Συνάντηση κορυφής της Κοινότητας των Μηχανικών, των Επαγγελματιών, των Επιστημόνων, Παραγωγών και Στελεχών Δημόσιων Αρχών.

Συνάντηση κορυφής της Κοινότητας των Μηχανικών, των Επαγγελματιών, των Επιστημόνων, Παραγωγών και Στελεχών Δημόσιων Αρχών.

Συνέδριο ΕΛΙΠΥΚΑ: Μάθε τα πάντα για την πυροπροστασία κτιρίων!

1.321 επισκέψεις στο άρθρο

2 ημέρες έμειναν για το 2ο Συνέδριο του ΕΛΙΠΥΚΑ! Δηλώστε συμμετοχή!

Δύο ημέρες έμειναν για την έναρξη του 2ου Συνεδρίου Πυροπροστασίας Κατασκευών, που διοργανώνει το ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ, στις 20 & 21 Μαΐου 2022, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Kοινοποίησέ το »

Το συνέδριο θα είναι μια συνάντηση κορυφής της Κοινότητας των Μηχανικών, των Επαγγελματιών, των Επιστημόνων, Παραγωγών και Στελεχών Δημόσιων Αρχών, στην οποία θα δοθούν απαντήσεις και λύσεις προβλημάτων της καθημερινότητας των ενδιαφερομένων μερών. 

Μετά το τέλος του Συνεδρίου θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχήςΔηλώστε Συμμετοχή

Θεματολογία του Συνεδρίου

Το διήμερο Συνέδριο θα αναπτυχθεί σε 8 ενότητες.

Πιο αναλυτικά:

Ενότητα Α - Building Fire Protection: An International Overview
Ενότητα Β - Building Fire Protection in Greece: Present and Future
Ενότητα C - Fire Behaviour of Construction Materials
Ενότητα D - Passive and Active Fire Protection Systems
Ενότητα E - Façade Fires
Ενότητα F - Wildland Fires
Ενότητα G - Building Fire Protection: Future Challenges
Ενότητα H - Στρογγυλή Τράπεζα

Κορυφαία συνάντηση επιστημόνων της εγχώριας και διεθνούς κοινότητας!

Με  συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών  από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα συζητηθούν μεταξύ άλλων τo Κανονιστικό πλαίσιο πυροπροστασίας κτιρίων, οι εμπειρίες από την εφαρμογή του Κανονισμού Πυροπροστασίας  και η επικαιροποίησή του, η διεύρυνση του πεδίου εφαρμογής για τα ξενοδοχεία και τους χώρους διαμονής βραχείας διαρκείας, η δημιουργία Εθνικού Δικτύου Εργαστηρίων Δοκιμών, οι απαιτήσεις σε άρτια εκπαιδευμένο, εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, σε επίπεδο μηχανικών και τεχνιτών, η ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίου,  οι νέες προκλήσεις , η κατηγοριοποίηση των κτιρίων ως προς την Πυροπροστασία, νέες τεχνολογίες  και προηγμένα συστήματα αντιμετώπισης της φωτιάς, εμπειρίες, εξελίξεις, σχεδιασμός για την πυροπροστασία από φωτιές σε περιοχές μείξης δασών – οικισμών και οι διεθνείς προσεγγίσεις.  

Λίγα λόγια το ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ
 
Σκοπός του ΕΛΙΠΥΚΑ είναι η συμβολή στη διαμόρφωση και τήρηση, μέσω μηχανισμών ελέγχου, προδιαγραφών και προτύπων πυροπροστασίας, όπως επίσης η μελέτη και η ανάπτυξη προτάσεων για τη βελτίωσή τους, ώστε να αποτρέπονται/μειώνονται οι απώλειες ζωής και περιουσίας από τη φωτιά στις κατασκευές.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες στο: elipyka.org
 

 

Kοινοποίησέ το »