωρίς τέλος το ράλι ανατιμήσεων στα καύσιμα, με τους καταναλωτές να βρίσκονται σε απόγνωση.

Θα φουλάρεις βενζίνη με 2,50 ευρώ ή θα επενδύσεις στο real estate;

1.344 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Ανεξέλεγκτη η κατάσταση με τις τιμές των υγρών καυσίμων, με τους καταναλωτές να αναρωτιούνται αν συμφέρει να φουλάρουν το αυτοκίνητό τους με βενζίνη ή να αγοράσουν κάποιο ακίνητο!

Μαύρα είναι τα μαντάτα, σε ό,τι αφορά τις τιμές των υγρών καυσίμων, καθώς αυτές αντί να πέφτουν σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, με τους ανθρώπους της αγοράς να προειδοποιούν ό,τι σύντομα μπορεί να δούμε την τιμή της βενζίνης στα 2,5 ευρώ/λίτρο!

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων Αττικής, Νίκος Παπαγεωργίου, μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ANT1 «Καλημέρα Ελλάδα», όπως διαβάζουμε και σε ρεπορτάζ του energypress, δήλωσε ό,τι «ξεκίνησε ένα νέο κύμα ανατιμήσεων και θα πρέπει να δούμε και τις τιμές στα διυλιστήρια για να καταλάβουμε τι συμβαίνει. Σήμερα τα ελληνικά διυλιστήρια πουλάνε την αμόλυβδη 2,16 ευρώ και 1,70 ευρώ το πετρέλαιο κίνησης».

Ο κ. Παπαγεωργίου, τόνισε χαρακτηριστικά ό,τι «σε αυτό θα πρέπει να υπολογίσουμε ένα 10% που πρέπει να κερδίσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι μαζί, δηλαδή η εταιρεία, το πρατήριο κι ο μεταφορέας. ¶ρα η τιμή θα πρέπει να είναι για τον καταναλωτή στα 2,36 για την αμόλυβδη».

Αυτά για τώρα, καθώς ο πρόεδρος Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων Αττικής έκανε και μία πρόβλεψη για ακόμα χειρότερη εξέλιξη, σημειώνοντας ό,τι πολύ σύντομα η μέση τιμή της αμόλυβδης θα φτάσει στα 2,50 ευρώ. Υπογράμμισε ό,τι η εβδομάδα που διανύουμε θα είναι εβδομάδα έντονων ανατιμήσεων, ενώ πρόσθεσε ότι όσο αυξάνεται η τιμή των καυσίμων τόσο μειώνεται ο τζίρος των πρατηρίων.

Έτσι όπως διαμορφώνεται η κατάσταση μόνο το μαύρο χιούμορ μπορεί να μας σώσει. Τι λες; 

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »