Η SKE ως Huawei Value Added Partner και Huawei Service Partner προσφέρει Huawei FusionSolar λύσεις.

Η SKE ως Huawei Value Added Partner και Huawei Service Partner προσφέρει Huawei FusionSolar λύσεις.

SKE & Huawei, συνεργασία προστιθέμενης αξίας!

SKE & Huawei, συνεργασία προστιθέμενης αξίας!

SKE & Huawei, συνεργασία προστιθέμενης αξίας!

  • Η SKE ως Huawei Value Added Partner και Huawei Service Partner προσφέρει Huawei FusionSolar λύσεις.
  • SKE & Huawei, συνεργασία προστιθέμενης αξίας!
  • SKE & Huawei, συνεργασία προστιθέμενης αξίας!
  • SKE & Huawei, συνεργασία προστιθέμενης αξίας!

SKE & Huawei, συνεργασία προστιθέμενης αξίας!

4.226 επισκέψεις στο άρθρο (31/01/2024)
Σχολιάστε

Η SKE είναι Value Added Partner της Huawei.

Από την Αυστρία, η SKE προμηθεύει τις χώρες της Αλβανίας, Βοσνίας, Βουλγαρίας, Αγγλίας, Ελλάδας, Ιρλανδίας, Κοσσυφοπεδίου, Κροατίας, Βόρειας Μακεδονίας, Μολδαβίας, Μαυροβουνίου, Αυστρίας, Ρουμανίας, Σερβίας, Σλοβενίας και Κύπρου με έξυπνα ηλιακά προϊόντα της Huawei, γρήγορα και έγκαιρα. Η SKE ιδρύθηκε το 2008 και είναι πλέον, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην ευρωπαϊκή αγορά ηλιακής ενέργειας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »
Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες της SKE υποστηρίζουν πελάτες σε όλη την Ευρώπη σε πωλήσεις, logistics, εκπαίδευση, πιστοποίηση και τεχνική υποστήριξη για όλα τα φωτοβολταϊκά προϊόντα Huawei. Η SKE μεταφέρει τη γνώση από τους ειδικούς στους ειδικούς. Η Ακαδημία SKE καλύπτει όλους τους τομείς από το σχεδιασμό έως την εγκατάσταση των Huawei FusionSolar λύσεων.

Ο μετασχηματισμός από την παραγωγή ενέργειας μέσω ορυκτών σε ηλιακή και κλιματικά ουδέτερη παραγωγή ενέργειας είναι καθήκον μας. Η προστασία της βάσης της ζωής είναι ο δρόμος μας, που οδηγεί την κοινωνική μας συμβίωση και την οικονομική μας δραστηριότητα σε ένα θετικό μέλλον. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας βοηθούν τους ανθρώπους και τη βιομηχανία να καλύψουν τις ενεργειακές τους ανάγκες από ηλιακές πηγές και έτσι να μειώσουν αποτελεσματικά τις εκπομπές ρύπων τους.

Η επαφή με την κοινωνία, τους εργαζόμενους, τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους προμηθευτές διαμορφώνει τη λήψη των επιχειρηματικών μας αποφάσεων. Η παγκόσμια συνεργασία ως αλληλεπίδραση τεχνολογικών, κοινωνικών και οικονομικών παραγόντων οδηγεί στη βιώσιμη παραγωγή ηλιακής ενέργειας. Αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία να αυξήσουμε την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση μέσω της ανάπτυξης και της διάδοσης φιλικών προς το περιβάλλον τεχνολογιών.

Η ουδετερότητα CO2 απαιτεί τον μετασχηματισμό των ενεργειακών συστημάτων για την παραγωγήενέργειας με τη βοήθεια ψηφιακών πόρων, οι οποίοι επιταχύνουν τη μετάβαση σε ανανεώσιμες, ουδέτερες πηγές ενέργειας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι ψηφιακές τεχνολογίες διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στην αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών μας προκλήσεων. Η συμβίωση software και hardware καθιστά την αλληλεπίδραση παραγωγής ενέργειας και κατανάλωσης ενέργειας πιο έξυπνη, πιο ασφαλή, πιο ανθεκτική και πιο αποτελεσματική.

Η SKE ηγείται της αλλαγής από την παραγωγή ενέργειας με τη χρήση ορυκτών στην παραγωγή ηλιακής ενέργειας.

SKE - Value Added Partnership with Huawei

Η Huawei είναι παγκόσμιος ηγέτης στην ηλιακή τεχνολογία, τις υποδομές τεχνολογίας πληροφοριών και επικοινωνιών και έξυπνων συσκευών. Η εταιρεία στοχεύει να κάνει τον κόσμο έξυπνα ψηφιακά συνδεδεμένο με κάθε άτομο, σπίτι και οργανισμό. Η Huawei απασχολεί περίπου 197.000 εργαζόμενους, δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 170 χώρες και εξυπηρετεί περισσότερους από τρία δισεκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως. Η Huawei FusionSolar χρησιμοποιεί περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην Huawei ψηφιακή τεχνολογία πληροφοριών για τις έξυπνες φωτοβολταϊκές λύσεις. Βελτιστοποιώντας τη χρήση της ηλιακής ενέργειας, η Huawei βοηθά στην παροχή ενέργειας  σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Ενσωματώνοντας την τεχνητή νοημοσύνη και το cloud, η Huawei συνδυάζει τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες πληροφοριών και επικοινωνιών με φωτοβολταϊκά για βέλτιστη παραγωγή ηλιακής ενέργειας. Οι υψηλής απόδοσης, ασφαλείς και αξιόπιστες εγκαταστάσεις ηλιακής ενέργειας με έξυπνη λειτουργία & συντήρηση και υποστήριξη δικτύου αποτελούν τη βάση ώστε η ηλιακή ενέργεια να γίνει η κύρια πηγή ενέργειας.

SKE Τομείς Εξυπηρέτησης Φωτοβολταϊκών

Η SKE ως Huawei Value Added Partner και Huawei Service Partner προσφέρει Huawei FusionSolar λύσεις για οικιακές, εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές και έργα utility μεγάλης κλίμακας.

Τα φωτοβολταϊκά είναι η κεντρική τεχνολογία της ενεργειακής μετάβασης. Προμηθεύουν με βιώσιμο τρόπο τους ανθρώπους με φθηνή ηλιακή ενέργεια αντί για ακριβή ενέργεια από το ηλεκτρικό δίκτυο. Γίνετε μέρος του μετασχηματισμού από την παραγωγή ενέργειας με βάση τα ορυκτά στην παραγωγή ηλιακής ενέργειας. Η ηλιακή ενέργεια είναι φιλική προς το περιβάλλον και δεν περιέχει CO2.

Huawei FusionSolar Residential
Έξυπνη και βιώσιμη ζωή με φωτοβολταϊκά

Το Huawei FusionSolar Residential είναι η έξυπνη φωτοβολταϊκή τεχνολογία για την παραγωγή ηλιακής ενέργειας σε όλους τους τύπους κατοικιών - μονοκατοικίες και πολυκατοικίες. Το Huawei FusionSolar Residential καθιστά τους ιδιοκτήτες ανεξάρτητους από τις αυξανόμενες τιμές ηλεκτρικής ενέργειας.

Huawei FusionSolar Commercial & Industrial
Αποτελεσματική εργασία με φωτοβολταϊκά

Το Huawei FusionSolar Commercial & Industrial είναι η έξυπνη τεχνολογία για την παραγωγή ηλιακής ενέργειας για εμπορικές και βιομηχανικές υποδομές. Το Huawei FusionSolar Commercial & Industrial είναι επικερδές και δεν επηρεάζεται αποό τις απρόβλεπτες τιμές της ηλεκτρικής ενέργειας.

Huawei FusionSolar Utility Scale
Μεγάλοι, έξυπνοι και κερδοφόροι φωτοβολταϊκοί σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής

Το Huawei FusionSolar Utility Scale είναι η κορυφαία τεχνολογία για την παραγωγή ηλιακής ενέργειας με μεγάλης κλίμακας φωτοβολταϊκά συστήματα. Το Huawei FusionSolar Utility Scale είναι η έξυπνη επένδυση για μέγιστη απόδοση.

SKE
Τηλ. επικοινωνίας: 6944 544597 & 6940 922977